bende dolabımı düzelttim geldimm kız iki iş yapıp oturuomm..
bebeyle ii yetişionuz anacım siz yoksa ben ağırlaşmaya mı başladım:))
esra sen 48 kiloydun dimi kız resmini gördüm sende miniksin benim gibi:)
feyza cnm sen nasılsın bayadır konuşamadık..
adaşımmmm maşallahh bende gördüm resimlerini allah nazarlardan korusunn
esra sen 48 kiloydun dimi kız resmini gördüm sende miniksin benim gibi:)
feyza cnm sen nasılsın bayadır konuşamadık..
adaşımmmm maşallahh bende gördüm resimlerini allah nazarlardan korusunn
maşallah hamarat dünürüme
pınarcım sen normal doğum mu yapcan cnm sezeryan mı
saolun kızlar iyi niyetleriniz ve dualarınız için inşallah benimde allah dileklerimi duyar mutlusona hayırlısıyla kavuşurum. dualarınızı eksik etmeyin emi. pınarcım seninde az kalmış maşallah size hayırlısıyla bir avazda bebişini kucağına alırsın inşallah bitanem.
günaydın kızlar, şebocum hayırlı olsun canım, en sonunda eşini ikna etmene çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider, çok tebrik ederim:)
eee topik sahibesiiiiii bak ben de evdeyim ama daha mesai başlamadan geçtim pc başına4 gün rapor verdi doktorcum saolsun, 200 lira bayılında rahim filmine ne desem yapıyo:)) bugün akşamüstü 4 buçukta çekilcem filmimi, inşallah kolay geçecek dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
sehercim selencigin sonucları iyi cıkmıs cok sevindim canım benim maşallah
pınarım gelmiş gitmiş, sıradaki anne adayımız o di mibir nefeste kurtulur inşallah, bebişini sağlıkla alır kucagına
sinemcim nabeeeer senden erkenciyim ben
beyazmelek de gelmiş de oynak beyimiz gelmemiş daha:gitme:
razişten haber alan var mı?
yeni anne merviş de gelmiyo
asişim ne yaptı, dün kim vardı kim yoktu hiç hatırlamıyorum yaaa kafayı sıyırdım ben iyicedelikafadulden
slm kızlar ben geldim bayadır giremiyordum oğluşumla ilgilen yemek yap ev temizliği derken akşam oluyor kocişlede ilgilenmek gerekiyor zaman su gibi akıp geçiyor sizlerde varmı yi haberler
bu arada nazmiyede hepinize slm söylede pcde 2 kişilermiş o yüzden giremiyormuş öpüyor hepinizi birde pınarcım özelden nazmişe adresini atacakmışsın
evet hayatım herkes öyle diyo..ve hakkatten öyle..50 gün nasıl geçti anlamadım bile... :sm_confused:
mervecim nasılsın? bebişimiz nasıl? doğumdan sonra görüşemedik seninle, umarım her şey yolundadır. kaçıncı haftanda doğum yaptın, insallah kolay geçmiştir birtanem
ben bi dolaşıp geleyim evin içinde..
seher yaaa tavuk corbasının yanına kıymalı bişii olur mu ben de fırında kıymalı patates yapsam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?