İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya canım dr demişti zaten yumurta erken çatlamış ondan dolayı 48 saat lik ömrü var die dr a gidişimin üstünden 48 saat geçtikten sonra gördüm bunu ayrı yeten böle afedersiniz sülük gibi bi akıntıyla beraber geldi fazla değil az yani evet pınar daha önce hep erken adet görürdüm feyzacım dr her tedaviden önce adet olsam bile test yapıo öle ilaç verio takmıom kafaya ama ağrım var o kötü acaba yeni yumoşmu çatlıo

iyiyim pınarcım sen nasılsın kızımız napıyor...

biz de iyiyiz cnm benim, uykusuzum gece uyuyamadım birazdan uykuya dalmayı düşünüyorum, sıpam ne yapsın karnımla boğuşuyo, zayıf olduğum için her kıpırdanışında beni de allaıyor sıpaamdelikafadulden allahım sizlere de tattırsın bu duyguyu insallahh

ay kıyamam ben sana yat dinlen pınarcım gerçekten çok güzel bir duygu hareketlerini hissetmek ben ilk hissettigimde aglamıştım inşallah allahım hepimize tekrar yaşatsın bu güzel duyguyu...

ay kıyamam ben sana yat dinlen pınarcım gerçekten çok güzel bir duygu hareketlerini hissetmek ben ilk hissettigimde aglamıştım inşallah allahım hepimize tekrar yaşatsın bu güzel duyguyu...

amin birtanemmmm
öpüyorum kızlar ben kaçıyorum sızcam şuracıkta yoksa, hepinize kucak dolusu sevgiler

esracım benim de 2 gün önce öyle bir akıntım geldi, çok yogun akıntının içinde hafif kan ve kahve tonlu akıntı, ben hsgye verdim ama hayırlısı
pınarcım niye uyuyamadın canım, iyi dinlen bari... sıpanı yiyim senin yaa maşallah
bir kişinin ayda kaç yumoşu çatlar acaba

esracım benim doktorum ilac tedavisi alınmaz ise her ay bir yumurta çatlayacak olgunluga erişir demişti. sen klomen kullandın mı bu ay?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

10 eylül...........bebegem
15 eylül...........raziş
16 eylül...........yasemin-66
22 eylül .........cetrefilli
22 eylül .........esraa47
25 eylül.......wildcherry
28 eylül.............zeytin1007
30 eylül......nevgül61
ikiz bebe:)........alabama
.......pptya87

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

kızlar gülsüme söyledim de size de tavsiye edeyim, not: seni seviyorum ingilizcesi de p.s: i love you
mutlaka izleyin, gerçi benim gibi salya sümükseniz aglarsınız da cok güzel bi ask filmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…