İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet cnm bende öle duymuştum sadece yumurtlama için değilde kaliteli ve düzgünn yumurtlama için die

valla yumurtlayanada veriolar hani işi garantiye almak için çünkü klomen alıon sonra çatlıomu die gidion çatlamamışsa iğne vurduruon ve 10 gün ilişki oluo anlıcağın dr 10 günde tutturmanız için yapıo bunu

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 ağustos.......pptya87
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
3 eylül.............zeytin1007
10 eylül...........bebegem
15 eylül...........raziş
16 eylül...........yasemin-66
22 eylül .........cetrefilli
22 eylül .........esraa47
??........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009-Nisa
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

evet cnm bende öle duymuştum sadece yumurtlama için değilde kaliteli ve düzgünn yumurtlama için die
e benim yumurtam düzgün güzel olgunlaşmış falan diyodu takiplerde, anlamadım ki..

ben çatlıyorum iyi de klomen olgunlaştırıyo mu çatlatıyomu?iyice evham yaptım yumurta da arızalı diye((
bi de emremin annesi bugün bizde kalacakmış, ben film çekilcemi de raporlu oldugumu da bilmelerini istemiyodum...

benim kuzu uyandı da emzirdim onu..şimdi yine şekerlemede...sütüm yetmiyo kızlar bu danacığa benim..mama takviyesi yapıyoz...acıktımı bi çığlık atışı var görmeniz lazım...

yumoşun kaliteli hayatım iyi düşünki iyi olsun...takma kafana ki gelsin küçük sincabın...

yok canım klomen olgunlaşma sağlıo bak anlatıım 5 gün bu ilacı kullanıom 5 gün daha bekliip kontrole gidiom alttan ultrasonla dr bakıo yumurtam çatlamışmı çatlamamışmı çatlamamışsa iğne verio hepsi bu boşuna evham yapma hem sen normalde yumurtlama günleri çalışma yapmıonmu bu tam bi garanti oluo

Allah kolaylık mervecim sütün yetmemesi kötü oluyo benim yeğenime ilk aydan vermek zorunda kaldılar şimdi tosuncuk oldu maşallah

Valla bizde bu akşam barbunya var +pilav var yanına bi salata bi çorba yaparız yeriz sanırım

kızlar ben salataya elimi sürmem misafir yokken yemeği yapar otururum sağolsun kociş yardım edio allah nazarlardan saklasın

benim kuzu uyandı da emzirdim onu..şimdi yine şekerlemede...sütüm yetmiyo kızlar bu danacığa benim..mama takviyesi yapıyoz...acıktımı bi çığlık atışı var görmeniz lazım...

yumoşun kaliteli hayatım iyi düşünki iyi olsun...takma kafana ki gelsin küçük sincabın...

bak koca danaya, uyusun yesin büyüsün maşallah mervecim

ben de takmamayı becerebilsem ahhh, seherden fırca yiycem şimdi...

hoşgeldin oynak beyim...ne zamandır rastlaşamıyoduk..ne var ne yok...

merve2 canım yaramazlık yok bende fındığı topladık geldik şükür.yorucuydu ama güzel geçti köyde günlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…