İnatla bir gün ANNE olacağım !

daha ne olsun canım benim zaten valla ben okadar yapıyorum yiyemiyoruz bile biz
sehercim geçmiş olsun dikkat etmeye çalış kremle ovup yaseminin dedigi gibi sar daha rahat edersin.

sehercim güzel menun benimde canım bulgur pilavı istiyor ama yanına ne yapıcamı bilemiyorum yardımcı olurmusunz yanına ne gider..

valla ben senın yerınde olsam çorba yaparım yanına bulgur pilavı ( ben patlıcanlı biberli şöyle bol domatesli tercih ederim) yanına bıde elma hoşafı ohhhhhhhhhh daha ne olsun feyzacım

1.seher..........ssengun--------------raziye (raziş).........................hediyesini aldı
2.gulsum........negul61---------------beyza(bbaran)).........................hediyesini aldı
3.esra............esraa47---------------merve(nicole)).........................hediyesini aldı
4.raziş...........raziye------------------esma(boddim)
5.yasemin......yasemin66-----------gülsüm(nevgul61)).........................hediyesini aldı
6.merve..........cancer-----------------esra(esraa47)
7.sinem.........zeytin1007-----------ayşe(cetrefilli)
8.beyza.........bbaran-----------------nazmiye(nazers)).........................hediyesini aldı
9.ayşe..........myhope----------------merve(cancer)
10.esma.......boddim-----------------sinem(zeytın1007)
11.ayşe........cetrefilli-----------------seher(ssengun)
12.nazmiye...nazers------------------pınar(melankolia)
13.feyza.......aabeyazmelek-------sinem(zuzu79)
14.sinem......zuzu79------------------yasemin(yasemin66)
15.merve......nicole--------------------feyza(aabeyazmelek)
16.pınar.......melankolia--------------ayşe (myhope)

yine sölüom kızlar eksik yazmış olabilirim düzeltirsiniz

tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım...bizde seni çok seviyoruz....

rus salatasıı nasıl olur

güzel olur....ama daha kolayı kabagı yada havucu rendele yağda sotele biraz...sonra mayonez ve yoğurdu karıştır sebzeyi soğut içine kat ...bu daha pratik canım azcıkta ceviz serp üzerine harika oluyor....

güzel olur....ama daha kolayı kabagı yada havucu rendele yağda sotele biraz...sonra mayonez ve yoğurdu karıştır sebzeyi soğut içine kat ...bu daha pratik canım azcıkta ceviz serp üzerine harika oluyor....

garnitürüm hazır dolapta makarnasız yapcam yaparsam bide az yapacam

ben severim ama gelen misafir kabağıda havucuda pek sevmiomuş

anacım şu misafirler umduğunu değilde bulduğunu yese nolur ya bi ton hazırlık uğraştırıyolar bızı

dünür bu ovmaç çorbası unla yapılan dimi?hani unu kavuruyosun yağda..ben çok severim ananem çok yapardı...
bizde çorba var domatesli arpa,dolma biber patlıcan,kıymalı patates oturtma.bulgur pilavı...kim ne isterse onu yesin...

valla cumartesi menu belli benım geleceklere
önden çorba buyuk ihtimal ezo gelin yaparım kardeşim bayılıyo o çorbama
ardından 1 yada 1.5 porsiyon pideli kööfte
tatlı sağolsun sipariş verdiler dondurma istiyolarmış ben gidip vienetta yada şu mozaıkler çıkmış yeni onlardan alıcm en olmadı dondurmlı ttlılardan

ayakta sallanıom uykusuzluktan bide misafir offf bende eşime dicektim dışarda yiyelim bugün yemek yapmaya halim yok işte misafir çıktı

bende dolabımı düzelttim geldimm kız iki iş yapıp oturuomm..
bebeyle ii yetişionuz anacım siz yoksa ben ağırlaşmaya mı başladım:))

kızlar bi yandan kuzeye sağdığım sütü yediriyom bi yandan ben bişeyler yiyom.. bide size yazıyom..

esra sen 48 kiloydun dimi kız resmini gördüm sende miniksin benim gibi:)

feyza cnm sen nasılsın bayadır konuşamadık..

adaşımmmm maşallahh bende gördüm resimlerini allah nazarlardan korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…