İnatla bir gün ANNE olacağım !

iş yerim bornovadaydı..pek uzak sayılmaz..bende yeşilyurtta oturuyorum..hatay caddesinin biraz üstü...valla izmire gelenler bana gelmezse çok fena olur haa bundan sora...ayşeeee sen de duy emi...
yok anacım ben bu tatilde de gelecektim de senin sıkıntın vardı kuzeycikle hastanedeydiniz, bir daha kaçırır mıyım:1hug:

ya kızlar akıl verın ben ekımde nereye gıdeyım tatıle bu kocamı oklavayla kovalıcam klava: aldığı izin ayına bak

sehercim foca falan soguk oluyo yani ege ekimde akşamları serinler gündüz iyi olur da denize biraz zor girersiniz gibi geliyo, kız naapsın adamcaz arada ramazan oldugu için bööle olmuştur. valla emrem öğretmen olmasa ben bütün izinlerimi ya mayısta ya eylül sonu ekim basında yapardım

öylede ayşe kızla gıdıcez yanı bıraz düşünmesi lazımdı ikimiz gitmicez sonuçta

valla bizimde fındık işi olmasaydı bende kışın kullanırdım iznimi tabi bir yere gitmeyi planlamadıysak.kışın o soğuk kış geceleri ve sabahlarında işe kalkıp gelmek eziyet gibi.o sıcacık yataktan çıkmaksa zulum.uykunu bölmeden yatacan da yatacan oohhh.

demekki mesai arkadaslarıyla falan ayarlayamadı, kız bursanın göbeğindesin inin balıkesire pasalar gibi, ben allahın sivasından nerelere cıkıp cıkıp gidiyorum ben batıda olsam var yaa kimse tutamazdı beni bu arada bayramda ya mardin ya izmir de olcam da ucak bileti izmire uygun bulamadım, otobüsle 16 saat, 4 günlğüne gittiğime degmezz, mardine gidicem sanırım

trabzona ne zaman gelecektin seennşakkıdı:1closedeyes:

mardinde kim varkız..esraya mı gidiyon...

sizinde bebenız olunca görcem ben sızı öle kalkıp kalkıp gıdebılecekmısınız bakalım her yere 40 kere nasıl duşunuyonuz

saol sehercim, mervecim mardinde kardeşim var, yani arkadasşım ama kardeş desem daha dogru olur, öğrenciğilimiz beraber geçti, o evlendi boşandı, annesi kanser tedavisi görüyo üstelik bi de mardin dar gecite atandı, destek olmak için gidicem allah nasip ederse, tabi o da diliyo ki inşallah sincabı bulursunda gelmessin))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…