bizim burdada fırtınaa var resmen deli gibi esiyor..
ya ben ayaklarıma dikkat ederim aslında üşütmemek için
kızlaaaar avonda wish of happiness ve wish of love kokuları 18 lira, hangisi güzel deneyen var mı ? alayım da kocişe güzel kokayım
bizim burdada fırtınaa var resmen deli gibi esiyor..
ya ben ayaklarıma dikkat ederim aslında üşütmemek için
canım valla bende çok dikkat ederim ama üşütünce benide öyle oluyo şimdi sen bol bol su içeceksin ve ayaklarını sıcak tutacaksın geçecek inş
:icecream:ben ikisinide bilmiyorum ki ama love iidir herhaldee lülülülülülü
canım valla bende çok dikkat ederim ama üşütünce benide öyle oluyo şimdi sen bol bol su içeceksin ve ayaklarını sıcak tutacaksın geçecek inş
sogan kürünü bırakayım mı yani bu ay? ya benim yumurtam gec olustu bu ay ama esas sorunum çikolata kisti ya, ne biliyim yaaa zaten adet bitiminde yusuflaya yusuflaya rahim filmi cektircem artık bakcez, belki bi yapısıklık var o açılcak belki de ameliyat diycek hayırlısı...
Sağol razişim inşallah Allah hepimize nasip etsin cnm
Evet aylincim doğum günümüzde yapcam pazar günü girebilirsem yazarım size cnm o zamana kadar gelmezse kırmızılar
bir ay daha kullanayım ondna sonra da incire başlıycam, saracoğlu sitesinde ööle tarif etmiş, gerci pcoya daha faydalı sogan da ben de çikolata kistine ya tutarsa diye devam ediyorum napıyımhımm soğan kürü kist içinmiş gerçi doğru dedin bak ozaman sen devam cnm ona. inşallah cnm rahim filminden sonra gelsinn bebiş:CüvCüv:
gelmez inşallah ne güzel bi doğum günü hediyesi olur, bebişin daha gelmeden sana hediye vermiş oluuurr:asigim:
bir ay daha kullanayım ondna sonra da incire başlıycam, saracoğlu sitesinde ööle tarif etmiş, gerci pcoya daha faydalı sogan da ben de çikolata kistine ya tutarsa diye devam ediyorum napıyım(
inşallah gelmez yaa ondan güzel hediye mi olurkaydirigubbakcemile2
bir ay daha kullanayım ondna sonra da incire başlıycam, saracoğlu sitesinde ööle tarif etmiş, gerci pcoya daha faydalı sogan da ben de çikolata kistine ya tutarsa diye devam ediyorum napıyım(
inşallah gelmez yaa ondan güzel hediye mi olurkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?