İnatla bir gün ANNE olacağım !

merveciiiim ne güzel yaaa, ben cok gec kaldım anneme, anacıgım beni 21inde dogurmus,onunla aynı yasta dogursaydım şimdiye sıpam okula gidiyodu:roflol:

merhaba arkadaşlar

nasılsınız burayı yeni buldum sitede avare avare dolaşırken ben kötüyüm çünkü reglim geliyo ağlamaktan gözlerim şişti canım çok sıkkındıki bu başlığı gördüm
inatla bende birgün anne olacağım
inşallah

inşallaaah, ağlama ağlama, ben de çok ağladım da bişey deişmiyo, şımarıyosun burdakaydirigubbakcemile3:roflol:

selam kızlar iyisinizdir inşallah yaw ben soğuk algınlığıyla baş edemiyorum iki gündür oruç tutmadığım halde perişanım -tatlicadiarzu- delikafadulden
slm kızlar,
bende birgün anne olacağım diyorum.8 aydır tedavi alıyorum ve pco luyum hala uğraşmaya devam pes etmek yok..
selam canım olacak inşallah merak etme evet pes etmeden devam kaydirigubbakcemile
annemin beni doğurduğu yaşta ben de oğlumu doğurdum...31 yaşında...
oooo süpermiş valla ne güzel bir tesadüf kaydirigubbakcemile5

üzülme tatlım inşallah hamile olacaksın :teselli:

sever üzülme canım inşallah sende anne olucaksın bı gun
sanemcim geçmiş olsun caım dıkkat et kendine

kızlaaaaar kırmızıyı yidim ben mervecim yaz canım 22.09.2009 iple çekmediğim an olarak kayıtlara geçsin:)

demek ki hakikaten benim günlerim değişti, ameliyattan önce 26 günde bir oluyodum adet, şimdi 28 güne çıktı, bi da dogru hesaplıyorum ve sizi de yanıltmıyorum kızlar, tabi inşallah bir dahaki adeti ve onu izleyen 9 ayı adet olmadan gecirmem dileğiyle

az önce preseed siparişini verdim kızlar, rahim filmi çekilmiycem öyle karar verdik emremle, bakalım artık, belki de gerek kalmaz o filmi çektirmeye...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 ağustos.......pptya87
22 ağustos........ummahan_d
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
3 eylül.............zeytin1007
15 eylül...........raziş
16 eylül...........yasemin-66
22 eylül .......cetrefilli
??.......esraa47
??........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009-Nisa
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

preseed kuruluğu gideriyo ve spermin yumurtalara daha kolay ulaşmasını sağlayan doğal bir krem gibi bişii ben de hiç kullanmadım da kadınlar kulubunde arat görürsün, bunu kullanıp da hamile kalan bayağı bi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…