İnatla bir gün ANNE olacağım !

yalnıştır test dur bakalım insallah gelmez regl bidahaki testte hamiş çıkarsınn

inşallah canım ya rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

feyza arkadaşın adına çok sevindim sana harika bi doğum günü hediyesi olmuştur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bizim bu ay çalışmalar pek oldu sayılmaz misafirim çoktu ya yinede allahım bilir tabi...
yok birde daha önce yaptım diyor ben yemedim :hulya::umursamaz: amin canım evet güzel hediyeydi valla...

inşallah canım ya rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

feyza arkadaşın adına çok sevindim sana harika bi doğum günü hediyesi olmuştur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sagol canım öyle oldu amin
sende üzülme ya daha erken belki geç dönlenme olmuştur adetin düzenlimidir geçikme olurmu yoksa sengözlerimebaksanab

kimse yok bugun hafta sonu diye sanırım neyse ben duşa giriyorum duştan sonra kahvaltı yapıcaz koçişle öpüldünüz gelirm yine bakmaya..

hep 28 günde bir olurum en fazla 2 gün gecikirdi o da çok nadir inş dediğin gibi geç döllenmedir
pazartesi doktora gidicem zaten inş meleğim benimledirde tedaviye falan gerek kalmaz

slm canlarım izindeyim bayram tatilini birleştirdik hafta sonuyla.....harika oldu....
ayşeciğim senden naber döndünmü mardinden nasıldı...
canım yaaa döndüm mardinden, çok beğendim mardini, gezmek için mükemmle bi yer... sen de hoşgeldin.
günaydınn kızlar tek ben mi varımm. denetleme olcak diye bugünde çağırdılar mecbur kalktık geldik
günaydın mervecim kolay gelsin canım yaa işe nasıl hızlı başladın sen böyle
:roflol: kız ne güzel yaa tebrik et arkadaşını yerimize, feyzacım senin de yeni yaşın kutlu olsun canım nice yıllara çoluklu çocuklu inşallah

Çikolata kisti (endometriosis) sebebiyle hamile kalamayanların paylaşım alanı - Sayfa 35 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU vallla ben çok mutluuyum, momi vardı çikolata kisti tedavisi görüyodu, bebişi olacakmış allahın izniyle ne kadar sevindim anlatamam, darısı bizlere inşallah

kız sen niye hala çikolata kisti kısmına bakıyorsun senin öyle bir derdin yok kalmadı çok şükürr..momi arkadaşada çoook sevindim :)))

aralık annelerine bakayım dedimde dün öğrendim 29+4 de bir arkadaş doğum yapmış suyu azaldığı için çok zor ya allah yardım etsinn zamanında gelsin bebeler..

aralık annelerine bakayım dedimde dün öğrendim 29+4 de bir arkadaş doğum yapmış suyu azaldığı için çok zor ya allah yardım etsinn zamanında gelsin bebeler..

amiiinnn canım yaaa inşallah sağlıklarına kavusurlar, hem de bana kızma yaaa hani kist ameliyatı olup da hamile kalan olur mu diye gözüm hep oralarda:kedi:

amiiinnn canım yaaa inşallah sağlıklarına kavusurlar, hem de bana kızma yaaa hani kist ameliyatı olup da hamile kalan olur mu diye gözüm hep oralarda:kedi:

:hulya: iyi hadi bakalım bak olmaz mııı neden olmasııın sen hamişş kalınca duyurular kısmında hamileyimm diyee topik açarızzzhihoyyyt sen evdesin dimi bugün yalnız mısın

:hulya: iyi hadi bakalım bak olmaz mııı neden olmasııın sen hamişş kalınca duyurular kısmında hamileyimm diyee topik açarızzzhihoyyyt sen evdesin dimi bugün yalnız mısın

inşallaah mervişim o günleri görürüz allahın izniyle...
ben evdeyim, emre bey yine işlerim var dedi gitti, aslında evi dip köşe temizlemeliyim de kalkamadım bi de kışlıkları çıkarıcam, işim çok asılnda, son iki akşamdır kombiyi yakıyoruz biz... o kadar soğudu yani burası

tamma tebrik ederim canım sagol bu sene kızım benimle olacaktı allahım nasip etmedi inşallah seneye olur hepimiz bebeişlerimize kavuşuruz momi arkadaşıma tebrikler...

hep 28 günde bir olurum en fazla 2 gün gecikirdi o da çok nadir inş dediğin gibi geç döllenmedir
pazartesi doktora gidicem zaten inş meleğim benimledirde tedaviye falan gerek kalmaz

canım eger bebişin seninle degilse yinede şükret allahımın bildigi bir şey vardır tamammı ama inşallah seninledir güzel bir haber alırız ..kaydirigubbakcemile2

amin allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın hastaneden yanlız çıkmasın inşallah...zor bir durum bebegi nasılmış..

kocanında hep işleri dışarda :hulya:hayırdır ayşecim evde pek işi olmuyor sanırım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3 kış gelmiş he oralara burda akşamları serin olyor ama evin içi iyi ama ben yinede yorganları çıkardım..a.s

aynen feyzacım eşim dışarıyı pek bi sever, anacım biz yorganı temmuzda izinden döndük çıkardık:) evde işi çok da emre beyin ikinci planda genelde ev işleri...

ben dip köşe temizliğimi yaptım, yazlıkları kaldırdım, kışlıkları çıkardım, sandığımdan kına kıyafetimi çıkardım giydim, evin içinde biraz onunla dolaştım, yıkanacak kışlıkları yıkadım, kuru temizlemeye gidecekleri gönderim, mutfak dolaplarımı da indirdiiiim, şimdi de duşa giricem bi bakayım dedim:) herkese iyi akşamlar

amiin birtanem, allah hepimizin yardımcısı olsun insallaaah

amin birtaneeeem,bi de kaç kilosun sen cnm? ben 45 kiloyla hamiş kaldım ve çok erken hissetmiştim hareketleri,tabi şuan 58kilo 600 grm olmuşum o da ayrı konu :) ama genelde geç hissedilirmiş ilk bebekler

inş bitaneeem

saolasın birtanem, bu arada prensesimiz ek gıdalara başlamış hadi hayırlısı bakalım sağlıcakla büyüsün yiğenimizz

Günaydınn arkadaşlar benide aranıza alır mısınız??? :):)

hoşgeldin cnm aramıza

günaydın kızlar, erken uyandım bugün yaaa, siz de yoksunuz evn işini de bitirdim napcam ben şimdi((

günaydınlaaaaar mervecim iş seni erkenci yaptı de miii

hayırlı güzel haberli bir hafta olsun inşallah:)

merhaba aranızda bana da yer var mı?
ben de yaklaşık 1.5 senelik evliyim ve 4 aydır bebek istiyoruz.geçen ay kist tedavisi gördüm ve bu ay yine deniyoruz.regl tarihim 14 ekim inş bu sefer gelir meleğim.
benim gibi umutla bekleyen tüm arkadaşlara allahtan hayırlısını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…