gülşencim hoşgeldinn...arada bekleriz canımm:)
sehercim ben geleyim senin yerine dicem ama:)))kız sen hala doğurmadın mı demeden geçemicem bee sehercim:)
aylincim inşallah iyi çıkacak gülüm dualarımız seninle en başta sağlık tabikide..
gülsüm ve ayşee kızlar çok önemli yumurta için ayaklarınızı sıcak tutmanız buay dikkat edin gülümm....
asişiiim inşallah bebiştendir bu kez ki belirtiler, ama kendini hazırlamak da çok önemli, iyiye de kötüye de. umudumuz hep devam ediyo ama sarsılmadanNevgülcüm iğne yüzünden test yanlış çıkabilirmiş öle dedi doktor sende hemen yapma
evet kızlar ben 26 nisanda yapıcam doğum günüm o zaman doktor da ben onay vermeden yapma dedi zaten ama ben genede onay vermesede 26 nisanda yapcam kafaya koydum belirti falan yok bende sadece bacaklarımın gücü yok bide arada kasıklarıma sancı giriyor o kadar adet olcam gibi geliyor bana ama hayırlısı. diğer bebeğimdede hiç belirtim yoktu tek göğsüm şişmişti bu sefer o da yok o yüzden fazla umutlandırmıyorum kendimi
Nevgülcüm iğne yüzünden test yanlış çıkabilirmiş öle dedi doktor sende hemen yapma
evet kızlar ben 26 nisanda yapıcam doğum günüm o zaman doktor da ben onay vermeden yapma dedi zaten ama ben genede onay vermesede 26 nisanda yapcam kafaya koydum belirti falan yok bende sadece bacaklarımın gücü yok bide arada kasıklarıma sancı giriyor o kadar adet olcam gibi geliyor bana ama hayırlısı. diğer bebeğimdede hiç belirtim yoktu tek göğsüm şişmişti bu sefer o da yok o yüzden fazla umutlandırmıyorum kendimi
hakettin ama gülsümbiz senin için diyoruz topiğin şımarığı:1hug:
yok be aylin gıcık olmuyorum da sevdiğim de söylenemezfisfisfis ama sonuçta buranın ekmeğini yiyorum ve sevdiğim insanı burda buldum ben napalım :dance:
yok anacım ben doğuramadım kısmetse bi ara çıkıcak inşallah mervecimkaydirigubbakcemile3
ya herkes arıyo babam bile adam arıyo napıyon iyi oturuyoz bi yaramazlık var mı yok başlıyo gülme
arkadaşlarımda aynı yapıyo kızım seninkinin çıkmaya niyeti yok dio ama napayım elimde değilki olsa çıkartırımkaydirigubbakcemile3
sadece bana demedi baaaakkkk ayşe ve gülsüm dedi sende dikkat edeceksin:dilcikar::dilcikar: sağolun sizi seviyorum.
anacım sen bi ultrasona girsene bak bakalım bağdaş kurmuş oturmuştur o ondan çıkmıyor. :roflol::roflol:
sehercim inş bugün doğurursun hayırlısıyla ama sen kendini doğurmaya odaklama sancın varsa da kaçar dikkat et kendine
asiye merve kırmızı kartı görmeden genede umutsuzluk yapmayın bak ama gerçi inşallah ummadığınız içinde bebeişler sizle beraber olur öylesi daha iyi olur süprizzzzzz
seher sen bize bakma kız biz regl olcakmış gibi bekleyelim olmazsak halay çekeriz..de ben seniniçin endişelenmeye başladım cnm40 haftadasın bugün ya allah korusun hareketlerine falan çok dikkat et olur mu cnm bence daha bekleme be gülüm sen biran önce doktorunla görüş alsınlar seni cnm çok beklemeside iyi değil duyuyoruz etraftan
sağol tatlımŞenizgülşencim hoşgeldinn...arada bekleriz canımm:)
sehercim ben geleyim senin yerine dicem ama:)))kız sen hala doğurmadın mı demeden geçemicem bee sehercim:)
aylincim inşallah iyi çıkacak gülüm dualarımız seninle en başta sağlık tabikide..
gülsüm ve ayşee kızlar çok önemli yumurta için ayaklarınızı sıcak tutmanız buay dikkat edin gülümm....
anlıyorum,ben de burası için aynını hissediyorum çünkühakettin ama gülsümbiz senin için diyoruz topiğin şımarığı:1hug:
yok be aylin gıcık olmuyorum da sevdiğim de söylenemezfisfisfis ama sonuçta buranın ekmeğini yiyorum ve sevdiğim insanı burda buldum ben napalım :dance:
ben bi gidim de doğurup gelim deeeyok anacım ben doğuramadım kısmetse bi ara çıkıcak inşallah mervecimkaydirigubbakcemile3
ya herkes arıyo babam bile adam arıyo napıyon iyi oturuyoz bi yaramazlık var mı yok başlıyo gülme
arkadaşlarımda aynı yapıyo kızım seninkinin çıkmaya niyeti yok dio ama napayım elimde değilki olsa çıkartırımkaydirigubbakcemile3
gülsümün annesinin de bacaklarının gücü gidermiş okumadın mıdelikafaduldenNevgülcüm iğne yüzünden test yanlış çıkabilirmiş öle dedi doktor sende hemen yapma
beyza kız gülceğim yoktuuu:roflol: varsa da kaçar ha? hepiniz delisiniz yaaaaakaydirigubbakcemile3sehercim inş bugün doğurursun hayırlısıyla ama sen kendini doğurmaya odaklama sancın varsa da kaçar dikkat et kendine
ayıpsın canım hemen jinekolog merve baksın netten kaç günde bir oluyormuş
sen en iyisi soğuk soğuk sular iç de senin prenses "buralarda kış geldi sıcak memleketlere göç vakti galibaa" diyip çıkıversin dışarı:dance:valla biliyorum bende ondan korkuyorum zaten mervecim doktorum bekleticem demişti 1 hafta daha zaten şimdi bu gun 39-6 gülük paranoyak oldum hareketlerini takip etmekten bazen inatçı kıpırdamıyo korkutuyo ama öğrendim çukulata ve soğuk süt onu kendine getiriyo soğuk bişey içince kaçacak delik arıyo cumartesi kontrol var en son gün ayın 27 si oldu oldu olmadı sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?