yok anacım ben bu tatilde de gelecektim de senin sıkıntın vardı kuzeycikle hastanedeydiniz, bir daha kaçırır mıyım:1hug:iş yerim bornovadaydı..pek uzak sayılmaz..bende yeşilyurtta oturuyorum..hatay caddesinin biraz üstü...valla izmire gelenler bana gelmezse çok fena olur haa bundan sora...ayşeeee sen de duy emi...
ya kızlar akıl verın ben ekımde nereye gıdeyım tatıle bu kocamı oklavayla kovalıcamklava: aldığı izin ayına bak
gülsüüüüüüüüüm gözün aydın olsun anacığım.....
ben çıkıyorum görüşürüz kızlar...
demekki mesai arkadaslarıyla falan ayarlayamadı, kız bursanın göbeğindesin inin balıkesire pasalar gibi, ben allahın sivasından nerelere cıkıp cıkıp gidiyorum ben batıda olsam var yaa kimse tutamazdı benibu arada bayramda ya mardin ya izmir de olcam da ucak bileti izmire uygun bulamadım, otobüsle 16 saat, 4 günlğüne gittiğime degmezz, mardine gidicem sanırım
demekki mesai arkadaslarıyla falan ayarlayamadı, kız bursanın göbeğindesin inin balıkesire pasalar gibi, ben allahın sivasından nerelere cıkıp cıkıp gidiyorum ben batıda olsam var yaa kimse tutamazdı benibu arada bayramda ya mardin ya izmir de olcam da ucak bileti izmire uygun bulamadım, otobüsle 16 saat, 4 günlğüne gittiğime degmezz, mardine gidicem sanırım
keşke burda olsaydım ayşecim yaa ben gidiom sen gelion olmadıı
gel dunur gel beklıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?