İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin gulde bizde hamile de vae hamile olmak isteyende bebeğine kavuşmuş olanda cnm
oynak beyimiz hoşgeldin

esracım klomen için verdiğin bilgilere saol canım anlamadıgım şimdi bu yumurtlatacak, biz bu arada hep birlikte olcaz kendi çatlamazsa mı igne vuruncam??

hoş geldin oynak beyımız biz pazardan geldik şimdi zillinin karnını doyurdum altını kuruttum ayaklarda sallıyorum oda ısrarla benı tekmeliyo b yandan size laf atııyom bi yandan barbun ya ayıklıyom akşama menu çorba barbunya zeytınyağlı ve pilav yanına cacık ve tatlı revani

iyi gülsümcüm işte idare ediyoruz ctesi bebeğimi gördüm iyiydi büyümeye devam ediyoruz şimdilik

Ayşecim ben 3 defa klomen kullandım yumurtalar yeterli şekilde büyüsün diye normalde benim büyümüyodu o yüzden vermişti doktor cnm ama sanırım kaliteli yumurta olsun diye de veriliyormuş

ayyy canım benim faydasını gördün işte:))
bana daha yazmadı, hsgden sonra yazacak sanırım, peki canım tam ovulasyon zamanı mı kullanmak gerekiyo bu klomeni?

slm canlarım gülsüm hoşgeldin nasılsın
essma hediyeler için çok sağol canım
ayşeee kız ben sana ne alim yaaa şu denetimi bir atlatırsam çıkıcam çarşıya canım arabanız var mı ben sana filtre gönderim :))

ayyy canım benim faydasını gördün işte:))
bana daha yazmadı, hsgden sonra yazacak sanırım, peki canım tam ovulasyon zamanı mı kullanmak gerekiyo bu klomeni?

yok canım benim dr um adetin 3.günü çağırıo rahme bakıo eğer rahim iyiyse yazıo hemen başlıom

ayşecim adetliyken başlıyosun 2. günü sanırım o ilaca 5 gün kullanıyosun sabah akşam bana öle vermişti klomen bende işe yaradı ama bebeğe dönüşmedi hep 2 yumurta güzel gelişti ama olmadı sonrasında menegon iğne verdi doktor onu yediğim ay hamile kaldım cnm ama klomen kullanmadan iğneye geçmiyorlar

hiç kız göbeğine benziyor mu kaydirigubbakcemile3

maşallah mervemin çıtırımın göbeeene yerim seni kız tü tü tüü maşallah nazar değmez inşallah darısı da başımaaaa kız olmayanlar sizin de darısı başınızaaa

ayyy 2 gün kaldı adetime tam denetim zamanına denk gelecek

hadi bakalım zeytinim sinemim inşallah sende vardır minik bebiş inşallllahh

inşallah mervecim yaaa
sinemcim iyiyim canım ben de nolsun evin tadını cıkarıyorum, 4 gün raporluyum

ayşe dün konuşamadık gitmişin yetişemedim sana şimdide yoksun msndeee

gelsin be mervem bir iki üç kaç olursa razıyım yeterki gelsin. allah dualarını kabul etsin canım benim

selamun aleyküm yavru kurtlarım ben geldim.nasılsınız bakim.

hoşdeldin oynakbeyimiz hasat iyimiydi bari bol kazançlar diyelim ama seni sessiz ve durgun gördüm hayırdır bi sıkıntı mı var yoksa bizi özlemedin miiiiiii :çok üzgünüm:

şebo asiş esra nasılsınız

burda eskiyi okuyodum şekercim anca geldim çok şükür idare ediyoz sen nasılsınnn

sinemim çok iyiyim canım benim bu ara iştahsizlık var bende diom hiç olmazsa göbişim erir biraz bie evde egzersiz yapıom c tesiye kadar serbestim ondan sonra dikkat etmeme lazım kendime

sinem sen ne alem kızsın yaaa nasıl panik şuna bakınopuyorumnanaktan canım gönlünden ne geçiyosa gönder ben sana ne cvp vereyim allasen:))
yok canım benim dr um adetin 3.günü çağırıo rahme bakıo eğer rahim iyiyse yazıo hemen başlıom

enneeee adetliyken miiii, iyi bi o eksikti, adetliyken alttan mı bakıyomafoldumben
o zaman benim için bu ay geçti öyle miiii aman yaa inşallah bebiş bu ay gelecek ve ben klomen falan kullanmıycam de mi kızlarvereliniortak

şebocum hoşgeldin canımcım dün işlerim karıstı ve erken cıktım doktora gittim, 4 bucukta da rahim filmi yine yeni yeniden, yaaaa kızlar dua ediyosunuz değil mi temiz cıksın film, ya yine bi yapısıklık tıkanıklık varsa ameliyat sonrası naparım ben yaaa((

kıız tam panik yaptın yok yok alttan bakmıo merak etme karnından bakıo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…