İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin canım
tabı teyzeleri ek gıdaya başladık sabahk kahvaltımız vardı 90 cc mama içine 6 cici bebe bisküvi 1 çay kaşığından az fazla tuzu alınmış peynır 1 tatlı kaşığı pekmez 1 çay kaşığı yumurta sarısı dün yoğurt çorbasını sevdi tarhanayı sevdi tel şehriyeyıde sevdi bakalım bu gun ne yapıcam bılmeme :) ama inşallah sever

hadi ya deli gibi çalışıyorlar oks ciler desene..beyzoş sen ne iş yapıyosun orda

evt yaa ayy bizim orası ne rahatmış insan başka bi yere gidince anlıyoo :)

burda dersanelerin kitapları denemeleri dergileri sınavları yazılıyo bide liselere hazırlık olduğu için daha zor ben normalde öss ye hazırlıkta çalışıyordum o bunlara göre daha kolay bide burda şansıma matematik-geometri geldi çiz babam çiz :)

hocalar yazıyolar bizde onların yazdıklarını bilgisayara geçiriyoruz bi programda bütünleştiriyoruz kitap yapıyoruz işte böyle :) aslında zevkli bi iş ama burasııı çok yoğunnn

seher bebeğe 1 yıl normal süt verilmiyormuş bide tuz verilmiyormuş öle mi benim yengem söledi de ben şaşırdım

evet canım 1 yıl şeker inek sütü ve tuz yok ama ben ınek sutunu pastorıze olan ve bilindik bı markayı 6 aydan sonra yarı su yarı sut vericem asiyecim doktoum onlar hıkaye diyo ilk 6 ay verme sora başlıcaz dedi hatta o mamaya karşı selene gaz yaptı sut denedık eğer yapmasa mamayı bıraktırıcaktı bıze

sehercim sen bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladın daha ben bişey hissetmiyorumda ama ben hamile kaldığımda kiloluydum şu andada 2 kilo almışım ona göre düşün

canım ne kadarlık evlisin.ne zamandan beri istiyosun.bebek olmasını geciktirecek bir sorunun varmı.bahsedermisin biraz kendinden.

canım 13 aylık evliyim,şuana kadar hiç korunmadık Dr'a gittim bende sorun yokmuş ama rahim geriye dönük dedi oda gebelie engel değilmiş ama bilmiyorum eşim dr'a gitmedi henüz...

ben 20 haftadan sonra hıssettım canım doktorumda öyle dedi zaten ilk bebekte 20 -22 haftalar arası ilk hareketler hissedilir yanı daha erken canım takma kafana sakın neden hissetmıyorum diye

hoşgeldin ravza canım yellow adın ne canım ben seher
1 sene dolmuş eşin neden gıtmıyokı canım 1 senedolan çiftlere beraber bakıyolar araştırıyolar

canım 13 aylık evliyim,şuana kadar hiç korunmadık Dr'a gittim bende sorun yokmuş ama rahim geriye dönük dedi oda gebelie engel değilmiş ama bilmiyorum eşim dr'a gitmedi henüz...

anladım canım eşinde gitsin en yakın zamanda.inşallah bir problem yokturda varsada erkenden tedaviye bakarsınız.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim evet canım 2 katıda benim allah kısmet ederde otururum inş. darısı olmayanlara canlarımmmm 4 kata kadar müsade var projesinde
beyzaaaaaaaaaaa hoşgeldin canım nasılsın işler yoğun galibaa
yellow hoşgeldin aramıza benimde rahmim dönük 1 kere hamiş kaldım gelişmediği için kürtaj oldum bidahada tutturamadık kocamda yurt dışında kafana takma canım
asiş gülsüm seher günaydın

hoşgeldin ravza canım yellow adın ne canım ben seher
1 sene dolmuş eşin neden gıtmıyokı canım 1 senedolan çiftlere beraber bakıyolar araştırıyolar

Adım Elif cnm,iki ay önce gittim dr tam bir sne dolsun dedi sene dolduğu zamanda maddi yönden gidemedik sürekli birşeyler çıkıyor işte anlayamıyorum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…