İnatla bir gün ANNE olacağım !

adaşııım canım hoşgedin, dün akşam da online gördüm seni de hemen cıkmam gerekti yazamadım, sana da cok gecmiş olsun canım gögüslerin sancıya sancıya emziriyosun alperen paşamızı ha? sağlıklı olun agzınızın tadıu yerinde olsun da sen yeter ki az ugra, hem biz seni unutmayız ki) öpüyorum canım benim kendine iyi bak

herkese iyi akşamlar bereketli iftarlar kızlar

kız bende şimdi seni düşünüyodumm rahim filmine kolay geçmiştir umarım dedimm sorun yoktur inşallah demedimmmm aklım fikrim acısında hee malum bizde çektirdik zamanındaaaa yok dimi sorunnCADIARZU
bizde seni öpüyoruz canımmmŞeniz
bende kaçar bizimki uyandı az önce cukcukladı şimdi yatağında kıvranıyoo birazdan kıyameti koparır görüşmek üzere kızlarr hepinize iyi akşamlarrra.s.

günaydın canlarım 10 sayfa geçmişte kaldım okuyamadım beyzam allah sabır versin canım sen güçlü ve inançlı bir annesin allah bir daha böyle acılar göstermesin hiç bir hamişee
kızlar bende hediyemi aldım daha ayşeye alacam :kedi:

günaydın kızlar, yuh diyorum size, mesai başlayalı kaç saat olmuş iki yazı yazmışsınız, oynak beyim topiği canlandırmak sana düşüyo hadi bakalım
sinemcim canım hsg temiz de bi de gidip sonucumu alsaydım:)

afiyet olsun gülsümüm, seher senin kız ne alemde, uyudunuz mu bu gece
bu arada dün kayınvalide geldi yemegini yedi, oturdugu yerden hiç kalkmadı ta ki yatana kadar, buda uykusuzluk problemi var yerini yadırgıyo, sabaha kadar dikmiş gözünü, bizim üst komsunun 4 çocugu var cok gürültü yapıyorlar, biz alıstık tabi de bu hatun sok olmus, sabahın köründe uyanmıs, daha da gelmez heralde:roflol::roflol:

:roflol::roflol: buda ona kapak olsun :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 uyudu şukur gece 1.30 ta saat 5 te kalktı bıde sabah 7 de kaydirigubbakcemile3 yorumsuz ne kadar uyuduğu şimdi yerde battanıyeyle gureşiyo
kızlar mıdem acayıp bulanıyo bu gun yarın ve öbür gün misafirlerdimde var yandım amma yarın gelen anacım gelcek butun gun selenı bakıar valla ne rahat ederim gecede alır yanına babamla ıkısı bakıyolar sağolsun bende devırırı bı yerimi uyurum artıkınkaydirigubbakcemile3
ayşe senın kaygana uğramaz uzun sure sana artık kaydirigubbakcemile3

bana da öyle geliyo sehercim ya bir de allah biliyo ya en gürültüsüz sakin odaya yatırdık biz bunu, bizim yatak odasının üstü oturma odası, oturma odasının üstü cocuk odası, kayınvalideyi yukarının yatak odasının altına yatıdık yani sessiz oluyo diye, ama bunlar sahurdan 3 saat önce kalkıp sabaha kadar oturuyolar, çocuk güm güm kosmus babası bunu dövmüş, aglamaya baslamış herşey aşagıda duyuluyo ehehehe ne kadar güldüm yaaa

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah.
Myhope ayşe gelmiş canım benim alperen baya yoruyo sanırım senin geçmiş olsun sana cnm inşallah çabuk iyileşirsinde canın çok yanmaz alperenide öp cnm

Diğer ayşem kaynanan gelmez artık herhalde kadın uykusuzluktan kötü olmuştur.Yemeklerine bişey dedi mi peki korkuyordun laf sokar bişey der diye

Ben iyiyim gece başım çok ağrıdı resmen migrenim tuttu gece 2 de ağrıyla uyandım bir minoset içtim gece 3,30 da ancak geçti başımın ağrısı. Dün saçımı kestirdim omuz hizasında çok dökülüyordu bide migrenim var kurutması falan uğraştırıyodu beni. ışte böle kılzar

aisşim çok geçmiş olsun, migren ağrısı ne demek çok iyi biliyorum, allah düşmanıma vermesin.

kız yok kayınvalide begenmez diye korkar mıyım hiç, kendimden korkuyodum ben bişey der de benim çenem durmaz diye, ama begenmiycek bişey yoktu, yani abartmıyorum ama elimin değdiği yenir yani, susamlı simit de yapmıştım çayın yanına, bi tek ona tuzlu olmuş dedi, ben de bişey demedim, ama yediklerine de eline sağlık demedi...

aman ayşe eline sağlık dese ne olur demese ne olur.ben derim sana eline sağlık canım arkadaşımmmm..kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar gelcem biraz işlerim var. beni idare edin bazen tüp bebek topiklerinde salınıyorum bi dünya soru geliyo aklıma onları örenmek adına :))

şebocum sen öğren şu tüp bebek işini, getir ikizlerimizi de gerisi önemli deil
ah be gülsümüm valla sana yapsaydım o yemekleri de çene çala çala yeseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…