İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben deldim...gülsümcüm geçmiş olsun hayatım...inşallah sonucunda iyi çıkacak...sonrada gelecek bi melek konacak göbüşüne...
kızlar benim keçim dün gece 9 da bi uyudu sabaha kadar...tabi arada beslenme saatlerini saymazsak...eşim bu çocuk da uyuyo ya napsakki dedi...napalım dedim...sonra bi baktım biz pişpirik oynuyoz :))))))))))

yani eşinde illa birileriyle oynıcak bebiş yatınca anca sıra gelmiştir alemsiniz vallaaa pişpirik

beb geldim kızçemle gıttık pazarımızı düzdük geldik
e dunur hadi gözünüz aydın başlamışınız pişpiriğe sonundazemuszemus
ayşe o filmi bende ızlemiştim:sinifsinif:

selam kızlar
yasemincim cok sevindim hediyeni beğenmene
ben haftasonu ancak cıkabildim hediyeni secebilmek icin kanamam ve lekelenmelerimde dolayı kocisime rica ettim gönderirmisin diye gökayda bizim is yerinde calısıyor o kargoya vermiş demek ki
not yazmak gercekten hic aklıma gelmedi ne yalan söyleyeyim ben acaba beğenir misin diye heyecan yapıyodum da

hoşgeldin merve sağol ya inşallah.vaayyy demek pişpiriğe başladınız.şakkıdı

valla kuzeyden anca fırsat bulduk napalım..ama öncekiler gibi olmuyo...ha şimdi uyancak ağlıcak...stres...bişey anlasaydım bari...

kızlaaarrr...kartopuma maşallah deyin...

Eklentiler

• $kuzi küçük.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 25
ben dicektımde sen ağzımdan lafı aldın dünür kaydirigubbakcemile3 uyandı uyancak ağladı ağlıcak offf of
raziş işe girmiş kızlar evede en kısa zamanda netı bağlatıcakmış canlarım iyiymiş bu ay fazla çalışamamamışlar bebek için
ay bende ayaklı gazete gıbıyım tövbe tövbe
sinemcim hoş geldin canım

hoşgeldin canım iyi hadi gözün aydın merve2 kuzeymiz düzeni girmiş artık..
sinemcim hoş geldin adresini ve soyismini verirsen hediye aldım yarın gönderirim kısmetse inşallah begenirsin..

sinemcim hoş geldin adresini ve soyismini verirsen hediye aldım yarın gönderirim kısmetse inşallah begenirsin..

canım bende seninkini aldım ama kociş göndercek..işinin yoğun olmadığı bi gün vercek kargoya canım..herhalde yarın verir...ben haber veririm sana...

merve 2 canım maşallah allah nazarlardan korusun sizi
sehercim pazarı yapmışsın kurtulmuşsun gözün aydın gülsümcüm sonuçlar inşallah iyi çıkar sana hsg çekilirken birşey söylemedilermi bana doktorum kanallar tıkalı açıyorum demişti...

önemli degil mervecim ne zaman müsait olursan ozaman gönderirsiniz ben ara ara gidip yatıyorum kızlar aradada gelip size bakıyom malum karnım agrıyor mervecim senden bir şey rica etsem olurmu...

hosbulduk bacım naberrr

ay kusummm yazdım demin adresimi sana ...beğenirim tabi .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…