önemli degil mervecim ne zaman müsait olursan ozaman gönderirsiniz ben ara ara gidip yatıyorum kızlar aradada gelip size bakıyom malum karnım agrıyor mervecim senden bir şey rica etsem olurmu...
hg sinem nbr
mervisko kız masallah kuzeyin resmine bayıldımmmmmmmmm allah nazarlardan korusun tüü tüü tüü
cok tatlı yaaaaaaaaaaa
bebişler iyi icimde napsakta annemizin midesini bulandırsak diye düşünüyorlar bence bana canları sağolsun kuzualrımınnnnniyiyim sinemim bebişler nasıl
iyi ne olsun ana kız karşılıklı bakışıyoz seloşla
inşalllah canımmmmmseninkilerde böyle tatlı olacak hayatım..inşallah 1 kız 1 oğlan olurlar...
selam kızlar
yasemincim cok sevindim hediyeni beğenmene
ben haftasonu ancak cıkabildim hediyeni secebilmek icin kanamam ve lekelenmelerimde dolayı kocisime rica ettim gönderirmisin diye gökayda bizim is yerinde calısıyor o kargoya vermiş demek ki
not yazmak gercekten hic aklıma gelmedi ne yalan söyleyeyim ben acaba beğenir misin diye heyecan yapıyodum da
bebişler iyi icimde napsakta annemizin midesini bulandırsak diye düşünüyorlar bence bana canları sağolsun kuzualrımınnnnn
ohhhhhh keyfe bak ......
inşalllah canımmmmm
dün bende rüyamda doğurmusum ama masallah cocuklar yürüyo filannn biraz büyük doğumusummmmzemuszemuszemuszemus biri kız biri erkek ti
inşallah yorulmamışsındır sinemciğim....bayıldım inan hediyene bir mum ve mumluk hastası olarak...ama bilmece gibi oldu hediyen ya kim bu diyorum birde öyle bir paket edilmişki sağolsunlar kat kat :)))ama değmiş sapasağlam gelmiş.........eline zevkine sağlık arkadaşım öpüyorum meleğini ve seni....
güle güle kullan kusum
haklısın valla bende olsam bende merak ederdimmmm:kedi::kedi:
ben biraz fazla söyledim galiba aman kırılmasın diyezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?