pınarcım aşk ols yani senin halini hatrını sorduk bir tek beni es geçmişsin yani neyse hamilesin bebişin hatrına ..
bende geliyorum yemege ama pek balıkla aram iyi degil esracım peynir ekmek yerim verirsen ?
önemli, degil canım iyi ne olsun ramazanla ugraşıyoruz valla bebiş ve senin iyi olmana sevindim ismi bellimi ?
pınarcım suyum geldi benim...ben son haftalar kıçımın üstünde oturmadığım için yırttım keseyi sölemesi ayıp :)) ama herşey normal gelişti...çok kolay doğurdum...allah herkese benimki gibi bi doğum nasip etsin..2 saatte geldi kuzeyim...sancım suyum geldikten 15 dk sonra falan gelmeye başladı...biz hastaneye gidene kadar 2 dk ya kadar düştü...zaten 4 cm açıklıkla gitmişim hastaneye..dr um bide tatildeydi çeşmede..o gelene kadar açıklık 10 cm olmuş zaaten..kafasını görüyom hemen doğuma diyince anladım artık geliyo kuzeyim...ve dr geldikten yarım saat sonra doğmuştu meleğim...
maşallah mervecim, insallah benim ve diğer tüm canlarımın doğumu seninki kadar kolay olur, allahım kolaylığını versin insallaaah, öp yerime kokla bolca kuzeyimizi,allahım sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin insallaaah
iyiyiz ayşe hoş gelmişsin
feleket canım aynı ben balataları sıyırdıydım akşam sinirden ama napalım şimdi uyuyoda rahatım zilli
beyza bebeğini kaybettı :sinifsinif:canım onun harici iyi haberimizde yok bu ara ayşe rahım filmi çekildi emelin bebişler ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?