İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben akıntımdan anlıyorum...

bende yumurtlama donemımdeyım.bende de 1 haftaya yakın akıntı var.dun aksamdan berı ara ara sol kasıgımda agrı kasılma oluyor.demekkı yumus habercısı.bakalım perşembe doktora gıdecegım o ne dıyecekkk

kafamı masama koymuştum içim geçmiş iki dakikada buda regl belirtisi yok pardon hamilelik belirtisi dicektim:))))))))

inşallah iyi haberler alırsın canım
kafamı masama koymuştum içim geçmiş iki dakikada buda regl belirtisi yok pardon hamilelik belirtisi dicektim:))))))))
hamilelikten o:1closedeyes:

hamişim mervem benim
deryacım inşallah 2 gün tezin doğru ıkar benim ufaklık aşağıya düştü zaten bayadır
aylinim o testi yaptık doğru anacım kız çıktı

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim kaynatmışsınız maşallah
kızlarrr yarın 23 nisan çalışanınız yoktur umarım
benim adetime 4 gün kaldı göğüslerim sızlamaya başladı sanırım buayda kart gelecek pazartesiye en geç belli olur canlarım allah hayırlı sağlıklı zeki evlatlar nasip etsin hepimizee
ayşe nerde kızlar yaaaa adet oldumu acaba

günaydınnnnnnnnn sinemcim bizim belli değil belkide çalışırız hiç belli olmaz ama dilerimki çalışmayız:)
benimde günüm yarın ama belli yani ismi lazım değil gelecek gibi haa şayet ben hamile çıkarsam kimse belirtiye bakmasınnn diye bas bas bağırcam :)

günaydın canlarım ciğerlerim evet adet oldum üzülemedim ablam hastaneden çıktı cok sükür, bir de yorgunluktan ölüyorum misafirlerimden dinlenemedim((

herkes iyi mi? gecmişi okumaya calıstım nelere girmişsiniz, göbek deliği gögüs kenarı... seher nerde iyi mi dogurdu mu? herkes nerelerde ayşe de iki gündür gelmiyo.... sinemciiiim mervem raziş asiş gülsüm ayliiiin nerdeeeeee beyza da hastaydı nasıl oldu ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…