İnatla bir gün ANNE olacağım !

bende dolabımı düzelttim geldimm kız iki iş yapıp oturuomm..
bebeyle ii yetişionuz anacım siz yoksa ben ağırlaşmaya mı başladım:))

adaşım hamişşken başka oluyo...insan kendini bi ton kadar ağır hissediyo..şimdi de pek hafiflemiş sayılmam ama yinede iyiyim.. kaydirigubbakcemile3

esra sen 48 kiloydun dimi kız resmini gördüm sende miniksin benim gibi:)

feyza cnm sen nasılsın bayadır konuşamadık..

adaşımmmm maşallahh bende gördüm resimlerini allah nazarlardan korusunn

mersi cicim o fotolarda 45 kiloyum şimdi 55 olmuşum az yemeye başladım egzersiz yapıom bide sauna bantları varya onlardan bağlıom göbeğime kilo vermek için

esra sen 48 kiloydun dimi kız resmini gördüm sende miniksin benim gibi:)

feyza cnm sen nasılsın bayadır konuşamadık..

adaşımmmm maşallahh bende gördüm resimlerini allah nazarlardan korusunn

amin adaşım...seninkini de görelim böyle inşallah...

maşallah hamarat dünürüme

napam kız alıştım artık..eskiden ağlıcak gibi oluyodum...yetişmiyodu hiçbişey...şimdi daha pratiğim..

ben kayınvalidfenin yatagı yorganı gecirdim, corbamı yaptım geldim,şehriyeli tavuk yaptım tamemn dogaclama
sebzelibulgur pilavı
hoşaf (dut, kayısı, üzüm)
ana yemege hala karar veremedim((

pınarcım sen normal doğum mu yapcan cnm sezeryan mı

bi terslik olmazsa normal doğum düşünüyorum asişim,drum sezeryan olmam taraftarı ama insallah allah gönlüme göre verir.

saolasın şebiim, insallah sen ve diğer canlarımı da pembiş listeye yazcaz dualarımız sizinle birtanemm

saolasın aysecim, allah hepimize hayırlısını kısmet etsin.dinleniyosun sanırm raporlusun nasıl geçti rahim filmin? sonuçların temiz çıkar insallah birtanem

canımm, nasılsıın? yiğenimiz de iyidir insallah, ben de çok sık giremiyorum topiğe ama özletme kendini. bu arada nazmişe atim atmasına adresimi de o da bana atsın hoş daha ne alcamı da bilmiyorumkiii

evet hayatım herkes öyle diyo..ve hakkatten öyle..50 gün nasıl geçti anlamadım bile... :sm_confused:

mervecim nasılsın? bebişimiz nasıl? doğumdan sonra görüşemedik seninle, umarım her şey yolundadır. kaçıncı haftanda doğum yaptın, insallah kolay geçmiştir birtanem

sagol mervecim evet görüşemedik ama olsun malum sen hamilesin iyiyim sen nasılsın sıcakta pazar zor olmazmı canım akşam üstü serinde gitseydin bari..

mervecim lekelenmelerim devam ediyor sormuşsun ancak gördüm bir dahaki randevum10 gün sonra falan sık kontrole gidiyorum özellikle bişey olmasın diye cnm

Beyzacım gelmiş Allah ım sabır versin ama kadınlar o kadar güçlü oluyorlar ki böle dönemde ağlasak bile kendimizi toparlıyoruz ben beyzanında en yakın zamanda kendini toplayacağına inanıyorum. Beyzacım bir tane meleğin oldu seni diğer dünyada bekleyen şefaatçin olacak senin seni seviyoruz cnm öptüm seni...

Menülere başlamışsınız gene bizim evde yemek yok akşam misafirlikteydik ya bişey yapmadım eşim uğraşma boşver bişeyler yaparız dedi. bakalım akşama tavada börek yaparım dünün menüsünü sanırım yaparım

ayşe canım menumuz aynı sayılır valla bende bulgur pilavı yapıcam canım istedi önden çorba seher söyledi hoşgeldin pınarcım nasılsın bebiş napıyor...

mervecim nasılsın? bebişimiz nasıl? doğumdan sonra görüşemedik seninle, umarım her şey yolundadır. kaçıncı haftanda doğum yaptın, insallah kolay geçmiştir birtanem

iyiyiz pınarcım..herşeu yolunda şükür...ben 35. haftada doğurdum hayatım..normal doğum oldu..çok kolaydı...sanada nasip etsin inşallah...bi daha olsa yine normal isterim..çok rahat oluyo...korkma sakın..sonrasında rahat ediyosun...

seher yaaa tavuk corbasının yanına kıymalı bişii olur mu ben de fırında kıymalı patates yapsam???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…