İnatla bir gün ANNE olacağım !

uleeeem adet olduguma üzüldüğüm yetmiyomus gibi bir de belimi ortadan ikiye ayırıyo sanki bu agrı, cok sancım oluyo benim yaaa işte adı güzel kendi kötü kistimin yaptıkları((

DR ıBRAHıM SARAÇOĞLU HAMıLE KALMAK ıÇıN KÜR :
8-9 adet kuru inciri 1/2 suyun içine koyu kaynatın. Kaynayan ıncirin içine bir adet sert havuç ilave edin. 2-3 dakika daha kaynattıktan sonra, Bu suyun yaırını sabah kahvaltı öncesi, diğer yarısını daöğle yemeğinden önce için.Kürün uygulanma süresi 21 gün.
SARAÇOĞLUNDAN ÖENEMLı UYARI :Hamile kalmak isteyen hanımlar Adaçayı, nene ve maydonozu kesinlikle yemesinler diyen Saraçoğlunun verdiği kür ;

ayşem bende kist yok ama bende çok sancı oluyor ağrı kesici içmezsem kesinlikle duramam ayy allah yardımcın olsun bilirim o dayanılmaz sancıları

aylin sonuclarını almaya gitti, saolun kızlar ilk günü atlatınca iyiyim de gece agrıdan uyanıyorum valla emre de bi panikle hemen suyla agrı kesici getiriyo:))))) dilerim bu sancıyı dogumda cekeriz

kızlar ya ben geçen ay doğru düzgün olmadım grip olmuştum hap içincede kesti bi dahada gelmedi buay yandım çok gelir geçen ay lekendim sadece ağrı kesici içemiyorum sancım bile olsa

inşallah sonuclar iyi cıkar da aylin de bebek çalışmalarına tam gaz devam eder, ben de birazdan cıkarım kızlar, dün doktora gidicem diye izin almıstım ya işyerimden aslında evime gidip arkadaşlarımla ilgileceğiiiiim:)

kızlar ya ben geçen ay doğru düzgün olmadım grip olmuştum hap içincede kesti bi dahada gelmedi buay yandım çok gelir geçen ay lekendim sadece ağrı kesici içemiyorum sancım bile olsa

ay canım yaa bünyeden büyeye ne kadar farkediyo ben agrı kesici aldıgımda artar kanamam o yüzden bile alırım yani gelsin diye. sende de tam tersi, o zaman bu ay sıkcan dişini agrı kesici almadan gecircen malum günleri...artıııııı bende de şu olabilir ama kızalr sinem söyleyince geldi de aklıma ben relpax diye agır bi ilac içtim ve adetim gecikti 3 gün, belki de o ilactan olabilirfisfisfis

kk dan öğrendiğim yeni bir bilgiyi paylaşmadan geçemicem kızlar ilişkiden önce kocalarınıza sert bir türk kahvesi içirirseniz sperm sayıları hareketli olurmuş nederece doğru bilmiyorum ama denemekte fayda var yapın kızlar kocalaraa kahvee yanınada lokum yerineee :))))))

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende inatla bir gün anne olacağım diyenlerdenim iğne tedavisi görüyorum 2 aydır geçen ay fıs çıktı bu ay yola devam ettik 2 gün önce iğnelerim bitti şimdi çalışmalara devam ediyoruz allahım hepimize nasip etsin

vıııııışşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin.inşallah bu ay hepimizin yüzü güler.

ben biyerden okumustum bunu da canımcım kahve uykusuzluk yapıyo sabaha kadar rahat bırakmaz bu kocalar bizi o zaman:roflol:

hoşgeldim drajeee, umarım dualarımın kabul olur, senin sıkıntın neydi ki canım?

benim adet olacağım tarih 6 mayıs ama inşallah gelmezde güzel bi anneler günü süprizi olur bana ve tüm isteyenlere :Saruboceq:

bizimki sebepsiz infertilite bi kere hamile kaldım 9 ay önce düşük yaptım 8 haftalıktı ama bi daha yakalama şansım olmadı iğnelerle denedik bu ay sondu artık sigorta karşılamıyor ara vericez eğer olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…