İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyzacım rabbim cennette buluşturacak seni oğlunla inşallah.ve dünyadada sana yine sağlıkla kucağına alacağın bir evlat verecektir canım benim.

saolun teyzeleri...sizinde olsun böyle yaramaz kuzularınız inşallah...oğluşumu şimdi uyuttum..sanki dün gece yalnız olduğumuzu biliyo gibi hep uyudu kuzum hiç ağlamadı şükürler olsun...babamız geliyo bugün...
yaa kızlar benim kanamam hala devam tam gaz...ilaç içtiğim halde..ama 10 gün kullan dedi dr..bakalım 10 günde geçecekmi?bugün 3.gün...

merve benım 60 gun surdu resmen bi ilaç verdi doktor m li kuçuk mercımek gıbı o kestı kanamayı

günaydın kızlar
uykucu 1 miyim 2 miyim bilmem ama valla mazeretim var, dün gündüz migrenim tutmustu da ilaç alıp yatmıstım ya, geceden tekrar bir geldi agrı artık ilaç fayda edecek gibi deildi hemen emrem kalcadan bir agrı kesici yaptı anca gözümü actım, dus falan da aldım, ya ben aclıga uykusuzluga bide strese dayanamıyorum mahvediyo beni bu migren yaaa...
bu arada beyzam gelmiş, sabırlar diliyorum, gücünü ve itikatını kaybetme beyza, dualarımızı eksik etmedik ama kısmet ve hayırlısı böyleymiş, tekrar sımsıkı tutunarak gelecek güzel bebişin, biz hep yanındayız kendine dikkat edesin...

ben bir soru sormuştum cevap veren olmadı hediyemi ben zuzu yani sineme alıcam diye hatırlıyorum dogrumu acaba sehercim tekrar koyarmısın listeyi yada bana söylermisin

ya çok kötü sürekli kanama durumu ben bi ara 10 gün kesintisiz yaşadım çok kötü oluyor inş en kısa zamanda biter

1.seher..........ssengun--------------raziye (raziş)
2.gulsum........negul61---------------beyza(bbaran)
3.esra............esraa47---------------merve(nicole)
4.raziş...........raziye------------------esma(boddim)
5.yasemin......yasemin66-----------gülsüm(nevgul61)
6.merve..........cancer-----------------esra(esraa47)
7.sinem.........zeytin1007-----------ayşe(cetrefilli)
8.beyza.........bbaran-----------------nazmiye(nazers)
9.ayşe..........myhope----------------merve(cancer)
10.esma.......boddim-----------------sinem(zeytın1007)
11.ayşe........cetrefilli-----------------seher(ssengun)
12.nazmiye...nazers------------------pınar(melankolia)
13.feyza.......aabeyazmelek-------sinem(zuzu79)
14.sinem......zuzu79------------------yasemin(yasemin66)
15.merve......nicole--------------------feyza(aabeyazmelek)
16.pınar.......melankolia--------------ayşe (myhope
feyza al sana liste

yeni geldim sayılır canım pazar günü geldim ama anca ramazanda ev işi yemek ütü falan derken anca toparlandım valla..

acaba hangı sayfadakı lıste:kedi:
temızlık bıttı ama bende bıttım bileğimi incittim nasıl becerdiysem selenın altını zor değiştiriyom hatun kucak istiyo bırınız bana yakın olsaydınız keşke

nasıl incittin yaa geçmiş olsun, işte bi koltuga on karpuz sıgdıranın haliyerimseniben dikkat et canım ah ben sana yakın olsaydım şimdi var yaaaasositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…