adaşım hamişliğinin tadını doya doya çıkar hayatım...onu içinde hssetmek çok bambaşka bi duygu...elbet yüzünü görmek daha bi güzel..ama ben hamileliğimi özlüyorum....
oooh maşallah selenimeee, aferim kuzuya inşallah sonradan bişey de çıkmaz da bugünü rahat gecirirsin annesi:)
şebocum napıyım yaaa çıkmaya başlayalı 3 yıl oldu diyim ozaman, ya da emrecim hayatıma gireli 3 yıl oldu, ya da emre ve ailesi hayatıma gireli 3 yıl oldu dersem, ya da emre hayatıma gireli ve buyüzden sivasa kazık çakışıma 3 yıl oldu:roflol::roflol:
bence benim bu akıntı bugün yarın kırmızıya döner ben de size ağlamaya başlarım bıktım artık, yeter çok sıkıldım diye, aradan 3 gün geçer, ooo hayat güzel kızlaaar derim, şizofren oldum ben valla bakdelikafaduldendelikafadulden
eh ayşe kız deli bizde senden 2 gun sonra eşimle toplam bırlıktelığımızın 5 yılı evliliğin 2 yılına giricez
mervecim ya çok geçmiş olsun kendine dikkat et yanlız zor tabi yok mu sana yardıma gelecek birileri annenler bursa da tabi kocanın akrabası filan ?
kırıştırmak güzel olmuş boşver sen öyle devam et
maşallah allah ayırmasın şeker
mervecim ya çok geçmiş olsun kendine dikkat et yanlız zor tabi yok mu sana yardıma gelecek birileri annenler bursa da tabi kocanın akrabası filan ?
sağol şebnemcim...evet annemler bursada hayatım..ananem olmasa annem gelecek ama oda bi çocuk gibi artık...85 yaşında bakıma muhtaç...burda da kocamın teyzesi var sadece..görümcem de manisada...napalım idare ediyoz..anlayışlı kocişim sağolsun...
kızlar şimdi beyza ile konuştum...annesinde yatıyomuş...hepinize selemı var..bi de duaya çok ihtiyacım var dedi...eksik etmeyelim dualarımızı...
saol sinemcim ehliyeti alırsam bir sonraki kırıstırma yıldönümümüze araba almak zorunda kalacak farkında deil kocişim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?