eşim bana o eksikliği göstermiyo sağolsun.hiç yalnız bırakmaz beni.o yüzden yapmamsı daha iyi koçişimle giriyoz mutfağa:1hug::1hug:
ben kaçtım canlarım inş yarın güzel haberler alırız.kalbinizin sahibine emanet olun.
o çizgi damar gibi kahverengi bende 3. aydan sonra çıktı şuan duruyoo zamanla geçer diyorlar
göğsün 5 parmak altında baslıyor teeeeeeeee aşşağılara kadar çok aşşağılara anlarsınız işte
benim en büyüyk hamilelik belirtim göğüslerimdi taşgibi olmuştu
ama kişiden kjişiye değişiyor tabi bazılarında hiç belirtide olmuyor
valla hatırlamıyom bende hafıza kaybı oluştu galibba hamilelikte mal gibi oldumoy yerimm yaa:ecrin_bebek:
hoşgeldin, senin kuzuyu da yerim
derya biz seninle tanıştık mı eskilerden?
yok deryacım doğuramadım daha benim sıpa içerden memnun herhalde çıkmaya niyeti yok
valla hatırlamıyom bende hafıza kaybı oluştu galibba hamilelikte mal gibi oldum
görüşürüz canımmallah muhabbetinizi arttırsın kızlar ben kaçar kocişim geldi öpüyorum hepinizi
ya geçen ay olmuştu bende o da, yine kartı yedim ya 9 gün gecikmelisenağlama amaaaaan,en iyisi kendini dinlememek23 günlük deneyimden anca bukadar bilgi edinirsiniz valla
ha bide hamile olunca aşırı derecede akıntınız oluyor onuda söyleyim bak
amin.. ya evet insan kafaya takınca bedeni ne oyunlar yapıyo, her türlü hamilelik belirtisini yaşadım, kartı gördüm sonra!kesinlikle dinlemiyceksin insan kesin hamileyim diyor miden bulanıyor basın dönüyor
küt kartı yiyorsun benim bi arkadasım bebek için tedavi görüyordu hiç bi sorun yokmuş en son doktor bunu bi fırçalamış bidaha gelme diye
kafaya takıyorsun olmuyor çocuk demiş bi kızmış buna 2.ay hamile kaldı şimdi 5 aylık bi oğlu var
darısı sizin basınıza
kızım kalktı emzireyim ağlıyorrr
ne güzel bi duygudur,Allah bağışlasın,maşallahkızım kalktı emzireyim ağlıyorrr
ya ben bu ay erken mi yicem kartı, belim kasıklarım adetim geldi gelecek gibi... bu soğan kürünün böyle etkisi var mı? gerçi onu da 10 gün falan yaptım...
normalden fazla olmadı akıntım,işe yaramadı mı şimdi?akıntın çoğaldı mıydı düzene koyuyor regliyi diye biliyorum bide akıntıyla iltihap vs ne varsa atıyomuşsun
normalden fazla olmadı akıntım,işe yaramadı mı şimdi?
ama bu ay çok güzel yumurtladım sanırım belirtilere bakılırsa... inşallah işe yaramıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?