İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlarr

ben yine evdeyim baktım böyle olmuyo çünkü öksürürken çiğerlerim fırlayacak, heryere hapşırıyorum iş arkadaşlarımı da virüslemektense evde kalmayı tercih ettim ama düne göre daha iyiyim ayşecim hayırlısı olsun canım önümüzdeki maçlara bakalım :)) ablanın iyi olmasına da çok sevindim bak korkulacak bişey yokmuş inş çabucak da toparlanır

ayşecim hayırlısı olsun canım ablana sana geçmiş olsun beyzaa sanada geçmiş olsun canım grip salgın dikkat edin kızlar kendinizee semraaa kız ne zaman doğuracan rahat seninki içerde galibaaaa :ecrin_bebek:

beyzacım oh dinlen bakalım bugünde yarında 23 nisan zaten:) inşallah cumaya bişeyciğin kalmaz

teşekkür ederim kızlar, doktor randevumu iptal ettim ama yine de ööleden sonra kacıcam, cuma da izin aldım adet olmamı kutluycam arkadaslarımla

herkese günaydınlar ayşeeeemm geçmiş olsun inşallah mayıs ayında artık.beyza sende dinlen bir daha geçmiş olsun demicem.kaydirigubbakcemile3
beyza dedin dedin en son bana bulaştırdın.ooyyy boğazım burnum..valla şaka değil bende hastayım üşütmüşüm ya.bende diyom karnım niye ağırıyo.

Son düzenleme:
günaydın nevgül, sen üşütmüşsün hakkaten bu ay yaa, çünkü bak akıntın oldu sancın oldu şimdi boğazın, dikkat et kızım çalışma alıcam diye heder ettin kendini

mervecim beni de 17 mayısa ekler misin tatlım yaaaa gerçi hayatımda hiç olmamıs bi şey yasıyorum adetim düzensizleşiyo, artık güvenmiycem bu tarihlerime ben(

günaydın nevgül, sen üşütmüşsün hakkaten bu ay yaa, çünkü bak akıntın oldu sancın oldu şimdi boğazın, dikkat et kızım çalışma alıcam diye heder ettin kendini

yok anacım çalışmaktan üşütmedim ben biliyom nerden üşüttüm.merdiven yıkayıp ayakların loplop suyun içinde yüzese sonra evde temizlik (banyo tuvalet vs.)yaparsan çıplak ayakla olacağı budur.senağlama

Günaydın kızlar gününüz aydın olsun
Ayşecim üzülme önümüzdeki ayda olur inşallah diğer maçlara bakcaz artık
Kızlar ben yokken ne yazmışınız öle okudum okudum bitiremedim valla yarıda bıraktım.
Ben akşam doktorumu aradım gecikince ara demişti bana daha erken 3 gün sonra gene ara dedi bekliyorum bende bu arada sakın test yapma boşuna umutlanırsın dedi iğne vuruldum ya ben etkisi ile çizft çizgi çıkarmış

kızlar herkese günaydınlar...uzun zamandır giremedim...geçmişi de okuyamadım...önemli şeyleri bi anlatın yaaa...çok uzun okuyamıyorum....herkes iyidir umarım...biz çok iyiyiz...tatilin tadını çıkarıyoz...ananesi bi ciciler aldı oğluşuma görmeniz lazım...şimdilik bizden haberler bu kadar....

asiyem doktor ne diyosa o , aman diyim test yapıp da o sonucu görmek cok can sıkıcı, valla ben test yapmanın ugursuzluguna inanıyorum ne zaman test yapsam o gün adet oluyorum, biliyorum aslında hersey olacagına varıyo ama bu kadar denk gelir yani, hiç test yaptıgımın sonrasında adet olmadım aynı gün gösterdi kırmızı kartlar kendini...

hamiş merveeeeee hoşgeldin, güle güle giysin cicilerini oğluşun, herşey yolundaysa siizn için ne mutlu. buralarda bir gelişme yok herkes hala inatla bir gün anne olacak(

GÜNAYDINLAAAAAR
hamişim mervem benim
deryacım inşallah 2 gün tezin doğru ıkar benim ufaklık aşağıya düştü zaten bayadır
aylinim o testi yaptık doğru anacım kız çıktı
cidden mi, çok ilginç yaa:1shok:
aminn.du bakalım belli olmaz,hamişlik ve kart belirtileri aynıymış
inşallah bas bas bağırcanımm,sesin kısılana kadarrrr:CüvCüv:
günaydın canlarım ciğerlerim evet adet oldum üzülemedim ablam hastaneden çıktı cok sükür, bir de yorgunluktan ölüyorum misafirlerimden dinlenemedim((
canımm,sağlık olsun,önümüzdeki aya umutlar devamm,üzülmedine sevindim.
ablana da çooook geçmişler olsun tekrardan
beyzam dikkat et kendine,evde olman iyi olmuş,dinlen iyice
gülsümüm sana da geçmişler olsunn
mervecim beni de 17 mayısa ekler misin tatlım yaaaa gerçi hayatımda hiç olmamıs bi şey yasıyorum adetim düzensizleşiyo, artık güvenmiycem bu tarihlerime ben(
ayşe ne derler bilirsin,adetin düzensizleşmeye başlayınca bebek yakın inşallahyerimseniben
canımm inşallah müjdeyi vericennkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım demek benimde beklemm lazım.sen şimdi adet gününden sonra 6 gün daha beklemiş olacan.benimde okadar beklemem lazım demek.4mayısta da benim test yapmam lazım.CADIARZUCADIARZU

oh oh maşallah ne keyiflidir di mi

hakket adet düzensizleşmesi hamile kalmaya hazrlık gibi bişey mi? aylin sen bu konunun kitabını yaz anacım valla bak

hamiş merveeeeee hoşgeldin, güle güle giysin cicilerini oğluşun, herşey yolundaysa siizn için ne mutlu. buralarda bir gelişme yok herkes hala inatla bir gün anne olacak(

hoşbulduk canım...aman ne güzel inadınızda devam edin sonuna kadar...birgün herkes anne olacak bu topikte ben inanıyorum...rabim çooook büyük...

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş beklemede inşallah hamiş
23 nisan ... cancer
24 nisan ... sekerkız67
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....aylint
28 nisan ... nevgül
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş
16 mayıs .... cetrefilli
22 mayıs... rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

ssensun
aslımmm
myhope
nicole78 ... 16 Ağustos

aabeyazmelek
melankolia
rasema

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

Hamileler muhtemel doğum tarihlerinizi bekliyorum ..

Son düzenleme:

aferim sana sonra dolaş çıplak ayak cıbıl cıbıl oyna sularla sonra aa hasta oldum sen davetiye çıkarmışsın hastalık gel diye kız sen kendine niye hiç dikkat etmiyorsun klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…