İnatla bir gün ANNE olacağım !

napam anacım beklıyom az ya düdüküm çalıyo yaa şunuda yapayım balı deyı kalkıyom
kız oynakım hakketmı belirtilerin var
mardın güzelimi olcan kız ayşemmm

dilerim üçünüzde güzel haberler verirsiniz.
sen deeeeeee, dördümüüüüz:Saruboceq:
napam anacım beklıyom az ya düdüküm çalıyo yaa şunuda yapayım balı deyı kalkıyom
kız oynakım hakketmı belirtilerin var
mardın güzelimi olcan kız ayşemmm

hee sehercim sivası fethettim mardinim kaldı:roflol:

seheriiiim maşallah çok tatlı yaaa nasıl gülümsemiş danam ayrıcaaaaaaaaaaa benim hediyem gelmedi mi sanıyosunuz siz ama sinemcim telefon yazmadıgı için arayıp bi teşekkür edemedim, burdan diyim bari çok beğendim, teşekkür ederim canımcım, fotoları da en kısa zamanda eklerim, eklemeyi becerirsem

saol seherciiiiim topiğimizin teknik servisi

gülsüüüüaaaaaaaaam geldi mi kırmızılar? anacım buraya kimse gelmiyo sa biz msnde 3lü konusma da acardık ya???

saol seherciiiiim topiğimizin teknik servisi

gülsüüüüaaaaaaaaam geldi mi kırmızılar? anacım buraya kimse gelmiyo sa biz msnde 3lü konusma da acardık ya???

yok canım daha gelmez önce sancıların ağırlaşıp sıklaşması lazım sonra iki hafta sürmesi ve sonra gelsin kırmızılarr.:sm_cool::roflol::roflol:

ayeşm ay geldi mi hediye bende yarın gelir diye düşünüyodum canım gerçekten beğendin mi bak doğruyu söyle
seher meleğine maşallah canım
kimse beni mresk etmemiş neden girmedim diye net yoktu sabahtan beri çatladım kızlar
gülsüm nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…