valla canım evet yaa dün asiş gelmedi de bu hafta izin aldı ya o, evde interneti var mı bilmiyorum, dinlenecektikızlarrr günaydın diyim hemen asiyeyi sorayım aklıma geldi nerde bu hatun dün ben mi denk gelmedim?
günaydınımı kimse almamış benimmmm mafoldumben
ohh ii yapmışsınnız aferimm senin kuzuyaaavereliniortakgunaydın sinemcim ayşem mervecim
benım bıdık akşam 12 de yatınca tabı anca bu saatte uyandı bızde uyuduk beraber
sağoll canımın içiii tamam akşama gidince çekeyim ama çok minnacık göbüş :kedi:merveeem sen nasılsın? göbüş nasıl, bi foto koysana uzun oldu görmeyeli
gunaydın sinemcim ayşem mervecim
benım bıdık akşam 12 de yatınca tabı anca bu saatte uyandı bızde uyuduk beraber
ayşem geçmiş olsun canım ah o ağrıyı bende bılırım meret bendede oluyo çok fena doğurunca gecer diolar ama yok anam yok nerde
sinemim allah kavuştursun canım evceğizinizde hayırlı olsun allah gule gule oturmak nasip etsin bebelerinle beraber
günaydın sinemcim bende hala gelen giden yok bugünü atlatmam lazım inşallah. çünkü dört gün geçikmem oldu daha önce ve dördüncü gün regl oldum iki yada üç kez. şimdi yine dörtteyiz bakalım kısmet inşallah bugün olmam bu arada dün idrarda tek çizgi çıktığı için de fazla ümitlenemiyorum. dün baktım da idrar testlerinde çıkmayıp sonrada hamile olduğunu kanda bilenler var ama bakalım kısmet işte herşey. bu arada kimler burda mervem ayşem günaydın canlar
iyiyim sinemcim yaa kartı yedim ya dün yine hayal kırıklıgı yasadım ama napayım, sürekli fikir deiştiriyoruz, rahim filmi çekilcez tekrar karar verdik(
kocana allah güç kuvvet, size sabır versin canım, sağ salim gelsin evinizde bebekli belikli oturun inşallah, borç yigidin kamcısıdır, zaman gecer üzme sen kendini:)
ayşe sen rahhim filmi konusunda niye tereddüt ediyosun anacım bi de bakayım bana
günaydın kızlar.....güne süper başladım....kocaman bir buket çiçekle....aşkım bitanem herşeyim yollamış....çünkü buğün benim doğum günüm.....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?