İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya evet aslında pahalı ama diğerleride çok basit geldi gözüme kızlar
ya canlarım halılarım krem zaten hepsi koyu değil açık renk zaten baktım sıkıldım hemen ahşap kaplatırım zemuszemus kız gülüm senin beğendiğin çok açık renk ona baktım da saç teli düşse görünür benim bu çok koyu değil kızlar pcde öyle duruyo şahsen gerçeğini görmesem bende bunu siyah sanırdım nerderse çok koyu duruyo seramik bahar kampanyasına girmiş kızlar 15 liradan metresi banyoda ucuzlasa keşke banyo çok pahalı

selam kızlar geçmişe bakamıyorum badana yapıyoruz zemuszemuseşimle beni çagırıyor bu kadar işin içinde kk girdin diyor neyse ben gidiyorum daha fazla kızdırmıyalım kızsa ne yazarda işte sizlere haber vermek istedim belki merak edersiniz beni diye...:umursamaz: hepiniz iyisinizdir umarım ayşecim kendini fazla kaptırma sonra üzülürsün ...

pınar gelmiş dün hoşgelmiş.az kalmış vuslata.rabbim tek nefeste kurtarsın inşallah.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar, allah her isteyene hayırlı sağlıklı bebişler versin, hamiş olan annişlere de sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin insallah.

maşallah asişim,kocaman olmuş bebişn, allah gönlüne göre versin, öncelikle sağlıklı olsun da gerisi mühim değil bitanem

saolasın cnm benim, doğum listesi nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok, anlatır mısın içeriğini?

slm güzel topiğimin güzel anne ve anne adayları nasılsınız bugün? :asigim:

iyiyim sen nasılsın canım az kaldı doğuma heyecan vardır şimdi

saolasın cnm iyiyim ben de ufak tefek agrılar sızılar oluyor ama katlanılmayacak kadar değil, bebişim için deger her şeye. heyecan hat safhada, son zamanlar daha zor geçiyor gün sayıyorum ama geçmiyor. sende durumlar nasıl? allah gönlüne göre versin birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…