İnatla bir gün ANNE olacağım !

rakı da iyi geliyormus içini ısıtıyormus dıye duydum ilişkiden önce içip sonra giriyormussun

ay kızlar ne varsa yine alternatif tıpta var yaaa yapkız gülüm buay sen hamiş olarak görecek inş. esra nerelerde görünmüyo haber alan var mı

inşallah sinemim ya.bugün doktora gittim ordaki hemşire çağırdı gülsüm hanım gelin sizi hazırlayalım dedi.bende gittim odaya dedi tartıya çıkın kilonuzu alayım.bende durdum hani niye gibisinden.sonra ayy pardon karıştırdım dedi.dedim hamilellerin kilosunu alıyosunuz dimi evet dedi.dedim inşallah allah konuşturmuştur seni ve önümüzeki ay benim kilomuda alırsın.aayy inşallah dedi.:kedi:

bu arada evet doktora gittim.kist mist yok şükürler olsun yarın ilaca başlayacam hayırlısıyla.

daha neler var var likör içen falan aslında karnını sarıyorlarmıs rakı zeytın yagı sabunu nişasta yı falan karıstırıp karnına sarıyorlarmıs carsafla aksamda ilişkiye gırıyormussun ama nasıl oldugunu tam olara bulamadım

ay bencede ya töbe töbe besmelesiz başlanan işten hayır gelmezmiş

yani dimi.rabbim hayırlı şeyleri vesile kılsın bebişlerimizn gelmesi için.hoş ben hep şunu derim en mükemmel bir doktorla en etkili ilaçla tedavi olsak bile rabbim o tek kelimeyi demeden olamaz asla hiçbirşey.rabbim "ol" dicekki olacak.en imkansız dertlerin tedavisi ancak ve ancak rabbimin "ol" demesidir.rabbim buna inanan bütün kalplerin gönüllerin muradını tez zamanda versin inşallah.

ay rakı içip hamile kalmakmı akannehir ben rakı içsem hiç hamile kalamam herhalde :roflol: tozuturum kocişte beni boşar... yalnız başıma hamile kalmayı da hiç gözüm kesmiyor valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…