İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla 2 doktorum var ikiside aynı dio anacım bekle beklemekten içim çıktı ama derdimi anlayan bi doktor yok

haklısın bidaha yapmıcam.senağlama
ha şöyle illa hasta oldduktan sonramı anlıyacan
sağol raziş teyzesi...sizlerde ne var ne yok...hepinizi çok özledim yaaa...evime dideyim de daha sık gelicem...
bizde sizi özledik özletmeyin kendinizi dikkat edin allaha emanet olun
bu ay incir kürü dene bakalım benim tanıdığım bir abla vardı bebişi olmuyordu üçkez aşılama oldu hatta ama tutmadı onun yumoşlarında problem vardı ama bilemiyoum bu kürü yapmış ve o ay hamiş kaldı kendisi bile inanamamış yaşıda 36 falan olmaz diye bişey yok canlarım rabbim ol demesi yeter

kızlar bana müsaade şimdilik...bi cee dedim...gidiyom...yarın gelmeye çalışırım...hepinizi çoook öptüm...
güle güle mervem dikkat edin kendize:a015:
aylincim inşallah sonuçların temiz çıkacak allahımın izniyle sonra sende harıl harıl çalışacaksın canım dualarımız seninle:Saruboceq:
hoşgeldin gülşencim nasılsınız bakalım idil prenses nasıl allah eşinle bebşinle uzun ömür versin canım
ayyy yoksa selen kızçe mi geliyor:sm_cool: canım benim allahım bir solukta kurtarsın inşallah bebişin kucağına alıpmisler gibi koklayacaksın çok güzel bir şey ya :asigim:senin kadar heyecanladım canım bize haber vermeyi unutma olurmu bitanem allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla doğsun:Saruboceq:

nevgülcüm aylincim havadandır diye düşünüyorum adet olacağım zamanda bazen böle oluyo olursa bebek tabi sevinirim ama artık daha temkşnliyim yoksa şimdiye kadar 10 tane test yapardım ama artık akıllandım bekleyeceğim . Bide benim hormonal denmegm hemen etkilenirmiş hamilelikten geçende göğsümde kist çıkmıştı hamileliğim öle anlaşılmıştı bu sefer bişey yok

valla 2 doktorum var ikiside aynı dio anacım bekle beklemekten içim çıktı ama derdimi anlayan bi doktor yok
sen doktorların dinle stres yapma canım o zaman. bak gör inşallah kızını kucağına alıcan ve bizi fazla meraklandırmadan haberlerini uçurucan,doğum hikeyeni gözlerimiz dolu dolu duygulanarak dinlicezzz....

kız 35 günden uzunsa bi doktora gitsin o one be öle çok uzun zaman değilmi

inşallah bebiş vardır tatlımm:CüvCüv:
aylincim inşallah sonuçların temiz çıkacak allahımın izniyle sonra sende harıl harıl çalışacaksın canım dualarımız seninle:Saruboceq:
eveeeeeeeeet:jeyyar:Şeniz
allah allah nasıl yardımcı olcaz buna yaa.:çok üzgünüm:
gülsüm adetleri düzenli diil demekki,yani yumutrtlama günü şu günlerdir demek mümkün görünmüyo. en kısa siklusu atıyorum 29 günse 29-14=15 ve en uzun siklusu 35 günse 35-14=21 yani 15. ve 21. günler arası günaşırı ilişkiyi ihmal etmesin, sağlam olsun diye bikaç gün etrafını da eklesin çalışmalara..... anacım habire çalışsın günaşırı en temizi:bbo:

gülsüm vardır bi yanlışlık onda hani düzensizlik falan vardır nomalde 28 günde bir oluyo benim hiç aksamazdı ama 35 uzun bi süre

evet valla aylin haklı temizlendikten sonra başlasın hatta gün aşırı ne zaman yumurtluca belli olmaz benim düzenli oldu halde 13 gün değil 15 günde yumurtlama olmuş

asiyecim hakkında ne hayırlı ise o olsun bitanem inşallah bebiş gelir sen 26sında yapıcam diyorsan yap testini canım inşallah doğum gününde güzel bir hediye alırsın 9ay senin içinde olucak ve bir ömür boyu yanında olacak evladın olsun
sen en iyisi soğuk soğuk sular iç de senin prenses "buralarda kış geldi sıcak memleketlere göç vakti galibaa" diyip çıkıversin dışarı:dance:
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

yada soğan kürüne falan başlasın ama yok önce doktora görünsün derimm..

kızlar bendende bi soru olcak utanaraktan şimdi benim yumurtlama dönemimden buyana idrarımı yaparken yumurtalıklarımın sancıdığını hissediyorum sizce nedendir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…