selam kızlar.. Ben (belkide biz ) geldim..... Umarım reglisi gelmeyen herkes bu ay hamiştir.. Esracım geçmiş olsun... İkizlerin anası sinem gelmiş hoş gelmiş.. Zeytin sinem cim benım bebeler henüz belli değil haftaya kontrolümüz var bakalım...o zaman netlik kazanacak...bir tanesi cepte :))) Raziye Seher Merveler Ayşeler Yasemin Şebo unuttuğum kim varsa umarım herkes iyidir..........
silor tavuklu ne yaaa :)))))))))
bu arada hoş bulduk kızlar... Mide bulantılarım iyice başladı birşey yiyemiyorum doğru düzgün.. inşallahh sizde benım gibi olursunuz :))))))))))))))
günaydın kızlar yasemin ayşe nasılsınız ayşe var mı gelişme senin bugün kaçıncı günün gülüm
günaydın kızlar yasemin ayşe nasılsınız ayşe var mı gelişme senin bugün kaçıncı günün gülüm
şebo gögüslerim acıyo yaa bi de ben taa gecen haftadan yani 20si gibi falan hafif hafif adetimin gelecegini hissettim, sanırım yine stres yaptım, geciktiriyorum kendi kendime adetimi, bi de sabah ovulasyonda gelen gibi yavşak bi akıntı geldi, hayırdır inşallah:sinifsinif:benimde bugün 30 oldu sabah test yaptım tek çizgi geçen ay 27,gün regl geldi. amaaaan benim reglim çok düzenliydi bozuldu galiba 27 28 29 30 31 birinden biri oluyo bilmiyorum artık tam gününü çakamıyorum. cumaya kadar gelmesse kandan baktırırım ama benim genelde idrar testi yaptığım gün kart da geliyo hehheh. belirti filan da yok sende var mı?
slm canlarım işe geç kaldım bugün revire çıkmam lazımdı günaydın diyemeden oraya gittim nasılsınız canlarım inş. adeti gecikenler hamiştir
ayşee nasılsın tek sen mi kaldın
o yavşak akıntı bende de bi hafta önce oldu yani 24.gün filan şaşşşşşıırrrdımmmm çünkü ne alaka genelde bende 8. gün de filan başlar 14 15 16. günler vedalaşırız. amaaaan işte kendi kendime konuşuyorum bakmayın bana
nice bir ömür boyu uzuuun uzun yıllar kırıştırmalara sehercim yaaa size de bize de hepimize de Şeniz:roflol::roflol:eh ayşe kız deli bizde senden 2 gun sonra eşimle toplam bırlıktelığımızın 5 yılı evliliğin 2 yılına giricez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?