ben deldim...gülsümcüm geçmiş olsun hayatım...inşallah sonucunda iyi çıkacak...sonrada gelecek bi melek konacak göbüşüne...
kızlar benim keçim dün gece 9 da bi uyudu sabaha kadar...tabi arada beslenme saatlerini saymazsak...eşim bu çocuk da uyuyo ya napsakki dedi...napalım dedim...sonra bi baktım biz pişpirik oynuyoz :))))))))))
ben deldim...gülsümcüm geçmiş olsun hayatım...inşallah sonucunda iyi çıkacak...sonrada gelecek bi melek konacak göbüşüne...
kızlar benim keçim dün gece 9 da bi uyudu sabaha kadar...tabi arada beslenme saatlerini saymazsak...eşim bu çocuk da uyuyo ya napsakki dedi...napalım dedim...sonra bi baktım biz pişpirik oynuyoz :))))))))))
hoşgeldin merve sağol ya inşallah.vaayyy demek pişpiriğe başladınız.şakkıdı
hoşgeldin sineeemm.ya kızlar raziş nerde beee
hoşgeldin canım iyi hadi gözün aydın merve2 kuzeymiz düzeni girmiş artık..
sinemcim hoş geldin adresini ve soyismini verirsen hediye aldım yarın gönderirim kısmetse inşallah begenirsin..
ben dicektımde sen ağzımdan lafı aldın dünür kaydirigubbakcemile3 uyandı uyancak ağladı ağlıcak offf of
raziş işe girmiş kızlar evede en kısa zamanda netı bağlatıcakmış canlarım iyiymiş bu ay fazla çalışamamamışlar bebek için
ay bende ayaklı gazete gıbıyım tövbe tövbe
sinemcim hoş geldin canım
hoşgeldin canım iyi hadi gözün aydın merve2 kuzeymiz düzeni girmiş artık..
sinemcim hoş geldin adresini ve soyismini verirsen hediye aldım yarın gönderirim kısmetse inşallah begenirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?