İnatla bir gün ANNE olacağım !

abaaaoooowww kaynattılarda kaynattılar.bende söyleyim bari menümü.hazır çorba balık salata revani tatlısı.

mervecim tavuk corbasının yanında mı? kayınvalide bi laf çakar ben de acılır ona çöakarım şimdi ramazan ramazan şaka bi yana olur de mi

pınarcım normal doğum en iyisi diyorlar tabi doktorun ne der bilemem ama benim yengem normal doğum yaptı ertesi gün dolaşıyodu ortalıkta rahat rahat .

feyza senin ana yemek ne olcak canım kacırmısım sanırım orayı?

valla ana yemek yok canım kararsızım eşim uyansın onunda istedigi bir şey varsa onu yaparım belki çorba yerine :umursamaz:

dolaş bakalım...biz kuzeyle günde kırk defa turluyoz...

valla napalım can sıkıntısı benimki yemegide akşam üstü yapayım diyorum seninkide kuzey durmadıgı içinmi turluyorsun..

gulsum en ıyısı bız topık olarak iftara sendeyız nasılsa kayganada yok artık bu gecede bızden rahat olmaz sana

gulsum en ıyısı bız topık olarak iftara sendeyız nasılsa kayganada yok artık bu gecede bızden rahat olmaz sana

valla bayılrım.bana uyar.balıktan sonra güzel bide çay demleriz bide koyu sohbet.tabi kuzeyle selen hanım kavga etmezlerse bağıra çağıra.:roflol::roflol:

hoşgeldin pınaaar, nasılsın?

saol birtanem allaha şükür iyiyim, sen nasılsın?

hg pınar nasılsın
hoşbuldum cnm benim iyiyim, sen nasılsın bakalım?

allahım nazarlardan saklasın birtanem, evet ben de normal istiyorum ama tüp bebek olunca dr riske atmak istemiyorum diyo hoş olcak olduktan sonra sezeryanda da sorun çıkar haksız mıyım allahım hayırlısıyla normal doğumla sağlıcaklı bebeler dogurmayı nasip etsin insallah. bişi daha sorcam birtanem, 40. haftada oluyo normalde doğumlar, sende bi sorun mu çıktı yani suyun mu erken geldi ya da başka bişi mi oldu merak ettim?

pınar hoşgeldin canım.

hoışbuldum biranem, nasılsıınn?

pınarcım normal doğum en iyisi diyorlar tabi doktorun ne der bilemem ama benim yengem normal doğum yaptı ertesi gün dolaşıyodu ortalıkta rahat rahat .

hem en rahatı en normali hem de o sancıyı çekmeliyimki anne olduğumu bileyim diye düşünüyorum, allahım insallah böylesini nasip ederrr

dün beşiğimiz geldi, doğum çantam da hazır, bi uykuseti kaldı bi de bi kaç küçük eksik var ama hazıırız zaman bekliyoruz kızlar, uyku setini nerden bulcamı bilmiyorum netten baktım ama bişi bulamadım. sizler nerden aldınız kaça aldınız? markası neydi?:asigim:

pınarcım kız sen ayşeye hediye alcan myhope olana hatırlatayım dedim
inşallah gönlüne göre olur canım doğumun hayırlısıyla
gulsum kız selenle kuzey bağrışmassa olurmu hiç kaydirigubbakcemile3 kovalanamn lazım yetti gari diye bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…