bende sadece yumurtlamaya kadar içildiğini duydum gebelik gerçekleşince içilmez tabiki bilmiyorum okuyorum kürlerle ilgili yazıları sizlerle paylaştım
uleeeem adet olduguma üzüldüğüm yetmiyomus gibi bir de belimi ortadan ikiye ayırıyo sanki bu agrı, cok sancım oluyo benim yaaaişte adı güzel kendi kötü kistimin yaptıkları ((
hiiii,geçmişler olsunuleeeem adet olduguma üzüldüğüm yetmiyomus gibi bir de belimi ortadan ikiye ayırıyo sanki bu agrı, cok sancım oluyo benim yaaaişte adı güzel kendi kötü kistimin yaptıkları ((
kızlar ben gidiyom............:a015:
öptümmm,görüşürüz
kızlar ya ben geçen ay doğru düzgün olmadım grip olmuştum hap içincede kesti bi dahada gelmedi buay yandım çok gelir geçen ay lekendim sadece ağrı kesici içemiyorum sancım bile olsa
kk dan öğrendiğim yeni bir bilgiyi paylaşmadan geçemicem kızlar ilişkiden önce kocalarınıza sert bir türk kahvesi içirirseniz sperm sayıları hareketli olurmuş nederece doğru bilmiyorum ama denemekte fayda var yapın kızlar kocalaraa kahvee yanınada lokum yerineee :))))))
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende inatla bir gün anne olacağım diyenlerdenim iğne tedavisi görüyorum 2 aydır geçen ay fıs çıktı bu ay yola devam ettik 2 gün önce iğnelerim bitti şimdi çalışmalara devam ediyoruz allahım hepimize nasip etsin
ben biyerden okumustum bunu da canımcım kahve uykusuzluk yapıyo sabaha kadar rahat bırakmaz bu kocalar bizi o zaman:roflol:kk dan öğrendiğim yeni bir bilgiyi paylaşmadan geçemicem kızlar ilişkiden önce kocalarınıza sert bir türk kahvesi içirirseniz sperm sayıları hareketli olurmuş nederece doğru bilmiyorum ama denemekte fayda var yapın kızlar kocalaraa kahvee yanınada lokum yerineee :))))))
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende inatla bir gün anne olacağım diyenlerdenim iğne tedavisi görüyorum 2 aydır geçen ay fıs çıktı bu ay yola devam ettik 2 gün önce iğnelerim bitti şimdi çalışmalara devam ediyoruz allahım hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?