İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok ben kesin selen'i alıyom kuzeye...bu saat oldu ben daha yatağımı yeni topladım..daha alışamadım galiba kuzey'li bi hayata...elim ayağım dolanıyo...bişeyi halledemiyom..daha yemek yapıcam...kocişimlede ilgilenemiyom...adam kaçacak valla evden...bugün 42. gün ama benim kanamam devam ediyo...son 1 haftadır daha da arttı azalacağına....annem 40 başı oldun dedi ne demekse..galiba ben düzenli reglimi olmaya başladım...neyse benim sarı böceğim uyuyo...sağlık ocağına götürdük 1 haftada 290 gr almış...çok diyo dr..sadece anne sütü diyo..ama benim aç danam doymuyo...sütüm besliyo ama doymuyo...mama takviye ediyoz...o da şişiriyo..napayım artık ek gıdalara geçince düzene girer...bizden bu kadar...haaa oğluşum 4230 gr bu arada...

off o nebiçim yemek olmuş ölee ayy kızlar bişi sordum yarın dr gidip klomene başlasammı

hayatım dr başla derse başlarsın...sen bi git dr a bakalım ne diyecek...allah hayır yazsın canım...

kızlar feyza geliyomu topiğe...adresi lazım bana hedye göndericem..hoş daha alamadım bişey ama artık bulcaz bişey...hiç te bi fikrim yok...

ellerine sağlık Sehercim veee Afiyet olsun...
ESracım bencede sor doktoruna bakalım ne diyecek...
Merve2 maşallahhh Kuzey'e... :))) kocaman olmuş cidden :)))
yaa bu arada kim kime ne hediye aldı merak ettim.. hiç hediyesini alan yok mu henüz ))))

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 ağustos.......esraa47
20 ağustos.......pptya87
22 ağustos........ummahan_d
23 ağustos.......cetrefilli
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
3 eylül.............zeytin1007
15 eylül...........raziş
16 eylül...........yasemin-66
........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009-Nisa
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

oy geldik bız kızcemle yuruyuşumuzden baya uzun surdu bu gun ya nese zaman geciyo iyi oluyo oruçluyken evde oturmak daha fena

benim msne açılmıyo hata veriyo kızlar, bişii sorcam, benden aynı yumurtlama dönemindeki gibi akıntı geldi sabah, hala kırmızılar gelmedi, gögüslerim hala agrıyo ve gelecekmiş gibi hafif hafif agrım var, ama o akıntı ne idi ki??
ya nasıl bişeyse her ay aynı umut oldugu için bir önceki adetin belirtilerini unutuyo insan, belki bu belirtiyi daha önce de yasadım ama hiç hatırlamıyorum

gunaydın kızlar bızı bu gun zor bı gun bekliyo selen aşı olucak inşallah huysuzluğu tutmaz ya
ayşecim herkesin farklı olur bılıyosun bende akıntı gelmedi mesela aynı ağrılarıım oldu ama kırmızılarda gelmedi

sehercim kolay gelsin canım, inşallah rahat geçirir aşıyı selencik. çok geçmiş olsun şimdiden

canım şimdiden çok geçmiş olsun...yarasın aşıları minik selenimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…