İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar bana doktor kan hapı yazdı ama ne zaman içmem gerektiğini sölemedi. Tok karnınamı aç mı bilemedim seher sen nasıl içiyodun

cnm sabah aç karnına ama 1 saat kadar süt ve süt ürünleri bide çay içmiceksin aklında olsun hiçbi işe yaramıomuş.

günaydınn kızlar minnoşumu gördüm dün hamdolsun iyi 700 gr olmuş bidaha ki aya şeker yüklemesi yaptırcam bide tetanoz aşısı olcam..büyüdüğünden hiçbişi anlayamadım yüzünü gösterdi güya ama renkli usg gibi olmuo hiç göremedimkaydirigubbakcemile3

bende yok bi değişiklik gülsümüm ne bi göğüs şişmesi nede başka bişi olmadı bu ay

merveeeeem maşallah kuzuna canım yaa cok sevindim, herşey yolund ayani?

esracım sen de hoşgeldin.

Mervecim kocaman olmuş be kızın darısı başımıza cnm
Tamam sabah içerim ne yapim hiç sevmiyorum kan ilacını ama

yaaaa ramazan herkesi kırdı gecirdi, kimsecikler kalmadı yani ben ramazana veriyorum inşallah bayramdan sonra dönersiniz bi coşkuyla kızlar

hem o zamana benim hamişliğim de kesinleşir:))) gülsüüüm listeyim koymadın anacım bugün hadi bi koy da hamişlerimizin ne kadar günü varmış görelim:)

heee benim hamişliğimde kesinleşirmi :uhm:CADIARZU yok bir kaç gün daha kalır.:lepi:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

10 eylül...........bebegem
15 eylül...........raziş
22 eylül .........cetrefilli
22 eylül .........esraa47
25 eylül.......wildcherry
28 eylül.............zeytin1007
30 eylül......nevgül61
6 ekim...........gelevera
9 ekim...........yasemin-66
ikiz bebe:)........alabama
.......pptya87

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

gülsüüüüm esrayla aynı tarih adetimiz, şebocum da o gün test yapacak, allahım inşallah tuttu bebişi şebomun yaaaa, ben zaten hamişim bu ay:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…