ayşeee..hoşgeldin...demek alperen de yaramaz..ne bunlar anacım böyle...2009 modeller böylemi hep..
adaşııım canım hoşgedin, dün akşam da online gördüm seni de hemen cıkmam gerekti yazamadım, sana da cok gecmiş olsun canım gögüslerin sancıya sancıya emziriyosun alperen paşamızı ha? sağlıklı olun agzınızın tadıu yerinde olsun da sen yeter ki az ugra, hem biz seni unutmayız ki) öpüyorum canım benim kendine iyi bak
herkese iyi akşamlar bereketli iftarlar kızlar
afiyet olsun gülsümüm, seher senin kız ne alemde, uyudunuz mu bu gece
bu arada dün kayınvalide geldi yemegini yedi, oturdugu yerden hiç kalkmadı ta ki yatana kadar, buda uykusuzluk problemi var yerini yadırgıyo, sabaha kadar dikmiş gözünü, bizim üst komsunun 4 çocugu var cok gürültü yapıyorlar, biz alıstık tabi de bu hatun sok olmus, sabahın köründe uyanmıs, daha da gelmez heralde:roflol::roflol:
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah.
Myhope ayşe gelmiş canım benim alperen baya yoruyo sanırım senin geçmiş olsun sana cnm inşallah çabuk iyileşirsinde canın çok yanmaz alperenide öp cnm
Diğer ayşem kaynanan gelmez artık herhalde kadın uykusuzluktan kötü olmuştur.Yemeklerine bişey dedi mi peki korkuyordun laf sokar bişey der diye
Ben iyiyim gece başım çok ağrıdı resmen migrenim tuttu gece 2 de ağrıyla uyandım bir minoset içtim gece 3,30 da ancak geçti başımın ağrısı. Dün saçımı kestirdim omuz hizasında çok dökülüyordu bide migrenim var kurutması falan uğraştırıyodu beni. İşte böle kılzar
şebocum sen öğren şu tüp bebek işini, getir ikizlerimizi de gerisi önemli deil
ah be gülsümüm valla sana yapsaydım o yemekleri de çene çala çala yeseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?