İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervisko kız masallah kuzeyin resmine bayıldımmmmmmmmm allah nazarlardan korusun tüü tüü tüü
cok tatlı yaaaaaaaaaaa

saolun teyzeleri...o da sizi öpüyo...hoş daha öpmeyi bilmiyo kuzum yanaklarımı yalıyo emiyo...allah sizede yaşatsın inşallah...feyzacım buyur canım..yapabileceğim bişeyse...

Son düzenleme:
iyiyim sinemim bebişler nasıl
bebişler iyi icimde napsakta annemizin midesini bulandırsak diye düşünüyorlar bence bana canları sağolsun kuzualrımınnnnn

iyi ne olsun ana kız karşılıklı bakışıyoz seloşla

ohhhhhh keyfe bak ......

seninkilerde böyle tatlı olacak hayatım..inşallah 1 kız 1 oğlan olurlar...
inşalllah canımmmmm
dün bende rüyamda doğurmusum ama masallah cocuklar yürüyo filannn biraz büyük doğumusummmmzemuszemuszemuszemus biri kız biri erkek ti

inşallah yorulmamışsındır sinemciğim....bayıldım inan hediyene bir mum ve mumluk hastası olarak...ama bilmece gibi oldu hediyen ya kim bu diyorum birde öyle bir paket edilmişki sağolsunlar kat kat :)))ama değmiş sapasağlam gelmiş.........eline zevkine sağlık arkadaşım öpüyorum meleğini ve seni....

vay keratalar vayy

güle güle kullan kusum
haklısın valla bende olsam bende merak ederdimmmm:kedi::kedi:
ben biraz fazla söyledim galiba aman kırılmasın diyezemuszemus

sinem merve2 hoşgeldiniz, mervecim nasıl da büyümüş maşallah çok tatlı olmuş kuzey yaaa aman valla nasıl yakısıklı, sehercim ahanda güzel prensesine misler gibi prens maşallah iki kuzuya da

ya kızlar ben dün iftara davetliydim bana bebeğin hareketini hissediyo musun dediler ben hissetmiyorum orada gelinimiz vardı o diyo ben 12-13 haftalıkken hissetmeye başlamıştım falan dedim bende bi tuhaflık var hala hissedemiyorum dedim varmı hisseden sizde. Badegül(bahtusa) da 10 haftalıkken hissetmeye başladım dedi ben hissiz bi annemiyim yaw

güle güle kullan kusum
haklısın valla bende olsam bende merak ederdimmmm:kedi::kedi:
ben biraz fazla söyledim galiba aman kırılmasın diyezemuszemus

okadar kat kat olmuşkiii biri şaka yaptı galiba falan diye bile düşündüm her katı açtığımda...:)))

sinemcim şükür nazar değmesin 3-4 gündür yok haftaya kontrole gidicem inşallah sorunsuzdur. Biz bi bebeğe korkuyoz sen iki bebekle daha da korkuyorsundur cnm benim sen bizim iki katımız belirti hissdiyosun Allah yardımcın olsun

yok asişim ik bebeğin 16 hafta hatta 20 haftadan önce hıssetmemen normal canım sen bakma elalemın lafına o bağırsak hareketlerıneı bebek sanıyodur benım doktorum 2 kez anne olanlar 16 haftada başlar hıssetmeye dedi ama il kez oluyosan 20 hafta dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…