İnatla bir gün ANNE olacağım !

pınarcığım öyle özel bişey değil...dua listesi hazırlıyosun isim ve dileklerini yazıp doğum anında dua ediyosun o şahıslara .....malum hepimizin dileği aynı anne olmak isimlerimizi alıp dua edebilirsin....doğum anında mutlaka kabul olacağına inanıyorum tüm duaların...

güzel brşeymiş, tabiiki de yaparım listeyi seve seve, ama bana dah ayrıntılı anlatman lazım, isim isim yazıp karşılarını mı dolduracağım?? kafam karıştı kafamçokkarıştı

gunaydın kızlar
ben dun camlarımı sıldım perdelerimi dantellerımı yıkadım utuledim astım bu gunde vıtrınlerimi falan silicem az kaldı bıtıyo temızlık

günaydın kızlar, dün ofiste bir anda işler yıgıldı giremedim, sonra erken çıktım eve gittim kostur kostur, misafirim vardı dün, 11de gittiler, ortalıgı toparlayım, sincap arayım duş alayım derken saati 2 ettim, bugün de emremin öğretmen arkadaslarıyla dısarda iftar var, yarın da yola cıkıyorum mardine, allah nasip ederse, anlıycanız ben ya cok rahat oluyorum ya cok yogun, evi silip süpürmeye fırsatım olmayacak giderken... sizlerde ne var ne yok dün topik sessiz kalmış???

evet seheeeer akşam ben de duymamıstım, sabah serviste ablamla telde konusurken söyledi, içimin yagları eridi, çok sevindim ben de

canım sana da gecmiş olsun bitirmişssin temizliği, maşallah, oh iki gün dinlen işte, ereken giriştin rahat edeceksin kızçen ne alemde?

hoşgeldın gulummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız ayşo ne bıtmesi kız daha vıtrınler var bugun gecede mutfak var oooooooo çok iş var çok iyi işte kızzçem sadece mama yemek istemeyen nazlımı nazlı bı kızım var offffffff offfffffffffffffffffffffff

hoşbuldummm şirin kızın şirin annesiiiiiiihihoyyyt

Günaydın kızlar ödeme hazırlıyorum giremedim pek pınarcım feyzacım gelmiş gitmiş.
Pınarcım Allah kolaylık versin cnm inşallah bi nefeste rahatça bebeğin doğar
Feyzacım sana da kolay gelsin badana uzun iş valla
Bu aralar yoğunum kızlar ceee deyip kaçıyorum ama ne yapim iş çok dün akşamdan beri başım ağrıyo minosette içtim geçmedi erkenden de yattım ama geçmedi.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr yureğim sızlarrrrrrrrrrrrrrr ses çıkmıyo hıç sizden bakım

bak konuşmucam dşyosanız işe başlarım bıdaha da bu topıke gelmem erdoğan gibi hihihi

aman kızlar ya bakmayın siz bana gece yattım 2 de sabah kalktım 7 de vurdu bişiler benı ben gelmeden durabılırıım canlarım

kızlar bana doktor kan hapı yazdı ama ne zaman içmem gerektiğini sölemedi. Tok karnınamı aç mı bilemedim seher sen nasıl içiyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…