İnatla bir gün ANNE olacağım !

asişim fırında etli bi yemek yap, mercimek corba, sebzeli pirinc pilavı yap, güllac da ıslat, bi de cayın yanına börek ya da hazır bişeyler, bol da salata, al sana menü:)

ay canım altınamı ettiki kalkmadı hiç kaynanan...:roflol:yani uykusuzluk problemi var yer yadırgıyo dahada kalmaya geliyo haaa pess yani ayşeciğim....

şebocum yasemıncım sizlerde hoş geldiniz benımde hafta sonu mısafır var ama menu kolay hep

hoşgeldin yasemin, yok eşimin kardeşi artık nöbetlere kalacak, kayınvalidenin de tansiyon sorunu var, o yüzden evde tek kalmasını istemiyolar da ama uyuyamayınca iyiden iyiye tansiyonu cıkacak...

ayşecim güzel menü cnm bende pilav+çorba+salata+pilaki+tatlı+börek düşünüyorumda ana yemeğin tavuklu mu etli mi olacağına ve ne olacağına karar veremedim 8 kişi geliyo bide eşimle ben 10 oluyo o yüzden hem yetecek hemde güzel bişey olsun istiyorum ama düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum

canım cumartesi ezo gelin 1yada 1.5 porsıyon isteğe göre pideli köfte yanına közde domates ve bıberle tatlıda dondurmalı mozaik pasta yada vıenetta tatlı olarak dondurma istedilerde kardeşcazım
pazarda düğün çorbası mantı börekten arasıcak patates kızartma yanına çıtır baget ve pilav salata zeytınyağlı sarma tatlıda kemal paşa kaymaklı iyi dimi

asiş canım orman kebabı yap tepside fırında etli guzel olur hemde porsiyonu belli olur

çayın yanına ne dersenız bunlrı yedikten sonra yermi kalır derim valla çerez çıkarırım pasta börek uğraşamam bide ekstradan selen var zte o kadar hoş görsünler bu arada annemlerede gece sahura çarşaf böreği yapıcam ıspanaklı ve peynirli şeklinde

yufkayı kıymalı harcla kucuk kucuk gul böreği yapıyosun fırında pişir ustune yoğurt sarımsaklı isteğe göre tabı bıde salça yak alsana tarıf diğer adıda sosyete mantısı

bende şey düşündüm kızlar çorba mercimek olabilir,islim kebabı pilav pane harçlı tavuk....fırında baharatlı patates ,sebze kızartması,cevizli havuç salatası ve yeşil salata.....tatlı olarakta ekmek kadayıfı ve tavuk gögsü düşündüm.....nasıl sizce...

heh sosyete mantısı olarak biliyodum ben de seherde yok yok sehere bir web sitesi yapsak portakal agacından cok tutar yeminle

yufkayı kıymalı harcla kucuk kucuk gul böreği yapıyosun fırında pişir ustune yoğurt sarımsaklı isteğe göre tabı bıde salça yak alsana tarıf diğer adıda sosyete mantısı

gayet güzel bir tarif çok duydum ama hiç yapmaım deneyeyim bir gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…