İnatla bir gün ANNE olacağım !

kırıştırmak güzel olmuş boşver sen öyle devam et

eh ayşe kız deli bizde senden 2 gun sonra eşimle toplam bırlıktelığımızın 5 yılı evliliğin 2 yılına giricez

maşallah allah ayırmasın şeker

mervecim ya çok geçmiş olsun kendine dikkat et yanlız zor tabi yok mu sana yardıma gelecek birileri annenler bursa da tabi kocanın akrabası filan ?

hiii kızlar kocişim kırıştırma yıldönümümüz münasebetiyle beni ehliyet kursuna gönderiyoooo

mervecim ya çok geçmiş olsun kendine dikkat et yanlız zor tabi yok mu sana yardıma gelecek birileri annenler bursa da tabi kocanın akrabası filan ?

sağol şebnemcim...evet annemler bursada hayatım..ananem olmasa annem gelecek ama oda bi çocuk gibi artık...85 yaşında bakıma muhtaç...burda da kocamın teyzesi var sadece..görümcem de manisada...napalım idare ediyoz..anlayışlı kocişim sağolsun...

kızlar şimdi beyza ile konuştum...annesinde yatıyomuş...hepinize selemı var..bi de duaya çok ihtiyacım var dedi...eksik etmeyelim dualarımızı...

mervecim de benim gibi gurbette kız naapsın, akrabayı napcak boşveeer ben de dogum falan yapsam düdük kayınvalide yanımda olacağına tek başıma oturur ağlarım daha iyi:)))

ayşem inş. ehliyetini alırsın canım hayırlı olsun çok kırıştırmasaydın ütülemesi zor olur sonra kaydirigubbakcemile5
esra merviş nasılsınız
beyzam geçmiş olsun canım inş.
oruç tutmamışsındır oruçta bebeğin susuz kalır bizim komşu kızı var 4,5 aylık hamile oruç tutuyo tutma dedim ama bugün tutmamış kasılmalar olmuş karınında

saol sinemcim ehliyeti alırsam bir sonraki kırıstırma yıldönümümüze araba almak zorunda kalacak farkında deil kocişim:)))))

canım benim allah uzun sağlıklı ömür versin annecine annen seni geç doğurmuş demek bende doğurursam ben de yaşlı olcam. beyzaya geçmiş olsun dualarımız onunla

saol sinemcim ehliyeti alırsam bir sonraki kırıstırma yıldönümümüze araba almak zorunda kalacak farkında deil kocişim:)))))

alsın bakalım işi ne

ya kızlar aylinden haber varmı naptı netti gelmiyomu son zamanlarda

slm kızlar,
bende birgün anne olacağım diyorum.8 aydır tedavi alıyorum ve pco luyum hala uğraşmaya devam pes etmek yok..

kızlar bişi sorucam ya adet günüm pazar gündü hafif bir lekelenme oldu ve kesildi bugün salı ve devamı hala gelmedi hamile olabilirmiyim sizce ne yapmalıyım?

valla hep derler yerleşme kanaması falan diye de, bilmem ki senin ondan mıdır, inşallah hamilesindir

inşallah hamilesindir canım
ayşem hadi bakam ehliyetı kap bu sene seneyede arabayı banada kayganam alcak bu sene araba kaydirigubbakcemile3

yahu benim dangalaklıgım, bu yasa kadar ehliyet alınmaz mı, 28 yasındayım kayınvalide bana bırak arabayı tekerini bile almaz:)))))))))) maşallah seher yaa ne güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…