kizlar deniz kaçarrrr...iftar vakti geldi burda anacimmm,sofra beni bekler :))
kendinize çok iyi bakin,allaha emanet olun...öpüldünüz...
aminn cnm allah razı olsunn insallah hayırlısıyla sanada nasip etsin denizcimm..merhaba mervecim,nasilsin? kizin oluyormus hayirlisiyla gelsin melegin insallah,çok sevindim senin adina :))
hoşbuldukkkkkkk oynak beyiiim sende hoşgeldinnkaydirigubbakcemile3merveee hoşgeldin
aminn cnm allah razı olsunn insallah hayırlısıyla sanada nasip etsin denizcimm..
hoşbuldukkkkkkk oynak beyiiim sende hoşgeldinnkaydirigubbakcemile3
kız bu bizim cetrefil bana dedi uykucu kendi yok ortadaaa
amanınn 1 numara ben mi oldumm vah vahhh :roflol: benim uykuları vereyim selenegunaydın uykucu 1
takvim için teşekkür ederim.evet ya nerde bu kız.
mafoldumben :sinifsinif: ben uykusuzluktan artık delikafadulden delikafadulden delikafaduldenvalla seher benimde bi ton uykum var.
mafoldumben :sinifsinif: ben uykusuzluktan artık delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Yaklaşık 10 gündür yaşadığım kabus ve acı sonu 1 Eylül hayatımda yaşadığım en kötü gün oğlumun bizi bırakıp gittiği gün ama biliyorum ki bebeğim annesini cennette bekleyecek tek tesellim bu her işte bir hayır vardır her zaman Rabbimden hayırlıyı isteyelim çok şükür Allahım bana yardımcı oldu bebeğim annesini bırakıp giderken canını çok yakmadı ama onun minicik bedenini orda görmek işte bu acı tarif edilemez her zaman yanımda oldunuz hepinize çok teşekkür ederim bir müddet daha aranıza katılamıycam ama kendimi en kısa zamanda toplamak için size de söz veriyorum hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun…
kızlar geçmişi okuya okuya geldim nasılsınız canlarım
beyzam kendine çok çok iyi bak iyi ol ki yeni bebişlerin gelsin inşallah daha sağlıklı bebişlerin olacak canım
merve 2 kıız maşşallah oğluna çok tatlı ama sen bence daha tatlısın oğlundan kaydirigubbakcemile3 maşşallah allah nazarlardan saklasın ilk görüom daha senin fotonu
mersi esracım o senin güzelliğin...geçmişte koca göbüşlü fotolarımda var...ama hangi sayfada bilmiyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?