İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar selam.......yeni topic hayırlı,uğurlu olsun inşallah.....tanıyanlar tanır tanımayanlar içinde; daha öncei topicimizde çok şey paylaştığımızı belirteyim ben bebeğime kavuştum allahta sizi kavuştursun inşallah......idil çok yaramaz olduğu için zor giriyorum umarım hekes iyidir

ya kızlar aklıma gelmişken söliyim.bigün anneme sordum anne sen hamile olduğunu nasıl anlardın ne gibi belirtilerin olurdu.bende hiç öle belirti melirti olmazdı dedi.sadece dizlerimden can kesilirdi sanki o kadar.

yapılmaz mı beee, kızlar da size de bilgi vereyim sivasta kıymalı pideye etli ekmek diyolar, oysa bildiğin kıymalı pide, insanlar da etli ekmek döktürek derler, bunu yaptıracaklarını söylüyolar yaniCADIARZU neyse aylincim doğru diyosun, ama endişelenme sadece başlangıc ve tedavi edilebilir kalacak senin sıkıntın, sonucu al da ööle üstüne konusalım ama takma kafaya, iyi olcaz

hoşgeldin.nasılsınız.

herkeslere günaydın biz gene buralardayız umarım deryanın tezi tutar ama bugun sanki az bi fenayım hadi hayırlısı
beyzacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ayşecim üzülmediğine çok sevindim inşallah bi dahaki aya hamiş olursun
aylincim mr sonuçlarında bak korkulcak bişey çıkmıcak görürsün üzme kendini sakın
mervecim2 allah kucağına alıp sağlıklı sıhhatli giydiemek nasip etsin canım bebişin kıyafetlerini
kız gülsüm sopalıksın sen anacım bak dikkat et çalış çalışta üsütme sakın ayaklarını yumurtalar hakikat sıcağı seviyobel ve ayakalara dikkat kızlar
asiyem bakalım senin test bize sevinçli haber vericek
mervecim bak ben ayrılıcam hamişlikten bi hamiş lazım kızlarrrrrrr benim yerime
eksilenlerin yerlerini dolduralım dimi ama
razişim sen nasılsın bakalım
bu arada kaçak olan ayşe şebo emel sinem nerdesiniz bakalım

kızlar ya sabah hiiççç kalkmak istemedim üstelik gecede erken yattım koçişe küstüm zaten.hala uykum var ya allahtan yarın tatil onun tesellisi ile kalkabildim.ama çokta sevinemiyom çünkü koçişime tatil değil.:1no2:

canımm hoşgeldinŞeniz Allağ bağışlasın bebişini öp bizim için
ya kızlar aklıma gelmişken söliyim.bigün anneme sordum anne sen hamile olduğunu nasıl anlardın ne gibi belirtilerin olurdu.bende hiç öle belirti melirti olmazdı dedi.sadece dizlerimden can kesilirdi sanki o kadar.
evet,benim annemde de hiç belirti olmazmış,ama hiçbişey!
evet etini hazırlayıp fırına götürürler ve onunla fırıncı kıymalı pide yapardı.... vay be geçmişe gidiverdim, bana sevimli geliyo,sen gıcık oluyosundur Ayşem, sevmedinya oralarısırnaşık şey iyi olacaz gülümm, Allah beterinden korusun,sağolŞeniz

seheeeer nasıl fenasın, hareketlenme mi var, ayh hayırlısıyla gelsin bak haber etmeye calıs bize cok merak ederiz, canım beniiim allah kurtarsın bir nefeste:)

hoşgeldin canım.inşallah bebişin gelir sağlıkla.bugün ne çok azar yedim beee.

sağol seherimŞeniz sen de sağlıkla doğur inşallah bugünnn kucağına al kızınıa.s.:teytey:

gülşencim hoşgeldinn...arada bekleriz canımm:)

sehercim ben geleyim senin yerine dicem ama:)))kız sen hala doğurmadın mı demeden geçemicem bee sehercim:)

aylincim inşallah iyi çıkacak gülüm dualarımız seninle en başta sağlık tabikide..

gülsüm ve ayşee kızlar çok önemli yumurta için ayaklarınızı sıcak tutmanız buay dikkat edin gülümm....

hakettin ama gülsüm biz senin için diyoruz topiğin şımarığı:1hug:
yok be aylin gıcık olmuyorum da sevdiğim de söylenemezfisfisfis ama sonuçta buranın ekmeğini yiyorum ve sevdiğim insanı burda buldum ben napalım :dance:

gülşenim hoş geldin nasılsın canım
valla kızlar sabah eşimi geçirmeye kalktım acayip belim kötüydü sanki adet olcakmışım gibi sancım vardı kocişede belli etmedim geçirdim zor attım yatağa kendimi bi yarım saat sona geçti ama ara ara tutuyo

yok anacım ben doğuramadım kısmetse bi ara çıkıcak inşallah mervecimkaydirigubbakcemile3
ya herkes arıyo babam bile adam arıyo napıyon iyi oturuyoz bi yaramazlık var mı yok başlıyo gülme
arkadaşlarımda aynı yapıyo kızım seninkinin çıkmaya niyeti yok dio ama napayım elimde değilki olsa çıkartırımkaydirigubbakcemile3

pişşştt ayşee aramızda hamileler var hamile olcaklar var öleee etli ekmek falan demee canımız çeker:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…