İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım ben iyiyim senin daha doğrusu sizin :)) iyi olmanızada sevindim...iyi bakın kendinize emi güzel haberlerle gelin teyzoşlara :))

silor tavuklu ne yaaa :)))))))))
bu arada hoş bulduk kızlar... Mide bulantılarım iyice başladı birşey yiyemiyorum doğru düzgün.. inşallahh sizde benım gibi olursunuz :))))))))))))))

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN güzel dileğine canım....

günaydın kızlar yasemin ayşe nasılsınız ayşe var mı gelişme senin bugün kaçıncı günün gülüm

şebocum günaydın ben bugün 2 gün gecikmelerdeyim, sabah eczanenin önünden geçtim de giremedim yaa test almak için, daha erken diye sen napıyosun nasılsın?

benimde bugün 30 oldu sabah test yaptım tek çizgi geçen ay 27,gün regl geldi. amaaaan benim reglim çok düzenliydi bozuldu galiba 27 28 29 30 31 birinden biri oluyo bilmiyorum artık tam gününü çakamıyorum. cumaya kadar gelmesse kandan baktırırım ama benim genelde idrar testi yaptığım gün kart da geliyo hehheh. belirti filan da yok sende var mı?

şebo gögüslerim acıyo yaa bi de ben taa gecen haftadan yani 20si gibi falan hafif hafif adetimin gelecegini hissettim, sanırım yine stres yaptım, geciktiriyorum kendi kendime adetimi, bi de sabah ovulasyonda gelen gibi yavşak bi akıntı geldi, hayırdır inşallah:sinifsinif:

slm canlarım işe geç kaldım bugün revire çıkmam lazımdı günaydın diyemeden oraya gittim nasılsınız canlarım inş. adeti gecikenler hamiştir
ayşee nasılsın tek sen mi kaldın

slm canlarım işe geç kaldım bugün revire çıkmam lazımdı günaydın diyemeden oraya gittim nasılsınız canlarım inş. adeti gecikenler hamiştir
ayşee nasılsın tek sen mi kaldın

hangi konuda ben mi kaldım sinem:roflol: adet gecikme dersen hayır, şebo da var, topikte dersen evet tekim benmafoldumben
kızlaaaarrr bugün benim emremle kırıştırmaya başlamamın 3. yılı:roflol:

o yavşak akıntı bende de bi hafta önce oldu yani 24.gün filan şaşşşşşıırrrdımmmm çünkü ne alaka genelde bende 8. gün de filan başlar 14 15 16. günler vedalaşırız. amaaaan işte kendi kendime konuşuyorum bakmayın bana

bız geldik aşımızı vurulduk hiç ağlamadık inşallah ateşsiz atlatırız
şebocum hoş geldin canım sinemcim sende merve yok daha hayırdır

oooh maşallah selenimeee, aferim kuzuya inşallah sonradan bişey de çıkmaz da bugünü rahat gecirirsin annesi:)
şebocum napıyım yaaa çıkmaya başlayalı 3 yıl oldu diyim ozaman, ya da emrecim hayatıma gireli 3 yıl oldu, ya da emre ve ailesi hayatıma gireli 3 yıl oldu dersem, ya da emre hayatıma gireli ve buyüzden sivasa kazık çakışıma 3 yıl oldu:roflol::roflol:

bence benim bu akıntı bugün yarın kırmızıya döner ben de size ağlamaya başlarım bıktım artık, yeter çok sıkıldım diye, aradan 3 gün geçer, ooo hayat güzel kızlaaar derim, şizofren oldum ben valla bakdelikafaduldendelikafadulden

eh ayşe kız deli bizde senden 2 gun sonra eşimle toplam bırlıktelığımızın 5 yılı evliliğin 2 yılına giricez

heee ben dünkü menümü yazmamışım kızlar, bugün hakkında fikrim yok henüz, ama dün
yeşil mercimekli hamur çorbası (biz bacaklı çorba deriz)
sebzeli bulgur pilavı
bir de terbiyede biftek bekletmiştim, onu kızarttım
salata, hoşaf
artııı haftasonu yaptıgım poğaçalarla da çayımızı içtik
tatlım yoktu dün, yetiştiremedim, bugün için fikir verin bakalııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…