onuda deyim sana hemen bununda düzensiz olmuş sanırım.martta ayın 6 sında olmuş.nisanda ise 17 sinde olmuş.canımsın sağol
ha şöyle illa hasta oldduktan sonramı anlıyacanhaklısın bidaha yapmıcam.senağlama
bizde sizi özledik özletmeyin kendinizi dikkat edin allaha emanet olunsağol raziş teyzesi...sizlerde ne var ne yok...hepinizi çok özledim yaaa...evime dideyim de daha sık gelicem...
bu ay incir kürü dene bakalım benim tanıdığım bir abla vardı bebişi olmuyordu üçkez aşılama oldu hatta ama tutmadı onun yumoşlarında problem vardı ama bilemiyoum bu kürü yapmış ve o ay hamiş kaldı kendisi bile inanamamış yaşıda 36 falan olmaz diye bişey yok canlarım rabbim ol demesi yeterrazişcim iki defa sogan kürü yaptım ya acaba bu ay da sogan kürüne devam etsem de bi sonraki ay mı incire başlasam diyorum, aklımda aslında da du bakem, iki kür bir arada kullanılmamalı imiş:uhm:
. aylin dediklerin doğruysa sana sivastan etli ekmek döktürürüm kız:roflol: sen anladıninşallah da sonuçların iyi çıkacak, ondan sonra haydi bakem bebiş çalışmalarına...
nevgül eferim canım şööle rüzgarlı yağmurlu bir havada da camları sil kapıları falan aç iyi bir cereyan da yedikten sonra amacına ulaşırsın:mymeka:anacım ben bi kez balkon yıkadım da adetimde yerlerde süründüm nasıl sancılı geçti yapma öyle daha yaz gelmedi, dikkat et lütfen:tomato:
güle güle mervem dikkat edin kendize:a015:kızlar bana müsaade şimdilik...bi cee dedim...gidiyom...yarın gelmeye çalışırım...hepinizi çoook öptüm...
aylincim inşallah sonuçların temiz çıkacak allahımın izniyle sonra sende harıl harıl çalışacaksın canımooooooo valla süper olur, hala fırınlarda var mı o muhabbet? sen hele bi döktür,doğru doğru merak etme yerimseniben
amin canım inşallah, valla kızlar diyorumya kıymetini bilin sağlığın, ne güzel bak bebiş çalışması yapıyonuz, eskiden hamişlere darısı başıma derdim, şimdi sizin durumunuz için diyorum DARISI BAŞIMA... şükredecek şeyleri görmüyoruz kaybetmeden... ben bi atlatim şunu, hiç takmıcam bebek niye olmuyo diye inşallah.... ders olsun benim dediklerim size, ben bilge kişi, bu böyle bilineee:1closedeyes:naniknanik
hoşgeldin gülşencim nasılsınız bakalım idil prenses nasıl allah eşinle bebşinle uzun ömür versin canımkızlar selam.......yeni topic hayırlı,uğurlu olsun inşallah.....tanıyanlar tanır tanımayanlar içinde; daha öncei topicimizde çok şey paylaştığımızı belirteyim ben bebeğime kavuştum allahta sizi kavuştursun inşallah......idil çok yaramaz olduğu için zor giriyorum umarım hekes iyidir
ayyy yoksa selen kızçe mi geliyor:sm_cool: canım benim allahım bir solukta kurtarsın inşallah bebişin kucağına alıpmisler gibi koklayacaksın çok güzel bir şey ya :asigim:senin kadar heyecanladım canım bize haber vermeyi unutma olurmu bitanem allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla doğsun:Saruboceq:herkeslere günaydın biz gene buralardayız umarım deryanın tezi tutar ama bugun sanki az bi fenayım hadi hayırlısı
beyzacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ayşecim üzülmediğine çok sevindim inşallah bi dahaki aya hamiş olursun
aylincim mr sonuçlarında bak korkulcak bişey çıkmıcak görürsün üzme kendini sakın
mervecim2 allah kucağına alıp sağlıklı sıhhatli giydiemek nasip etsin canım bebişin kıyafetlerini
kız gülsüm sopalıksın sen anacım bak dikkat et çalış çalışta üsütme sakın ayaklarını yumurtalar hakikat sıcağı seviyobel ve ayakalara dikkat kızlar
asiyem bakalım senin test bize sevinçli haber vericek
mervecim bak ben ayrılıcam hamişlikten bi hamiş lazım kızlarrrrrrr benim yerime
eksilenlerin yerlerini dolduralım dimi ama
razişim sen nasılsın bakalım
bu arada kaçak olan ayşe şebo emel sinem nerdesiniz bakalım
valla 2 doktorum var ikiside aynı dio anacım bekle beklemekten içim çıktı ama derdimi anlayan bi doktor yok
sen doktorların dinle stres yapma canım o zaman. bak gör inşallah kızını kucağına alıcan ve bizi fazla meraklandırmadan haberlerini uçurucan,doğum hikeyeni gözlerimiz dolu dolu duygulanarak dinlicezzz....valla 2 doktorum var ikiside aynı dio anacım bekle beklemekten içim çıktı ama derdimi anlayan bi doktor yok
nette yumurtlama günü hesaplayıcısı hesaplamadı kız 35günden uzun dio :1shok:
kız 35 günden uzunsa bi doktora gitsin o one be öle çok uzun zaman değilmi
inşallah bebiş vardır tatlımm:CüvCüv:nevgülcüm aylincim havadandır diye düşünüyorum adet olacağım zamanda bazen böle oluyo olursa bebek tabi sevinirim ama artık daha temkşnliyim yoksa şimdiye kadar 10 tane test yapardım ama artık akıllandım bekleyeceğim . Bide benim hormonal denmegm hemen etkilenirmiş hamilelikten geçende göğsümde kist çıkmıştı hamileliğim öle anlaşılmıştı bu sefer bişey yok
eveeeeeeeeet:jeyyar:Şenizaylincim inşallah sonuçların temiz çıkacak allahımın izniyle sonra sende harıl harıl çalışacaksın canımdualarımız seninle:Saruboceq:
gülsüm adetleri düzenli diil demekki,yani yumutrtlama günü şu günlerdir demek mümkün görünmüyo. en kısa siklusu atıyorum 29 günse 29-14=15 ve en uzun siklusu 35 günse 35-14=21 yani 15. ve 21. günler arası günaşırı ilişkiyi ihmal etmesin, sağlam olsun diye bikaç gün etrafını da eklesin çalışmalara..... anacım habire çalışsın günaşırı en temizi:bbo:allah allah nasıl yardımcı olcaz buna yaa.:çok üzgünüm:
ben anlamadım anacım.
asiyecim hakkında ne hayırlı ise o olsun bitanem inşallah bebiş gelir sen 26sında yapıcam diyorsan yap testini canım inşallah doğum gününde güzel bir hediye alırsın 9ay senin içinde olucak ve bir ömür boyu yanında olacak evladın olsunNevgülcüm iğne yüzünden test yanlış çıkabilirmiş öle dedi doktor sende hemen yapma
evet kızlar ben 26 nisanda yapıcam doğum günüm o zaman doktor da ben onay vermeden yapma dedi zaten ama ben genede onay vermesede 26 nisanda yapcam kafaya koydum belirti falan yok bende sadece bacaklarımın gücü yok bide arada kasıklarıma sancı giriyor o kadar adet olcam gibi geliyor bana ama hayırlısı. diğer bebeğimdede hiç belirtim yoktu tek göğsüm şişmişti bu sefer o da yok o yüzden fazla umutlandırmıyorum kendimi
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3sen en iyisi soğuk soğuk sular iç de senin prenses "buralarda kış geldi sıcak memleketlere göç vakti galibaa" diyip çıkıversin dışarı:dance:
güle güle :a015:sehercim dikkat edin kızçen belki havalar güzel olduğunu farkederde çıkmak ister:lepi:kızlar ben bi yürüyüşe gidicem bakam gelince haber ederim
dikkat et kendine,bebişine.. belki yürümek iyi gelirkızlar ben bi yürüyüşe gidicem bakam gelince haber ederim
kızlar ben bi yürüyüşe gidicem bakam gelince haber ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?