İnatla bir gün ANNE olacağım !

Mervecım yenı tarıhım 22 aĞustos ve ben bu ay yıne ılaca basladım ılacın adı serophene bakalım nasıl olcak cetvel ıstıom merve senden

evimi süpürdüm sildim...tatlımı da yaptım..buzluktada böreğim var onu pişircem...misafire hazırım yani kızlar...oğluşumu da yıkıcaz babası gelince...pamuğum mis koksun...

dünürrrrr...duy bak neler yaptım...sana layık bi dünür olayım demi ama :)))))))))

esra ayşe...ikiniz içinde hayırlısı olsun inşallah...rabbim bu ay göndersin meleklerinizi....

tebrikler ummahancım çok sevindim öğlen bi ara yazmıştın görmüştüm ama içimden geçeni sana yazamamıştım. içimden hamilesin diye geçmişti. tebrikler arkadaşım allah kucağına almayı da kısmet etsin inşallah . darısı başımıza tüm isteyenlere inşallahkaydirigubbakcemile2

ummuhan tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin canım
kızlar günaydın nasılsınız ben iyiyim evle uğraşıyoruz allahım yardım etsin elektrikle su tesisatı döşenecek olmayanada nasip etsin rabbim
ayşem hayırlısı olsun canım benim sağlık olsun
şeboo sen ne alemdesin
beyza nasıl olsu acaba
emeller nerde sinem arada uğra canım aylinde yok
ayşe nasılsınız
mervişler hepinize günaydın
oynak beyimizde gelse ay tatili uzun sürdü sanki

artık bende bir anneyim hamileyim kızlarrrrrrrrr
canııım gözün aydın, çok sevindim tebrik ederim, sağlıkla kucagına almayı nasip etsin allah:)günaydın hatunlar, adet sancısından geceyi zor geçirdim, uykusuzluktan ölüyorummirmirmirmir, dana adet, gelecekse haftasonu gelseydi yamafoldumben

artık bende bir anneyim hamileyim kızlarrrrrrrrr
delikafadulden ay çoook güzelll hayırlıı uğurluu olsunnn kucağına almayı nasip etsinnnn:lepi:
Mervecİm yenİ tarİhİm 22 aĞustos ve ben bu ay yİne İlaca basladım İlacın adı serophene bakalım nasıl olcak cetvel İstİom merve senden
cnm sen gel beraber yapalım takvimii yeni ilaç ile gelsin inşallah bebişiinnn cnmm beniim

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 ağustos.......pptya87
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
3 eylül.............zeytin1007
15 eylül...........raziş
16 eylül...........yasemin-66
22 eylül .........cetrefilli
22 eylül .........esraa47
??........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009-Nisa
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
ikizleeerrrr.. .....rahel
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

slm mervişim nasılsın canım ben iyiyim müdürm gelmeden girim dedim yoksa ancak öğle arası girebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…