evet canım bende gönderdim beyzada göndermişti sanırsam
Yaklaşık 10 gündür yaşadığım kabus ve acı sonu 1 Eylül hayatımda yaşadığım en kötü gün oğlumun bizi bırakıp gittiği gün ama biliyorum ki bebeğim annesini cennette bekleyecek tek tesellim bu her işte bir hayır vardır her zaman Rabbimden hayırlıyı isteyelim çok şükür Allahım bana yardımcı oldu bebeğim annesini bırakıp giderken canını çok yakmadı ama onun minicik bedenini orda görmek işte bu acı tarif edilemez her zaman yanımda oldunuz hepinize çok teşekkür ederim bir müddet daha aranıza katılamıycam ama kendimi en kısa zamanda toplamak için size de söz veriyorum hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun…
rus salatasıı nasıl olur
güzel olur....ama daha kolayı kabagı yada havucu rendele yağda sotele biraz...sonra mayonez ve yoğurdu karıştır sebzeyi soğut içine kat ...bu daha pratik canım azcıkta ceviz serp üzerine harika oluyor....
güzel olur....ama daha kolayı kabagı yada havucu rendele yağda sotele biraz...sonra mayonez ve yoğurdu karıştır sebzeyi soğut içine kat ...bu daha pratik canım azcıkta ceviz serp üzerine harika oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?