İnatla bir gün ANNE olacağım !

pınarcım allahım bir sulakta kurtarsın inşallah ben gittigimde gün vermişti de tahmini tabikide neyse sagsalim kucagınagına alırsın inşallah ela merveyi evet bayram sıkıcıydı yani buruk geçti yanlız olmamda limon sıktı yani... olsun atlattık çok şükür...akannehir

ne güzel yazmışsın gülsümcüm dillerine saglık opuyorumnanaktanbende karşıyım biz inançlı insanlarız neymiş rakı bira şarap falan :sinifsinif:haram şeylerle işimiz olmaz.. allah kimseye bulaştırmasın..

slm kızlar hepinize iyi tatiller canlarım feyza nasılsın
aycan sen nasılsın canım
ben kaçtım kızlar uzuuun bir tatil beni bekliyoooo pzt. görüşmek dileğiyleee
öpüldünüz canlarım

kızlar iyi akşamlar herkese ben yarın bebişimi görmeye gidicem havadisleri yazarım sizlere herkese iyi tatiller...

slm canlarım izindeyim bayram tatilini birleştirdik hafta sonuyla.....harika oldu....
ayşeciğim senden naber döndünmü mardinden nasıldı...

günaydınn kızlar tek ben mi varımm. denetleme olcak diye bugünde çağırdılar mecbur kalktık geldik

günaydınnn kızlar oh gelsin herkesler.:teytey:

aycanisa senin nickine hep takılıyorum bende nisa adını seviyorum ya seninki birleşince değişik olmuş gerçek adın mı

gercek ismim aslı ayca nisa ismini sevdıgım için yazdım

herkeze günaydınlar kızlar nasılısnız moreller nasıl perşembe günü benim dogum günümdü ogün arkadaşımın hamile haberini aldım günü geçmiş 4 gün insan test yapmazmı dedim heveslenmek istemedigim için yapmadım olmaz hemen yapalım oda kıvırmak için sabah açkarnına daha iyi degilmi farketmez varsa çıkar dedim girdi wc testi yapmış bende kapıda bekliyorum
bekliyoruz testte hiç bir şey yok arkadaş bozuk galiba diyor bende sen nereye damlattınsengözlerimebaksanab deyince saf çizgileri gösteren yere alkisalkisalkis:roflol: allah seni insan sormazmı dedim ama çok güldüm ya

kızlar benim adetimde 5 gün gecikti biraz önce kendimi tutamayıp test yaptım sonuç yine negatif senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…