İnatla bir gün ANNE olacağım !

maşallah,benimki elini sürmez

ne güzel konuştun:1hug: di mi hiç belirti de olmayabilir? ya varya umuda nasıl ihtiyacımız var

benimkidee..deryacım hoşgeldinnn ben razıyımmm yeterki minnacık bi bebiş uyutmasın:)))))))))

oy yerimm yaa:ecrin_bebek:

hoşgeldin, senin kuzuyu da yerim
derya biz seninle tanıştık mı eskilerden?
valla hatırlamıyom bende hafıza kaybı oluştu galibba hamilelikte mal gibi oldum
yok deryacım doğuramadım daha benim sıpa içerden memnun herhalde çıkmaya niyeti yok

kız benimkide öyleydi
ama en fazla 2 günün var
karnın indimi aşşağğıya
bak göğsünün altına elini koy 4 parmak kavis yapmadan duruyorsa bilki günün gelmiş

23 günlük deneyimden anca bukadar bilgi edinirsiniz valla
ha bide hamile olunca aşırı derecede akıntınız oluyor onuda söyleyim bak

iyi akşamlar raziyecimmm öpüldünn..
olsun kız deneyim sonuçta diğer deneyimli yiğitin anasıda gelmiş:))

allah muhabbetinizi arttırsın kızlar ben kaçar kocişim geldi öpüyorum hepinizi
görüşürüz canımm
23 günlük deneyimden anca bukadar bilgi edinirsiniz valla
ha bide hamile olunca aşırı derecede akıntınız oluyor onuda söyleyim bak
ya geçen ay olmuştu bende o da, yine kartı yedim ya 9 gün gecikmelisenağlama amaaaaan,en iyisi kendini dinlememek

kesinlikle dinlemiyceksin insan kesin hamileyim diyor miden bulanıyor basın dönüyor
küt kartı yiyorsun benim bi arkadasım bebek için tedavi görüyordu hiç bi sorun yokmuş en son doktor bunu bi fırçalamış bidaha gelme diye
kafaya takıyorsun olmuyor çocuk demiş bi kızmış buna 2.ay hamile kaldı şimdi 5 aylık bi oğlu var
darısı sizin basınıza

amin.. ya evet insan kafaya takınca bedeni ne oyunlar yapıyo, her türlü hamilelik belirtisini yaşadım, kartı gördüm sonra!

ya ben bu ay erken mi yicem kartı, belim kasıklarım adetim geldi gelecek gibi... bu soğan kürünün böyle etkisi var mı? gerçi onu da 10 gün falan yaptım...

ya ben bu ay erken mi yicem kartı, belim kasıklarım adetim geldi gelecek gibi... bu soğan kürünün böyle etkisi var mı? gerçi onu da 10 gün falan yaptım...

akıntın çoğaldı mıydı düzene koyuyor regliyi diye biliyorum bide akıntıyla iltihap vs ne varsa atıyomuşsun

akıntın çoğaldı mıydı düzene koyuyor regliyi diye biliyorum bide akıntıyla iltihap vs ne varsa atıyomuşsun
normalden fazla olmadı akıntım,işe yaramadı mı şimdi?
ama bu ay çok güzel yumurtladım sanırım belirtilere bakılırsa... inşallah işe yaramıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…