İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla bende menu
yoğurt çorbası
zeytınyağlı barbunya
sucuklu pilav ve tatlı kadayıflı muhallebı denıcem bakalım hayırlısılya

hoşgeldin esra
ya benim de canım kadayıf istiyo da hiç yapmadım ben, babam şöyle yapar, güzelce dider kadayıfı sıvı yağıyla harmanlar, sonra bir kaseye bastırarak koyar yarıya kadar araya ceviz ekeler üstünü yine kadayıfla kapatır, ters cevirir tepsiye, üzerlerine de accık accık tereyağı koyar, bir kızarır o altın gibi, ben de bööle yapabilirim diye düşünüyorum da şerbetini nasıl yapcam???

herkeselere günaydınlaarrr..
kızlar gözlerimi bi görseniz...kıpkırmızı şiş..sanki ağlamaktan helak olmuşum...enfeksiyon kapmışım...elim desen o bi alem...kılcal damar tümörü olmuş...ben siğil sanıyodum...neyse geçen hafta yaktılar onu da..ama sağ elimin işaret parmağını kullanamadan ne kadar iş yapılırsa artık...kuzey var bi de...allahım dağıldım resmen...neyse sizlerde ne var...ayşe şebo gecikmiş...inşallah ta hiç gelemesinler gelemeyesiceler...benimki mızıldanıyo...her an çığlığı basabilir...acıktı artık...

gecmiş olsun kız dunur bu damat senı çok yoruyo be anacım maşallah pek bi afacan sanırım

ah canım yaa noldu ki nazar mı değdi, el göz hayırdır, çok geçmiş olsun canım benim, ee yanında kim var senin, sana yardımcı oalcak birileribenneyaptımki

seher cancer merveden bugün ses yok, bi işi mi vardı, haberi olan var mı?
mervem 2 allah kolaylık versin canım yaa, eminim kuzeyciğe bakarken ne elinin ağrısı ne gözünün yanmasını hissediyosundur, inşallah tez zamanda kurtulursun canım

ne doktoruna gitmiş ki merve yahu, daha yeni gitmişti, hayır olsun

kızlar ben bu ay da adet görürsem pre-seed kullanıcam, şu an arastırıyorum internetten, bi de onu deneyecem bakalım

gecmiş olsun kız dunur bu damat senı çok yoruyo be anacım maşallah pek bi afacan sanırım

valla afacan galiba...ama herşeye değer...emerken gözlerime bi bakışı var ki eriyorum...allah her isteyene yaşatsın bu duyguyu inşallah...

ah canım yaa noldu ki nazar mı değdi, el göz hayırdır, çok geçmiş olsun canım benim, ee yanında kim var senin, sana yardımcı oalcak birileribenneyaptımki

kmse yok canım...eşim sağolsun akşamları o yardıım ediyo ama gündüz oğluşum ve ben başbaşayız...

sağol hayatım...

geliyomuş kızlar sabah doktora gitmiş

ne olmuşki neden gitti dr a acep?

geldiiiiiiiimm çok şükür kızlar bişey yok sadece sonuçları göstermeye gittim.herşey yolundaa..

ya dün beyzayla konuştum kızlar onu yazayım suyu azalmış doktor serum bağlamak istemiş yanına kimseyi almamışlar ve yanındaki kadın 5aylık hamile düşük yapmış gözlerinin önünde bebeği yerde görmüş rabbim koruusuuun psikolojisi bozulunca eve gelmiş annesinde dinleniyormuş..dua edin kızlar beyzayada..

hoşgeldin adaşım...iyi olmana sevndim..nisa napıyo...tekmeler devam dimi...

beyzayı bi ariim ben...canım allah yardımcısı olsun...

hay allaaaah zaten kız endişeli bir de gördüğü şeye bak, allah esirgesin, merveleeer görüşünce bizden de selam söyleyin, suyu azalınca nooluyo, yani hangi suyu azalmış ki vücut suyu mu bebeğin suyumu, allah yardımcısı olsun:Saruboceq:
cancer mervem de sana cok sevindim canım inşallah hep bööle sağlıklı geçirirsin hamişliğiopuyorumnanaktan

bışı olmaz kızlar yatarak dınlenır ve seru tedavısıyle allahın izniyle bişey olmadan bebişi kucana alır bebeğin suyu azalmıştır canım

amiiin cnmm inşallah kimseyi bu yolda sevindirip sonra üzmesinn cnmm..tam bende bilmiyorum bebeğin suyu azalmışta bol bol su içmesi gerekmiş inşallah artar hemencik
hoşgeldin adaşım...iyi olmana sevndim..nisa napıyo...tekmeler devam dimi...

beyzayı bi ariim ben...canım allah yardımcısı olsun...

çok şükür cnmm tepiklioo kızancıkk zaten alıştım kısa sürede hissetmezsem merak ediyorumopuyorumnanaktan

çok şükür cnmm tepiklioo kızancıkk zaten alıştım kısa sürede hissetmezsem merak ediyorumopuyorumnanaktan

adaşım hamişliğinin tadını doya doya çıkar hayatım...onu içinde hssetmek çok bambaşka bi duygu...elbet yüzünü görmek daha bi güzel..ama ben hamileliğimi özlüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…