p.tesi kontrolüm var 37 haftalık olmuş olcaz o zamana az çok belli olur tarihin dedi, normal doğum istediğim için kesin bi tarih yok ama kalça etlerim fena agrıyor kayınvaldem 1 haftaya gelir ela merve dio ama hayırlısı olsun bekliyoruz her şeyimiz hemen hemen hazır
ailem yanımda diye çok hızlı ve yogun geçti bayram, babamla kardeşimi yarın akşam yolcu ediyorumsenağlama neyseki annem yanımda kalacak, allah kimseyi gurbette bırakmasın. sanırım senin bayram sıkıcı geçmiş insallah bi dahaki bayrama bebeğin sana sıkıca tutunmuş olur birtanem yalnız kalmazsın
aysecim çok geçmiş olsun, ishale kaynamış patates çok iyi geliyor 1 gün boyunca sadece patates yemiştim ve bişeyciğim kalmamıştı dene mutlakaa
hamişim canım benim yromamaya çalış kendini, bu erkekler bi alem ya, sanki isteyerek mi geç kaldın ki neyse ortalığı daha çok kızıştırmim ama yediklerine dikkat et bebişini iyi besle hastalanma emii
bi dahaki aya insallah güldürürsün hamişimmm kızlarrr diye haber vererek bitanem, allah emeklerinizi zai etmesin zamanı gelince gelcek sıpacıklaar
yani dimi.rabbim hayırlı şeyleri vesile kılsın bebişlerimizn gelmesi için.hoş ben hep şunu derim en mükemmel bir doktorla en etkili ilaçla tedavi olsak bile rabbim o tek kelimeyi demeden olamaz asla hiçbirşey.rabbim "ol" dicekki olacak.en imkansız dertlerin tedavisi ancak ve ancak rabbimin "ol" demesidir.rabbim buna inanan bütün kalplerin gönüllerin muradını tez zamanda versin inşallah.
slm canlarım şu msn nin yeni sürümünü yükleyemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın yalnız değilsin bende varım
günaydın
GÜNAYDINLAR KIZLAR
günaydınnn kızlar oh gelsin herkesler.:teytey:
aycanisa senin nickine hep takılıyorum bende nisa adını seviyorum ya seninki birleşince değişik olmuş gerçek adın mı
yok degıl gercek adım aslı ayca nisa ismini sevdiğim için yazdım
beyza benmiyim mervecim
kızlar benim adetimde 5 gün gecikti biraz önce kendimi tutamayıp test yaptım sonuç yine negatif senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?