İnatla bir gün ANNE olacağım !

Nevgülcüm iğne yüzünden test yanlış çıkabilirmiş öle dedi doktor sende hemen yapma
evet kızlar ben 26 nisanda yapıcam doğum günüm o zaman doktor da ben onay vermeden yapma dedi zaten ama ben genede onay vermesede 26 nisanda yapcam kafaya koydum belirti falan yok bende sadece bacaklarımın gücü yok bide arada kasıklarıma sancı giriyor o kadar adet olcam gibi geliyor bana ama hayırlısı. diğer bebeğimdede hiç belirtim yoktu tek göğsüm şişmişti bu sefer o da yok o yüzden fazla umutlandırmıyorum kendimi

tamam sağolun canımmmmm

asişiiim inşallah bebiştendir bu kez ki belirtiler, ama kendini hazırlamak da çok önemli, iyiye de kötüye de. umudumuz hep devam ediyo ama sarsılmadan

sende benim gibisin desene asiyee kaderr kısmetttkaydirigubbakcemile3

sadece bana demedi baaaakkkk ayşe ve gülsüm dedi sende dikkat edeceksin:dilcikar::dilcikar: sağolun sizi seviyorum.

sehercim inş bugün doğurursun hayırlısıyla ama sen kendini doğurmaya odaklama sancın varsa da kaçar dikkat et kendine

Gülşencim gelmişş yeğenimiz nasıl kız neler yapıyosunuz bakem
Merve2 gelmiş gitmiş sanırım kız kendine iyi bak yakalayamadım seni müdürümün yanındaydım
arada arada gelebiliyorum

anacım sen bi ultrasona girsene bak bakalım bağdaş kurmuş oturmuştur o ondan çıkmıyor. :roflol::roflol:

asiye merve kırmızı kartı görmeden genede umutsuzluk yapmayın bak ama gerçi inşallah ummadığınız içinde bebeişler sizle beraber olur öylesi daha iyi olur süprizzzzzz

sadece bana demedi baaaakkkk ayşe ve gülsüm dedi sende dikkat edeceksin:dilcikar::dilcikar: sağolun sizi seviyorum.

anacım sen bi ultrasona girsene bak bakalım bağdaş kurmuş oturmuştur o ondan çıkmıyor. :roflol::roflol:

gülsüüüüüüm valla senin yüzünden ofisin kapısından geçenler bana tuhaf tuhaf bakıyo bu kız kendi kendine ne diye gülüyo diye:roflol:

biz de seni seviyoruz canım benim evet sıcak tutuyoruz kendimizi ben de aldım üstüme düşeni:smiley-cool:

sehercim inş bugün doğurursun hayırlısıyla ama sen kendini doğurmaya odaklama sancın varsa da kaçar dikkat et kendine

inşallah beyzacım
kız gülsüm benim sıpayı zaten 5 aya kadar ne olduğunu bile göremedidik aynen dediğin gibi bağdaş kurmuş oturuyodu hatta dalga geçiyodum eşime diyodum seninki içerde ağalık kurmuş kendine diye yapmıştır gene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

asiye merve kırmızı kartı görmeden genede umutsuzluk yapmayın bak ama gerçi inşallah ummadığınız içinde bebeişler sizle beraber olur öylesi daha iyi olur süprizzzzzz

seher sen bize bakma kız biz regl olcakmış gibi bekleyelim olmazsak halay çekeriz..de ben seniniçin endişelenmeye başladım cnm40 haftadasın bugün ya allah korusun hareketlerine falan çok dikkat et olur mu cnm bence daha bekleme be gülüm sen biran önce doktorunla görüş alsınlar seni cnm çok beklemeside iyi değil duyuyoruz etraftan

ya canlarım bişey dicem şimdi bizim altta ovulasyon testlerimiz varya bir arkadaşıma yardımcı olmak istiyorm.son adet günü yazsam bana dermisiniz ovulasyon zamanı ne zaman.22 nisan.bunun yumurtlama günleri nezaman acaba

valla biliyorum bende ondan korkuyorum zaten mervecim doktorum bekleticem demişti 1 hafta daha zaten şimdi bu gun 39-6 gülük paranoyak oldum hareketlerini takip etmekten bazen inatçı kıpırdamıyo korkutuyo ama öğrendim çukulata ve soğuk süt onu kendine getiriyo soğuk bişey içince kaçacak delik arıyo cumartesi kontrol var en son gün ayın 27 si oldu oldu olmadı sezeryan

sağol tatlımŞeniz
anlıyorum,ben de burası için aynını hissediyorum çünkü
ben bi gidim de doğurup gelim deee

gülsümün annesinin de bacaklarının gücü gidermiş okumadın mıdelikafadulden
beyza kız gülceğim yoktuuu:roflol: varsa da kaçar ha? hepiniz delisiniz yaaaaakaydirigubbakcemile3

sen en iyisi soğuk soğuk sular iç de senin prenses "buralarda kış geldi sıcak memleketlere göç vakti galibaa" diyip çıkıversin dışarı:dance:

asiyeemm sen varyaa annee olacan inşallah.hamişsin genelde tanıdıklarım hep bunu der bacaklarımın gücü gidiyoooo allahım yüzünü güldürsün inşalah.sonrada bizim inşallah.

seher aklına kötü şeyler getirme... Allahım korusun. doktorunla bi görüş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…