kız ayşee cidden senin kafa bebedeee uçmuş hatunn
pınarcım şimdiden gözün aydın olsun ela mervemizde maşallah büyümüş çıkmaya hazırlanıyor desenegelsin teyzeleride bekliyor burda sagsalıim kucagına al inşallah
bahtusa hoşgeldin allahım seninde dualarını kabul etsin
günaydın canlarım nasılsınız badegül meleğin kız mı erkek mi ben bilmiyorum canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi
pınarım nasılsın canım az kaldı allah bir nefeste kurtarsın canım
pınar gelmiş dün hoşgelmiş.az kalmış vuslata.rabbim tek nefeste kurtarsın inşallah.
asişim gözün aydın canım cok sevindim
dün pınarcım da gelmiş, inşallah zaman su gibi geçeri bi nefeste kurtarır allahın izniyle
badegül de ugramıs, hayırsız, hakkaten bebişin cinsiyetini öğrendi mi acaba, gerçi maşallah sağlıgı yerindeyse hiç farketmez..
sinemcim yasemincim ve ve ve eeeeee benim oynaşım oynak beyim gülsümüm günaydıııın, seher de yok ortalıktayaaa(
herkese günaydınlar kızlar:)
gunaydın kızlar asişim hadi hayırlısı canım kızın diyelim gönlüe göre vermiş allahım
pınarcım allah bı avazda kurtarsın cancazım
oynak beyım gelcek gelcek ben bılıyom az kaldı
ayşem hediyeni çok beyendim canım teşekkür ederim tekrar
kızlar ben sabah 6 da yattım aşı selenı huysuzlandırdı şimdide zor kalktım temizliğe kaldığım yerden devam edicem bu gun
Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Biz dün doktordaydık minik kuşum iyiymiş kıza benziyo dedi doktor ama kesin diyemiyorum dedi. Bende zaten kız bekliyordum sevindim yani. 147 gr olmuş kalp atışı faaln iyiymiş bizi bayramdan sonra renkli usg ye gönderdiler...Bizden bu kadar yani
pınarcığım doğumun yaklaşmış rabbim sağlıkla kurtarsın inşallah yavrunuda senide...doğum için dua listesi yapmayı düşünmüyormusun...kk da bi çok arkadaşımız yapmıştı doğuma girerken....opuyorumnanaktan
hg pınar
iyiyim sen nasılsın canım az kaldı doğuma heyecan vardır şimdi
bende 22 eylülğ bekliom büyük ihtimal adet olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?