slm kızlar,
bende birgün anne olacağım diyorum.8 aydır tedavi alıyorum ve pco luyum hala uğraşmaya devam pes etmek yok..
inşallaaah, ağlama ağlama, ben de çok ağladım da bişey deişmiyo, şımarıyosun burdamerhaba arkadaşlar
nasılsınız burayı yeni buldum sitede avare avare dolaşırken ben kötüyüm çünkü reglim geliyo ağlamaktan gözlerim şişti canım çok sıkkındıki bu başlığı gördüm
inatla bende birgün anne olacağım
inşallah
selam canım olacak inşallah merak etme evet pes etmeden devam kaydirigubbakcemileslm kızlar,
bende birgün anne olacağım diyorum.8 aydır tedavi alıyorum ve pco luyum hala uğraşmaya devam pes etmek yok..
oooo süpermiş valla ne güzel bir tesadüf kaydirigubbakcemile5annemin beni doğurduğu yaşta ben de oğlumu doğurdum...31 yaşında...
merhaba arkadaşlar
nasılsınız burayı yeni buldum sitede avare avare dolaşırken ben kötüyüm çünkü reglim geliyo ağlamaktan gözlerim şişti canım çok sıkkındıki bu başlığı gördüm
inatla bende birgün anne olacağım
inşallah
az önce preseed siparişini verdim kızlar, rahim filmi çekilmiycem öyle karar verdik emremle, bakalım artık, belki de gerek kalmaz o filmi çektirmeye...
gülümm geçmiş olsunn hayırlı olsn preeseed rabbim inşallah vesile kılsın hamiş oluver cnmma.s.
az önce preseed siparişini verdim kızlar, rahim filmi çekilmiycem öyle karar verdik emremle, bakalım artık, belki de gerek kalmaz o filmi çektirmeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?