İnatla bir gün ANNE olacağım !

sehercim benim hapta mercimek kadar bişi..duphaston adı da..inşallah keser..bugün 52.gün

ya camasır asrken becerdm o zamandan beri acayp ağrıyo çarşafları asarken oldu sanırım napayım ayse evde temızlık ıstıyo on karpuzu mecbur sığdırıyosun yarından ıtıbaren hafta sonu mısafuırım var

benide yazabilirmisiniz listeye adetim dogumdan sonra 2 ayda ayın 8 adet oldum adetimi olup bitireyim 8 ekim diye yazbilirmisiniz gerçi buay hava degişiminde sapıtabilir

kızlar listenin karşısınada hediyesi gidenleri yazsak nasıl olur...kime gitmiş görürüz merak etmemiş oluruz....ben yazdım karşısına mesela....opuyorumnanaktan

kızlar bendede akşama misafir var 1 kişi karnıyarık pilav meyir dediğimiz haşlanmış buğday yoğurtlanmış dolapta saklı hoşafım var dondurma ve kadayıfım var sizce yetmezmi bunlar canlarım

seherciğim çok geçmiş olsun bandaj sar olmazsa bileğine....biz çocuksuz halimizle yetiştiremiyoruz seninki normal canım...allah yardımcın olsun...

kızlar bendede akşama misafir var 1 kişi karnıyarık pilav meyir dediğimiz haşlanmış buğday yoğurtlanmış dolapta saklı hoşafım var dondurma ve kadayıfım var sizce yetmezmi bunlar canlarım

yeterli bence esracığım ama garnitür bişeyler yapabilirsin ek olarak...

yasemin tamam gönderen sölesin yazıım
bildiklerim sen gönderdin ben gönderdim gülsüm gönderdi seher sendemi göndermiştin

mervecim doktorum bir şey söylemedimi benim doktor 40 başı vardır bilirmisin diye sormuştu..
ben annem gibi oldum annem 40 çıkmadan 40 başı görmüş bende 40 çıkmasına 1 gün kala adet oldum

sağol yasemıncım
esra yeterde artar bile
bende menu ovmaç çorbası dunur bılmen lazım artık egeliler çığırtma diyomuş patlıcanı kızartıp sarımsaklı domatesin içinde ocakta pişiriyosun ondan makarna eşime kendime kısır tatlıda şöbiyet var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…