İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben buldum ara yemegide önden mercimek çorbası yapayım bari türlü birde bulgur pilavı salata turşu yogurt vişne hoşafı tatlıda kavun nasıl...

pınarcım aşk ols yani senin halini hatrını sorduk bir tek beni es geçmişsin yani neyse hamilesin bebişin hatrına ..
bende geliyorum yemege ama pek balıkla aram iyi degil esracım peynir ekmek yerim verirsen ?

özür dilerim birtanem kasti değildi inanki,gözümden kaçmış kırılma emii walla hiçbişeyi tam yapamıyorum unutuyorum, gözümden kaçıyo, kırıp döküyorum iş yaparken biledelikafadulden sen nasılsın canım benim nasıl gidiyor?

trobzon daha uzak bende mardine gideyim dedim iyi yapmamışmıyım:roflol::roflol:
hay allah oruç kafayla yanlış okumuşum napayım beya:tomato:

pınarcım suyum geldi benim...ben son haftalar kıçımın üstünde oturmadığım için yırttım keseyi sölemesi ayıp :)) ama herşey normal gelişti...çok kolay doğurdum...allah herkese benimki gibi bi doğum nasip etsin..2 saatte geldi kuzeyim...sancım suyum geldikten 15 dk sonra falan gelmeye başladı...biz hastaneye gidene kadar 2 dk ya kadar düştü...zaten 4 cm açıklıkla gitmişim hastaneye..dr um bide tatildeydi çeşmede..o gelene kadar açıklık 10 cm olmuş zaaten..kafasını görüyom hemen doğuma diyince anladım artık geliyo kuzeyim...ve dr geldikten yarım saat sonra doğmuştu meleğim...

maşallah mervecim, insallah benim ve diğer tüm canlarımın doğumu seninki kadar kolay olur, allahım kolaylığını versin insallaaah, öp yerime kokla bolca kuzeyimizi,allahım sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin insallaaah

aminn canım...benim kuzu gene uyanıyo...ben kaçayım...

inşallah pınarcım ismide güzelmiş allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah.. güle güle pınarcım
kuzeyimiz uyanmış he daha kolay gelsin mervecim sanada
gülsümcüm sanada hayırlı iftarlar görüşürüz ..

neyse kızlar bende kaçtım herkeze hayırlı iftarlar olsun allahım dualarımızı kabul etsin hepimizin ben hepimiz için dua edicem

selam millettttopuyorumnanaktan
cee yapıp kaçacam sanırım kimselerde yok neyse ben bu sıralar gelemiyorum daha doğrusu tam geliyorum hoppp birinin engeline takılıyorum topiğe girmemle çıkmam bir oluyorrr ama sizler hep aklımdasınızzz da siz bizi unutmadınız dimiiiiii yok yok unutmazsınızzz bizimki çok huysuz şu günlerde hep kucak istiyor inanın mutfağa bile zor giriyorum şimdi uyududa hemen yanınıza geldimm Rabbim hepinize böyle meşgaleler versinde benim gibi günlerce gelemeyesiniz topiğe inşallahhhhhyerimseniben
inşallah hepiniz iyisinizdir canlarımm hepinizi öpüyoruz mucuksss mucuksssŞenizŞeniz

iyiyiz ayşe hoş gelmişsin

hoşbulduk canımmmm:1hug:
bir sen varsın galibaaa görüşmeyeli nasıl topik ahalisi varmı bir gelişmeeCADIARZU
selenimiz nasıll oğluşum gibi değil sanırımki burdasınn bizimki kök söktürüyo resmenkafamçokkarıştı

feleket canım aynı ben balataları sıyırdıydım akşam sinirden ama napalım şimdi uyuyoda rahatım zilli
beyza bebeğini kaybettı :sinifsinif:canım onun harici iyi haberimizde yok bu ara ayşe rahım filmi çekildi emelin bebişler ikiz

ayşeee..hoşgeldin...demek alperen de yaramaz..ne bunlar anacım böyle...2009 modeller böylemi hep..

canım beyzamm Rabbim sabır versin ve en kısa zamanda tekrar bir melek göndersin sana ama bu sefer o melek hep seninle olsun inşallahhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayşem atlattın hee umarım kolay geçmiştirrr:1hug:
rahelimmm canımmm rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhhhhhh da bugün düşünmedim değil biz biriyle zor başediyoruz ikizleri üçüzleri olanlar napıyo diyeee sorar öğrenirim artık sizdennnnnnn:roflol::roflol:
kızlar zor başediyoz derken şikayet sanmayın heee bizimki gündüzleri pek uyumuyo hep yanında istiyo bide sıkıldımı oturmak bile sarmıyo ayakta gezdirecen paşamıııı bide malum göğüslerim çatlamıştı kremler işe yaramadı bu arada oğluşum pamukçuk olmuş ordanda benim memişler mantar kapmış sizin anlayacağınız daha kötü oldular dün doktordaydım iki krem verdi ama ikisinde de emzirirken kullanılmaz diyo buyur burdan yak tabi kullanmadım hiçbirini karbonatla silmeye devamm ee bizimkide maşallah bi aldımı bırakmıyoo emzik niyetine kullanıyo resmenn-bu arada emziğede alışmadı gitti alışsa rahat etçem dee:1no2:-böyle oluncada çatlaklar yarığa dönüştü nerdeyseeee işte oğluşum bi yandan ramazan bi yandan uğraşıp duruyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…