İnatla bir gün ANNE olacağım !

kendini üşütmedin inşallah mervecim ondan olmasın
valla razişim burda yağmur var bizim kız giderde bu havada doğar o kadar güneşte bişey yapmadı

yağmur mu var olsun yağmur berekettir seherim sen kızçende bereketiyle gelir işte tek hayırlısıyla doğsunda yağmur çamur ne farketçek sen onu ısıtırsın sıcacık kucağında

bizim burdada fırtınaa var resmen deli gibi esiyor..
ya ben ayaklarıma dikkat ederim aslında üşütmemek için

aaaayyyyy ben çok fenayım.sıcak bişiler içim derken bu seferde tuvalete gitmekten üşütüyorum.:roflol:

kızlaaaar avonda wish of happiness ve wish of love kokuları 18 lira, hangisi güzel deneyen var mı ? alayım da kocişe güzel kokayım

Sağol razişim inşallah Allah hepimize nasip etsin cnm
Evet aylincim doğum günümüzde yapcam pazar günü girebilirsem yazarım size cnm o zamana kadar gelmezse kırmızılar

bizim burdada fırtınaa var resmen deli gibi esiyor..
ya ben ayaklarıma dikkat ederim aslında üşütmemek için

canım valla bende çok dikkat ederim ama üşütünce benide öyle oluyo şimdi sen bol bol su içeceksin ve ayaklarını sıcak tutacaksın geçecek inş

ayşe demin cevap veremedimdi bal çörek otu tarçın mı denesen beyzada asiyede onu yediler dimi?

sogan kürünü bırakayım mı yani bu ay? ya benim yumurtam gec olustu bu ay ama esas sorunum çikolata kisti ya, ne biliyim yaaa zaten adet bitiminde yusuflaya yusuflaya rahim filmi cektircem artık bakcez, belki bi yapısıklık var o açılcak belki de ameliyat diycek hayırlısı...

hımm soğan kürü kist içinmiş gerçi doğru dedin bak ozaman sen devam cnm ona. inşallah cnm rahim filminden sonra gelsinn bebiş:CüvCüv:

Sağol razişim inşallah Allah hepimize nasip etsin cnm
Evet aylincim doğum günümüzde yapcam pazar günü girebilirsem yazarım size cnm o zamana kadar gelmezse kırmızılar

gelmez inşallah ne güzel bi doğum günü hediyesi olur, bebişin daha gelmeden sana hediye vermiş oluuurr:asigim:

hımm soğan kürü kist içinmiş gerçi doğru dedin bak ozaman sen devam cnm ona. inşallah cnm rahim filminden sonra gelsinn bebiş:CüvCüv:
bir ay daha kullanayım ondna sonra da incire başlıycam, saracoğlu sitesinde ööle tarif etmiş, gerci pcoya daha faydalı sogan da ben de çikolata kistine ya tutarsa diye devam ediyorum napıyım(
gelmez inşallah ne güzel bi doğum günü hediyesi olur, bebişin daha gelmeden sana hediye vermiş oluuurr:asigim:

inşallah gelmez yaa ondan güzel hediye mi olurkaydirigubbakcemile2

kızlar kaç gün önce bıraktım soğan kürünü ama ben hala sık sık tuvalete taşınıyom:uhm:

öyle yap canım benim sonuçta oda kist bir çeşit ..
kızlar ben birazdan yemeğe çıkarım öpüyorum şimdidenn..afiyet olsunn herkese..

canım çikolata kistine de soğan kürü öneriyo saraçoğlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…