İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlarrr günaydın diyim hemen asiyeyi sorayım aklıma geldi nerde bu hatun dün ben mi denk gelmedim?
valla canım evet yaa dün asiş gelmedi de bu hafta izin aldı ya o, evde interneti var mı bilmiyorum, dinlenecekti

günaydınımı kimse almamış benimmmm mafoldumben

kimse neyi almamıııış, yerim ben seni, ben alayım senikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

merviş kocam 1,5 2 aya kadar gelecek sanırım nijeryada aynı şirketin başka grubu vardı oraya kaydıracaklarmış ev yaptırıyoruz borcumuz var ya gelse zor da kalacaz 2 ay 2 ay allah kaza bela vermesinde çalışsın kocam ev için gurbete katlanıyoruz oraya gitmeseydi 1 haftaya kadar gelecekti

iyiyim sinemcim yaa kartı yedim ya dün yine hayal kırıklıgı yasadım ama napayım, sürekli fikir deiştiriyoruz, rahim filmi çekilcez tekrar karar verdik(
kocana allah güç kuvvet, size sabır versin canım, sağ salim gelsin evinizde bebekli belikli oturun inşallah, borç yigidin kamcısıdır, zaman gecer üzme sen kendini:)

gunaydın sinemcim ayşem mervecim
benım bıdık akşam 12 de yatınca tabı anca bu saatte uyandı bızde uyuduk beraber

ohh ii yapmışsınnız aferimm senin kuzuyaaavereliniortak
merveeem sen nasılsın? göbüş nasıl, bi foto koysana uzun oldu görmeyeli
sağoll canımın içiii tamam akşama gidince çekeyim ama çok minnacık göbüş :kedi:
bende iim çok şükür akşam biraz böğğ olunca midem bugün gene kötü onun dışında iim..seninde karın ağrın varmışş senağlama geçmiş olsun yaa

ayşem geçmiş olsun canım ah o ağrıyı bende bılırım meret bendede oluyo çok fena doğurunca gecer diolar ama yok anam yok nerde
sinemim allah kavuştursun canım evceğizinizde hayırlı olsun allah gule gule oturmak nasip etsin bebelerinle beraber

günaydın sinemcim bende hala gelen giden yok bugünü atlatmam lazım inşallah. çünkü dört gün geçikmem oldu daha önce ve dördüncü gün regl oldum iki yada üç kez. şimdi yine dörtteyiz bakalım kısmet inşallah bugün olmam bu arada dün idrarda tek çizgi çıktığı için de fazla ümitlenemiyorum. dün baktım da idrar testlerinde çıkmayıp sonrada hamile olduğunu kanda bilenler var ama bakalım kısmet işte herşey. bu arada kimler burda mervem ayşem günaydın canlar

günaydın seherim hoşgeldin, selencik aşıdan huysuzlanmadı deil mi akşam? o saate kadar sanki koca cocuk danaya bak nasıl uyumuyo hayret yaaa:roflol:
karnım da agrıyo be canım, ilk aylar agrımadı da bu ay feci oldu demek ki kist yeniden oluşmaya başladı sanırımsenağlama hayırlısı olsun, şu 10 gün geçsin rahim filmi çekiliyim de siz de rahatlayın ben de:icecream:

sana da günaydın canım benim. şebocum yaaa hadi bi güzel haber de senden alalım valla kendim kadar sevinirim, keşke olsa öyle bişey, hayırlısıyla tabiopuyorumnanaktan

günaydın kızlar.....güne süper başladım....kocaman bir buket çiçekle....aşkım bitanem herşeyim yollamış....çünkü buğün benim doğum günüm.....:)))

hepibörtdey yasemin hepibörtdey yasemin hepibörtdey yasemin
iyiki doğdun canım nice mutlu senelere

ya ayşe ah ayşe keşke be güzelim inşallah zaman bu zamandır inanmak istiyorum umutlanmak istiyorum şu test önümü kesiyo içimdeki sesi susturuyo bilmiyorum inşallah bende idrarda yapıp bulamayan ama hamile olan bir anneyimdir ve inşallah cumaya kadar gelmez gidip kanda baktırırım ve mutlu hayırlı sonuca ulaşırım

hakkında hayırlısı böyleymiş arkadaşım...bencede çekilsin rahim filmin aklında soru işareti kalmasın....

ayşe sen rahhim filmi konusunda niye tereddüt ediyosun anacım bi de bakayım bana

canım bi çekildim ya ben, sağ tüpte tıkanıklık cıkmıstı zaten solum kistten kapalıydı, ameliyattan sonra yapışıklık var mı yok mu normal muayenede görülmüyo ya bi da cektiriyim diyorum, doktorum sacma olur gereksiz dedi, ama ben istiyorum, bi yandan da preseed falan sipariş ettim yani çekilsem de mi kullansam çekilmesem mi, acaba bi psikolağa mı gitsem hiç bilmiyorum, kafaya takmadan duramıyorum, birilerinin bişeylerin beni durdurması lazım, yani bu emir direkt beyinden gidiyo ben resmen istemediğim için vücuduma hükmediyorum, adetlerim gecikiyo
ama işte adet sancıları çekmeye başladım ya, ya diyorum kist oluşmaya başlamışsa bunu görmekten de korkuyorum
emreyle kavga ediyorum, çünkü evliliğimizin ilk 7 ayı istemem allah istemem cocuk diye diye gecirdi, korunmasaydık o aylar, bu kisti ya da engeli bilmeden belki de cocuk sahibi olmustuk şimdimafoldumben

sen o koca dana akşam 8 de yatıyo ama 8.30 ta uyanıyo ondan uyumuyo iyi alıştı ramzan ustu bu duzene bırazda işime geliyo 8 gibi yatarsa sabah 5.30 yada engec 6 da kalkıyo gezmeye gidince uyku saatı gelince ortalığı ınletiyodu böyle 11 yada 11.30 ta yatınca bede rahat ediyom sabahta tosur tosur uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…