İnatla bir gün ANNE olacağım !

mrb razva nasılsın
evet yellow eşin gitti mi dr.

mrb canım saol iyiyim kırmızılar bugünde gelmezse daha iyi olucam inşallah

benimde rahimim dönük gebeliğe engel değil fakat biraz geciktirebilir demişti doktorum 1 yıl oldu tuturamadık daha hayırlısı olsun rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş.:Saruboceq:

İnşallah cnm yaa nie bu kadar inat ediyor bebişler gelmiyor CADIARZU

hoşbulduk sinemcim evt burda işler yoğun

evinde hayırlı uğurlu olsun inş tez zamanda tamamlansın içine de bebişler dolsun

sağol beyzam kolay gelsin canım
yellow engel değil gebeliğe benim nedensiz yani rahimin geriye dönmüş olasıyal alakalı değildi gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım kısmet allahım yeniden nasip eder inş.

slm arkadaslar ben birsey duydum ada cayı yagı diye tüplerde kı ve rahımdekı ıltıhabı ve tıkanıklıgı acıyormus bide sütle maydanozu kaynatıp buharunda oturmak.hamile kalmak isteyenler için yenı bir kür topiğinde açıklamalı yazmıslarbir göz atın isterseniz

canım ben takip ediyorum o topiği 16 kişi hamiş kaldı başka kürlerde uyguladılar
gülsüm afiyet olsun canım
kızlar nerde topik çok sessiz
ayşe bizim komşunun kızı bugün sivasa geldi iktisadi idari bilimlerde okuyacak ama yurda kaydı olmadı

sağol canım sanada.

asiş gelince cevap ver sen o karışımı öylemi yiyodun.ben yoğurda karıştırıp yiyebiliyomda.

yok tatlım ben çörek otunu iyice ezip bal ve tarçınla karıştırıyordum sabahları ve akşamları aç karna 1 çay kaşığı yiyordum adetin 2, veya 3. günü başlıyosun adetin 12. günü bırakıyosun yumoşlar büyüyo ben klomen kullandığım zaman hep yaptım faydası oldu cnm ama yoğurtlada bişey olmaz sanırım

ama gülsümcüm bu arada eşime de keçiboynuzu pekmezi+fındık+ceviz+süt+muz yedirdim sende yedir kocişine bence onlarında faydası oldu

ay kızlar ne varsa yine alternatif tıpta var yaaa yapkız gülüm buay sen hamiş olarak görecek inş. esra nerelerde görünmüyo haber alan var mı

kızlar cumanız mubarek olsun allah bütün dualarınızı kabul etsin unutmuşum yazmayı neyse geç kalmış sayılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…