İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın mervecim nasılsın..
günaydınn cnmmm iim feyzacımm evde daha yoğun geçio zaman anlamıom
yok almadım merve.kayınım alacakmış ve ömeri arayacakmış ömerde beni arayacakmıştı ama hala yok.bilmece gibi oldu.:sinifsinif:

tamam cnmm ben akşam okurm herhalde şimdilik kaçayımm çook öpüyorum valla seher nası yetişiosun anlamadım kız yoksa ben mi yavaşladım ev işi bitmiioooooo

kızlar hediyem geldi.....ama sinemin zuzunun kocasının adı gökay mı ve istanbuldamı yaşıyor......not falan yokta....çok güzel bir hediye yarın koyarım resmini :)) tam zevkime göre....

gule gule kullan yasemıncım
merve daha dur kız bebe bıde dışarı çıkınca napcan

hoşgeldin ve güle güle pınarcım cıkcan galiba yetisemedim sana, iyi pazarlar canımcım, ayh ne güzel yaa allah bize de nasip etsin kıyafetlere sıgamayıp hamiş kıyafetleri almayı

amiin ayşecim allah sağlıklı bebişler versin insallaaaahh

tünaydın kızlar nasılsınız? gece uyuyamadım sabah da erkenden kan ve idrar tahlili vermeye gittim, birazdan yatacağım bi bakınayım dedim naptınız bakalım? yeni haberler var mı kuşlarım?:asigim:

kızlar hediyem geldi.....ama sinemin zuzunun kocasının adı gökay mı ve istanbuldamı yaşıyor......not falan yokta....çok güzel bir hediye yarın koyarım resmini :)) tam zevkime göre....

walla eşinin ismini unuttum ama istda yaşıyo sinemimm hemi de bana çook yakınnn:asigim: sinemin kanamaları olduğu için anca dışarı çıkabilmiş zaten eşine yollatmış not yazamamıştır o yüzden yasmincim

pınarım şimdi c tesi dr a gittim iğne vercekti çatlatma için yumoş çatlamış gerek duymadı bu gece sahura kalktığımda akıntımla beraber kahverengi bişiler geldi adet tarihim daha 22 eylül kasığımda ağrıo acaba erken adet mi görcem

bayagı karışıkmış durum esracım, adetine daha var ama daha önce adet düzensizliğin olmuş muydu?belki de bebiş tutunmaya çalışıodur onun lekelenmesi de olabilir, sen yine de ne kötü ne de iyi bişi düşünme, seni gaza getirmiş olmim eger adet olmazsan hamiş olma ihtimalin yüksek, yani transferden sonra lekelenmem olmuştu sonucu pozitif çıktı umarım allah gönlüne göre verir birtanem.

esracım üstüne görmüş olmayasın adet tarihine var çünkü erken oluda bu kadar erkende olmaz herhalde bence bi doktorunu ara sor canım bende merak ettim bak şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…