yaaa kızlar size şeyi demeyi unuttum, dün doktorum dedi ki sana klomen verdik mi, yok dedim o ilaç yumurtlamak için verilmiyo mu ben zaten yumurtluyorum dedim, o da evet düzenli ama tedavi amaçlı da veriyoruz dedi, çok yumurta daha fazla döllenme ihtimali? şimdi böyle mi anlayım ben bunu???
yaaa kızlar size şeyi demeyi unuttum, dün doktorum dedi ki sana klomen verdik mi, yok dedim o ilaç yumurtlamak için verilmiyo mu ben zaten yumurtluyorum dedim, o da evet düzenli ama tedavi amaçlı da veriyoruz dedi, çok yumurta daha fazla döllenme ihtimali? şimdi böyle mi anlayım ben bunu???
e benim yumurtam düzgün güzel olgunlaşmış falan diyodu takiplerde, anlamadım ki..evet cnm bende öle duymuştum sadece yumurtlama için değilde kaliteli ve düzgünn yumurtlama için die
valla yumurtlayanada veriolar hani işi garantiye almak için çünkü klomen alıon sonra çatlıomu die gidion çatlamamışsa iğne vurduruon ve 10 gün ilişki oluo anlıcağın dr 10 günde tutturmanız için yapıo bunu
e benim yumurtam düzgün güzel olgunlaşmış falan diyodu takiplerde, anlamadım ki..
ben çatlıyorum iyi de klomen olgunlaştırıyo mu çatlatıyomu?iyice evham yaptım yumurta da arızalı diye((
bi de emremin annesi bugün bizde kalacakmış, ben film çekilcemi de raporlu oldugumu da bilmelerini istemiyodum...
e benim yumurtam düzgün güzel olgunlaşmış falan diyodu takiplerde, anlamadım ki..
ben çatlıyorum iyi de klomen olgunlaştırıyo mu çatlatıyomu?iyice evham yaptım yumurta da arızalı diye((
bi de emremin annesi bugün bizde kalacakmış, ben film çekilcemi de raporlu oldugumu da bilmelerini istemiyodum...
benim kuzu uyandı da emzirdim onu..şimdi yine şekerlemede...sütüm yetmiyo kızlar bu danacığa benim..mama takviyesi yapıyoz...acıktımı bi çığlık atışı var görmeniz lazım...
yumoşun kaliteli hayatım iyi düşünki iyi olsun...takma kafana ki gelsin küçük sincabın...
selamun aleyküm yavru kurtlarım ben geldim.nasılsınız bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?