İnatla bir gün ANNE olacağım !

hakkatten hepimiz bi araya gelebilsek bigün ne güzel olurdu...

süper olurdu valla.ama kızlar şmdiden söyleyim bana gelen yer sofrasında yemek yiyecek ben öyle masaya falan alışkın değilim.hem mutfağımda küçük sığmayız.kaydirigubbakcemile3

ah ahh o kadar istiom ki hepinizi görmeyi anlatamam mardine geziye gelipte uğramayan olursa varyaa
döverimmm uleemmmm neyse kızlar konuş konuş bitmio ben eve gidiiim yavaş yavaş memeklerimi pişiriim

anaaam, ben yine karıştırdım kime ne alcağmı :S hatırlattığın için teşekkür ederim canım benim, selen prenses ne yapıyor sen nasılsın annesii?

pınarım ben iyiyim sen nasılsın fıstıkım.

saolasın cnm benim, şükür biz de iyiyiz, gün sayıyoruz zaman geçmek bilmiyor, son eksikleri tamamlıyoruz.allahım isteyen herkese hayırlı evlat, olanlara da hayırlısıyla büyütmek nasip etsin insallaaaahhh

hadi kolay gelsin esracım

teşekkür ederim canım o cadıyı öp yerime bide seher sana bişi dicem kucağımda durmayan bebek yoktur annelerinde yatmayan gazını çıkarmayan bebeklere bu işlemler itinayla yapılır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne güzel maşallah rabbim hayırla tamamına erdirsin canım.amiiiiiiiinnn inşallah.

iyiyim pınarcım oda iyi buyuyo işte yavaş yavaş
ben bı oraya gelem esra selenı sana bırakam şöle mardin urfa antep gezeyım o zaman olurmukaydirigubbakcemile3

ne güzel maşallah rabbim hayırla tamamına erdirsin canım.amiiiiiiiinnn inşallah.
saolasın birtaneeeem :)

kızlar ben oruç tutamıyorum ama yemeğe severek katılabilirim, boşboğazım bu aralar ne bulsam götürüyorum şişcem iyiceee son ayda patlamasam bari kafamçokkarıştıopuyorumnanaktan

saol gülsümümm balık yerken benim yerimede bi parça ısır oluymuu

bi parça ne demek bütün tavayı yerim senin içinkaydirigubbakcemile3 bak mutlaka yerken aklıma gelir.bu esra için bu ayşe için bu seher için bu merve için.heeyytt cüneyt baba gibi konuştum.:roflol::roflol:

pınarcım aşk ols yani senin halini hatrını sorduk bir tek beni es geçmişsin yani neyse hamilesin bebişin hatrına ..
bende geliyorum yemege ama pek balıkla aram iyi degil esracım peynir ekmek yerim verirsen ?

kaydirigubbakcemile3kız feyza bız gulsume gıdıyoru yemeğe esraya değil ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…