İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar ben yemeğe gidiyorum.hepinize afiyet olsun.kısa bi reklam arasından sonra tekrar görüşmek üzere öpüldünüz.

Ahmet Maranki, çocuk sahibi olamayan kadınlar ve erkeker için, hem kadınlarda yumutlamayı sağlayan, hem de, erkeklerde sperm sayısını çoğaltacak bitkisel önerilerde bulundu. bu önerileri sırayla görelim.

ERKEK KISIRLIĞI ıÇıN :
GEREKLı MALZEMEER :

* 100 gr bal
* 10 gr çörekotu
* Polen
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı : Tüm malzeleri karıştırıp yiyin.
*Bir diğer öneri ise ; 1 kg balın içine, 10 gr ısırgan tohumu koyup yiyin.
KADIN KISIRLIĞI ıÇıN :
* Civanperçemi, adaçayı, aslanpençesi, çobançantası çayı, günde 3 defa içilir.
* 1 lt suyun içine, 1 adet soğaını kabuklarıyla birlikte elinizle kırıp, suyunu için.

Merhaba kızlar bende geldim yemeğimi yedim :))))
ıstanbul soğuk ve yağışlı üşüyorum ben yaaaa....
ılk size haber vercem kızlar test yapınca merak etmeyin ama önce kocama sonra size sölerim sanırım pazar günü ya.

aylin ben çocuk isteyenlerin adaçayı içmemesi gerektiğini duymuştum.:1shok:

pazar kaç gibi yaparsın ona göre bakayım.kalkıpta karga şeyini yemeden yapacam demee sakın uyuyacam ..:roflol:

Bu uyarılara dikkat!

Adaçayının aşırı kullanımında kan basıncı (tansiyon) yükselebilir. Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı için, gebelik sürecinde kullanılmaz. Annelerin süt üretimini durdurur. Önerilen dozajlara uyulduğunda, bilinen başka bir yan etkisi yoktur

bende sadece yumurtlamaya kadar içildiğini duydum gebelik gerçekleşince içilmez tabiki bilmiyorum okuyorum kürlerle ilgili yazıları sizlerle paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…