İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın mervecim canım geçmiş olsun, yine de ihmal etme

evet yaa gülsüm yaptı takvimimi, saolsun:))

sinemcim geçmişe bakamadım da evin fotosunu koymuşsun canım, güle güle oturmayı nasip etsin allah

beyzacıııım güzel haber çoook, hepimiz sağlıklı kadınlarız, çatır çatır her ay adetimizi oluyoruz

Günaydın kızlar hayırlı cumalara herkese
Pınarcım cnm benim Allah kolay bi doğum nasip etsin inşallah cnm Ela Merve sağlıkla gelsin inşallah
Sinemcim cnm bişey sorcam 2 katıda mı sizin olacak yoksa ayrı ayrı mı olacak başkasıda oturacak mı apartmanda

herkese günaydınlar.
sinemcim rabbim evini hayırlısıyla tamamlayıp güle güle oturmanızı nasip etsin.
pınar gelmiş dün.canım güzel dileklerin için sağol inşallah dediğin gibi olur.
cummamız mübarek olsun.

gunaydın kızlar ve hayırlı cumalar beyzacım hoş geldin canım
asişim ayşem oynakım ssinemim sizler nasılsınız
ben kaprislinin kahvaltısını ettırdım altını değiştirdim anca
pınarım allah bı avazda kurtarsın canım

ben sordum iki katıda onlarınmış asişimvereliniortak

seheeeer cadı kızın çorba yediğini söylemiştin canım maşallah ek gıdayla kocaaaa kız olsun inşallah... ben bayağı bi geriden geliyorum

oynaşım napıyosun bugün yine mi geciktin yahu??

kendi adıma konuşayım iyiyim şükür dünkü kadar karın ağrım yok bel ağrım yok.sositososito

seheeeer cadı kızın çorba yediğini söylemiştin canım maşallah ek gıdayla kocaaaa kız olsun inşallah... ben bayağı bi geriden geliyorum

oynaşım napıyosun bugün yine mi geciktin yahu??

ya sabah kalkamadım malum karnım gece çok kötüydü.dalış o dalış oldu.

Teşekkürler.ınşallahhhhh ısteyen herkesenhayırlısıyla nasip etsin inş en yakın zamanda amin amin amin

beyzoşşşşşşşşşşş hoşgeldinnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmm

gözlerime inanamıyorum beyza onlineeeeeeee, canııım hoşgeldin

beyzacıııım güzel haber çoook, hepimiz sağlıklı kadınlarız, çatır çatır her ay adetimizi oluyoruz

seniii yerimmm ben yeriiimm yeriiimmmmmm hoşgeldin fıstığım ya.beyzaa haberler varr ben artık erken regl oluyorum hiç gecikip umutlandırmıyo bile beni :roflol:

beyzacımm çok şükür seni aramızda gördük mutlu oldukk.. cnm işe devam mı?

Beyzacım hoşgeldin cnm aramıza hepimiz iyiyiz sen nasılsın tatlım

hoşbuldukkk canlarımm benim hepinizin iyi olmasına sevindim bende iyiyim çok şükür evde çok sıkıldım işe devam ama bu bizim şirketin oks şubesi çooookk yoğun ne kadar dayanabilirim bilmiyorum :) nefes almıyor bunlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…