İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm canlarım adaşım gelmiş gitmiş
nasılsınız bugün toplantı varmış geç gidicem eve biraz hayırlısı bakalım
bağırsaklarımı bozmuşum karnım ağrıyooo
feyza asiş ayşe esra merviş seher yasemin nasılsınz
gülüm iyi çıkmasına sevindim hadi bakalım artık sincap pişpirik hepsinden oyna
merviş senin 40 ın çıktımı pişpirik oynamaya başladın

benim oynaşımın da filmi temiz çıktıgına göre bu ay bol bebişli bereketli olacak inşallah gözümüz aydın gülsümcüm

kız ne kırkı bizim 2. ayımız doluyo bu hafta sonu...

maşallah kuzeyi allah nazardan saklasın çok tatlı

aminn canım..allah sanada nasip etsin inşallah...

iyiyim çok şükür agrılarım hafifledi sinemcim senin işinde zor ramazanda geç çıkmak zor olucak dimi geçmiş olsun dikkat et kendine..

inşallah canım benim üst komşum vardı samimi görüştügüm izmire tayinleri çıktı oraya geldik nerde oturuyor tam söylüyemiyecegim ama bornova galiba :kedi:

iş yerim bornovadaydı..pek uzak sayılmaz..bende yeşilyurtta oturuyorum..hatay caddesinin biraz üstü...valla izmire gelenler bana gelmezse çok fena olur haa bundan sora...ayşeeee sen de duy emi...

ya kızlar akıl verın ben ekımde nereye gıdeyım tatıle bu kocamı oklavayla kovalıcam klava: aldığı izin ayına bak

çok sağol canım hayırlısıyla oynarız inşallah.:kedi:

iş yerim bornovadaydı..pek uzak sayılmaz..bende yeşilyurtta oturuyorum..hatay caddesinin biraz üstü...valla izmire gelenler bana gelmezse çok fena olur haa bundan sora...ayşeeee sen de duy emi...

ben pek bilmedigim için oraları inşallah bir daha gelirsem gelirim canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…