İnatla bir gün ANNE olacağım !

oh oh maşallah ne keyiflidir di mi

keyifli valla canım...rabbim hepinize yaşatsın...bebişlerimizi hepimiz kucaklarımıza alalım uzun bi ömür,bizlere ihtiyaçları kalmayana kadar da yanlarında olalım inşallah...

adaşım benimki 16 ağustos...ama tabi bu 40 hafta dolduğu gün...

günaydın hatunlar
ayşem geçmiş olsun ne yapalım bundada vardır bir hayır sen bence incir kürü dene ablanada geçmiş olsun tekrar canım
beyzam sanada geçmiş olsun dikkat edin kızlar kendinize allah şifa versin hepinize
gülsümüm sen varya tam dayaklıksın:mymeka: çıplak ayakla yıkanır mı canım ya üşütürsün işte böyle hayallahım dikkat et allah korusun canım ya :teselli:
sinemim dur bakalım hemen pes etmek yok daha kartı görmedin ona göre
mervem hamişim hoşgeldin oh maşallah oğluşuna cicilerde alınmış ayyy ne güzel ya allahım güzel hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin
seherim hadi bakalım deryanın dediği olacakmı

aylin hoşgeldin canım.nasılsın.
hoşbulduk canım,iyi olmaya çalışıyorum.
KIZLAR BUGÜN SAAT 2 İLE 4 ARASI MR SONUCUMU ALICAM,DUA EDİN BENİM İÇİN NOLUR
hakket adet düzensizleşmesi hamile kalmaya hazrlık gibi bişey mi? aylin sen bu konunun kitabını yaz anacım valla bak
:1rolleyes: ihtisas yaptım,kadın doğum uzmanı oldum :roflol:
canım öyle diyolar, biçok kadının hamiş kalmadan bikaç ay öncesinde adet düzenleri değişmiş,gecikmeler yaşamışlar, halk arasında "rahim bebek arıyo" ya da "rahim kendini hazırlıyo hamişliğe" diyolar bu duruma...a.s

kızlar bişey söyleyin yaa hani bu ayakları göbüşü beli sıcak tutma muhabbeti, yumurtlama sıcağı seviyo öyle mi? hani kuluçkaya yatan tavuklar gibin))

aferim sana sonra dolaş çıplak ayak cıbıl cıbıl oyna sularla sonra aa hasta oldum sen davetiye çıkarmışsın hastalık gel diye kız sen kendine niye hiç dikkat etmiyorsun klava:

ya çok ters bi güne denk geldi merdiven yıkama sırası.eltimede minnet etmek istemedim onunla beraberdi sıramız sonra sırası geldimi lafını yapıyorlar.ondan yıkamak zorunda kaldım ayağımda çorap vardı ama ıslandıktan sonra önemi yok.sonra evde banyoyu falan çıplak ayakla yıkadım.kaynanm sağolsun sobayı yakmıştı gel ısın dedi ısıttım ama bir kere üşüttüm işte.kocam da kızdı ne yap et bu aralar üşüt dedi kızdı.senağlama

kızlar bu ne ya, ne zamandır dikkatimi çekiyo,ben hamişlik yazıyorum gönderiyorum bakıyorum hamişlik Hamilelik olmuş:uhm:

haklısın bidaha yapmıcam.senağlama

sağol raziş teyzesi...sizlerde ne var ne yok...hepinizi çok özledim yaaa...evime dideyim de daha sık gelicem...

DUALARIMIZ SENİNLE CANIM...İNŞALLAH HAYIRLI HABERLE GELECEKSİN...

aaaaaaaaaaaa kızlar ben de bende mi sorun var diyorum, farkettim de site H A M İ Ş yazdırmıyo,düzeltiyo hamile diyeeeedelikafadulden

kızlar bişey söyleyin yaa hani bu ayakları göbüşü beli sıcak tutma muhabbeti, yumurtlama sıcağı seviyo öyle mi? hani kuluçkaya yatan tavuklar gibin))
aaaaaaa bak bunu atlamışım ihtisas yaparken,öyle miymiş? ben ayaklarımı çok üşütürüm
sağol raziş teyzesi...sizlerde ne var ne yok...hepinizi çok özledim yaaa...evime dideyim de daha sık gelicem...

DUALARIMIZ SENİNLE CANIM...İNŞALLAH HAYIRLI HABERLE GELECEKSİN...

sağolasın canım yaŞeniz

razişcim iki defa sogan kürü yaptım ya acaba bu ay da sogan kürüne devam etsem de bi sonraki ay mı incire başlasam diyorum, aklımda aslında da du bakem, iki kür bir arada kullanılmamalı imiş:uhm:
. aylin dediklerin doğruysa sana sivastan etli ekmek döktürürüm kız:roflol: sen anladın inşallah da sonuçların iyi çıkacak, ondan sonra haydi bakem bebiş çalışmalarına...

nevgül eferim canım şööle rüzgarlı yağmurlu bir havada da camları sil kapıları falan aç iyi bir cereyan da yedikten sonra amacına ulaşırsın :mymeka:anacım ben bi kez balkon yıkadım da adetimde yerlerde süründüm nasıl sancılı geçti yapma öyle daha yaz gelmedi, dikkat et lütfen:tomato:

kızlar bana müsaade şimdilik...bi cee dedim...gidiyom...yarın gelmeye çalışırım...hepinizi çoook öptüm...

zaten ben ne zaman hava güzel camları silim desem ve silsem sonraa hoopp bi yağmur keşke silmsem dedirtiyo.:roflol: haklısın bende üşütünce ağrılı geçer.

Son düzenleme:
ooooooo valla süper olur, hala fırınlarda var mı o muhabbet? sen hele bi döktür,doğru doğru merak etme yerimseniben
amin canım inşallah, valla kızlar diyorumya kıymetini bilin sağlığın, ne güzel bak bebiş çalışması yapıyonuz, eskiden hamişlere darısı başıma derdim, şimdi sizin durumunuz için diyorum DARISI BAŞIMA... şükredecek şeyleri görmüyoruz kaybetmeden... ben bi atlatim şunu, hiç takmıcam bebek niye olmuyo diye inşallah.... ders olsun benim dediklerim size, ben bilge kişi, bu böyle bilineee:1closedeyes:naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…