İnatla bir gün ANNE olacağım !

bencede takma asişim sanki herkeste herşey aynı anda olacak....seherimin dediği gibi bağırsak hareketidir onlar....

okadar kat kat olmuşkiii biri şaka yaptı galiba falan diye bile düşündüm her katı açtığımda...:)))

iyi iyi demek ki kocişimde aynı hassasiyeti göstermiş opuyorumnanaktan

sağol canım benim
benimde bir iki günden beri iyi cok şükür bi daha olmaz insallah ikimizede
galiba en cok bulantılarımda fazlalık var drum demisti senin iki kat fazla sikayetin olur diye

asiyecim normel senin hissetmem bilmedigimiz için anlamıyoruz bir de erkek bebkler saha önce hissedilirmiş diye bir laf var ama nekadar dogru bilemem ben 18 haftada hissetmiştim sen boşver takma lafları

feyzacım bi fincan kahvenin 40 yıl hatırı varmış...istediğin kemeraltı kahvesi olsun hayatım...keşke şöyle karşılıklı içebilseydik demi...

kızlar sonucum çıkmış hiçbir sorun yokmuş rabbime şükürler olsun.:sm_cool::teytey::dance:sositososito ooohh elhamdulillahh

evet merve2 canım yemin ederim orda oturdugunu bilseydim gelme imkanım olurdu izmirde oldugumda
inşallah bir daha geldigimde kısmet olursa ama gerçekten alabilecek imkanın varsa al ama lütfen

evet merve2 canım yemin ederim orda oturdugunu bilseydim gelme imkanım olurdu izmirde oldugumda
inşallah bir daha geldigimde kısmet olursa ama gerçekten alabilecek imkanın varsa al ama lütfen

bidahaki sefere beklerim canım..kime geldin izmire...nereye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…