gunaydın esracım
herkeselere günaydınlaarrr..
kızlar gözlerimi bi görseniz...kıpkırmızı şiş..sanki ağlamaktan helak olmuşum...enfeksiyon kapmışım...elim desen o bi alem...kılcal damar tümörü olmuş...ben siğil sanıyodum...neyse geçen hafta yaktılar onu da..ama sağ elimin işaret parmağını kullanamadan ne kadar iş yapılırsa artık...kuzey var bi de...allahım dağıldım resmen...neyse sizlerde ne var...ayşe şebo gecikmiş...inşallah ta hiç gelemesinler gelemeyesiceler...benimki mızıldanıyo...her an çığlığı basabilir...acıktı artık...
gecmiş olsun kız dunur bu damat senı çok yoruyo be anacım maşallah pek bi afacan sanırım
ah canım yaa noldu ki nazar mı değdi, el göz hayırdır, çok geçmiş olsun canım benim, ee yanında kim var senin, sana yardımcı oalcak birileribenneyaptımki
seher cancer merveden bugün ses yok, bi işi mi vardı, haberi olan var mı?
mervem 2 allah kolaylık versin canım yaa, eminim kuzeyciğe bakarken ne elinin ağrısı ne gözünün yanmasını hissediyosundur, inşallah tez zamanda kurtulursun canım
geliyomuş kızlar sabah doktora gitmiş
geldiiiiiiiimm çok şükür kızlar bişey yok sadece sonuçları göstermeye gittim.herşey yolundaa..
ya dün beyzayla konuştum kızlar onu yazayım suyu azalmış doktor serum bağlamak istemiş yanına kimseyi almamışlar ve yanındaki kadın 5aylık hamile düşük yapmış gözlerinin önünde bebeği yerde görmüş rabbim koruusuuun psikolojisi bozulunca eve gelmiş annesinde dinleniyormuş..dua edin kızlar beyzayada..
geldiiiiiiiimm çok şükür kızlar bişey yok sadece sonuçları göstermeye gittim.herşey yolundaa..
ya dün beyzayla konuştum kızlar onu yazayım suyu azalmış doktor serum bağlamak istemiş yanına kimseyi almamışlar ve yanındaki kadın 5aylık hamile düşük yapmış gözlerinin önünde bebeği yerde görmüş rabbim koruusuuun psikolojisi bozulunca eve gelmiş annesinde dinleniyormuş..dua edin kızlar beyzayada..
amiiin cnmm inşallah kimseyi bu yolda sevindirip sonra üzmesinn cnmm..tam bende bilmiyorum bebeğin suyu azalmışta bol bol su içmesi gerekmiş inşallah artar hemencikhay allaaaah zaten kız endişeli bir de gördüğü şeye bak, allah esirgesin, merveleeer görüşünce bizden de selam söyleyin, suyu azalınca nooluyo, yani hangi suyu azalmış ki vücut suyu mu bebeğin suyumu, allah yardımcısı olsun:Saruboceq:
cancer mervem de sana cok sevindim canım inşallah hep bööle sağlıklı geçirirsin hamişliğiopuyorumnanaktan
hoşgeldin adaşım...iyi olmana sevndim..nisa napıyo...tekmeler devam dimi...
beyzayı bi ariim ben...canım allah yardımcısı olsun...
çok şükür cnmm tepiklioo kızancıkk zaten alıştım kısa sürede hissetmezsem merak ediyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?