ee gülsüm anlat bakalım otele gittinmi :)
otele gitmedik canım şükür gerek kalmadı çünküüüüüüüüü kaygana gelmedi bizimle o hala köyde.zemuszemus
ayyy canım benim faydasını gördün işte:))iyi gülsümcüm işte idare ediyoruz ctesi bebeğimi gördüm iyiydi büyümeye devam ediyoruz şimdilik
Ayşecim ben 3 defa klomen kullandım yumurtalar yeterli şekilde büyüsün diye normalde benim büyümüyodu o yüzden vermişti doktor cnm ama sanırım kaliteli yumurta olsun diye de veriliyormuş
ayyy canım benim faydasını gördün işte:))
bana daha yazmadı, hsgden sonra yazacak sanırım, peki canım tam ovulasyon zamanı mı kullanmak gerekiyo bu klomeni?
hiç kız göbeğine benziyor mu kaydirigubbakcemile3
ayyy 2 gün kaldı adetime tam denetim zamanına denk gelecek
inşallah mervecim yaaa
sinemcim iyiyim canım ben de nolsun evin tadını cıkarıyorum, 4 gün raporluyum
kızlar anca okudum geçmişi...benim laptop dün geldi tamirden..bende anca şimdi gelebildim aranıza...benim sarı dana uyuyo..ama her an uyanabilir..dün 6 dan 1 e kadar mızıkladı...bazen bunalıyo insan...ama herşeye değer yinede...
adaşım göbüş süper yaa...kocaman olmuş daha ne bekliyon...allah sana da kucağına almayı nasp etsin...
dünürüm gelinimin iyi olmasına sevindim canım...
emelimin ikizleri geliyo hoşgeliyooo....
şebocum sana da gelsin inşallah iki bebe...dualarım seninle...
ayşecim için rahatlıcaksa çektir filmi canım..hayırlı sonuçlar al inşallah..
feyzacım bana özelden adresini telefonunu verirmisin..hediyeni yolliim bi ara alıp...
kızlar hepinizi çook özledim..şu laptop zırt pırt bozulmasın dua edin de daha sık geleyim..bi de benim kuzum annesine müsade etsin tabii...
selamun aleyküm yavru kurtlarım ben geldim.nasılsınız bakim.
şebo asiş esra nasılsınız
sinem sen ne alem kızsın yaaa nasıl panik şuna bakınopuyorumnanaktan canım gönlünden ne geçiyosa gönder ben sana ne cvp vereyim allasen:))slm canlarım gülsüm hoşgeldin nasılsın
essma hediyeler için çok sağol canım
ayşeee kız ben sana ne alim yaaa şu denetimi bir atlatırsam çıkıcam çarşıya canım arabanız var mı ben sana filtre gönderim :))
yok canım benim dr um adetin 3.günü çağırıo rahme bakıo eğer rahim iyiyse yazıo hemen başlıom
ayşecim adetliyken başlıyosun 2. günü sanırım o ilaca 5 gün kullanıyosun sabah akşam bana öle vermişti klomen bende işe yaradı ama bebeğe dönüşmedi hep 2 yumurta güzel gelişti ama olmadı sonrasında menegon iğne verdi doktor onu yediğim ay hamile kaldım cnm ama klomen kullanmadan iğneye geçmiyorlar
sinem sen ne alem kızsın yaaa nasıl panik şuna bakınopuyorumnanaktan canım gönlünden ne geçiyosa gönder ben sana ne cvp vereyim allasen:))
enneeee adetliyken miiii, iyi bi o eksikti, adetliyken alttan mı bakıyomafoldumben
o zaman benim için bu ay geçti öyle miiii aman yaa inşallah bebiş bu ay gelecek ve ben klomen falan kullanmıycam de mi kızlarvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?