yalnıştır test dur bakalım insallah gelmez regl bidahaki testte hamiş çıkarsınn
beyza beni anmışş kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 feyzacım pardon..
ay arkadaşın ilk kez mi yapıodu testi :teytey: hadi hayırlıı olsunn sağlıkla kucağına alsın ne güzel doğum günü hediyesi olmuş sana
inşallah canım ya rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
feyza arkadaşın adına çok sevindim sana harika bi doğum günü hediyesi olmuştur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bizim bu ay çalışmalar pek oldu sayılmaz misafirim çoktu ya yinede allahım bilir tabi...
yok birde daha önce yaptım diyor ben yemedim :hulya::umursamaz: amin canım evet güzel hediyeydi valla...
sagol canım öyle oldu amin
sende üzülme ya daha erken belki geç dönlenme olmuştur adetin düzenlimidir geçikme olurmu yoksa sengözlerimebaksanab
canım yaaa döndüm mardinden, çok beğendim mardini, gezmek için mükemmle bi yer... sen de hoşgeldin.slm canlarım izindeyim bayram tatilini birleştirdik hafta sonuyla.....harika oldu....
ayşeciğim senden naber döndünmü mardinden nasıldı...
günaydın mervecim kolay gelsin canım yaa işe nasıl hızlı başladın sen böylegünaydınn kızlar tek ben mi varımm. denetleme olcak diye bugünde çağırdılar mecbur kalktık geldik
:roflol: kız ne güzel yaa tebrik et arkadaşını yerimize, feyzacım senin de yeni yaşın kutlu olsun canım nice yıllara çoluklu çocuklu inşallahherkeze günaydınlar kızlar nasılısnız moreller nasıl perşembe günü benim dogum günümdü ogün arkadaşımın hamile haberini aldım günü geçmiş 4 gün insan test yapmazmı dedim heveslenmek istemedigim için yapmadım olmaz hemen yapalım oda kıvırmak için sabah açkarnına daha iyi degilmi farketmez varsa çıkar dedim girdi wc testi yapmış bende kapıda bekliyorum
bekliyoruz testte hiç bir şey yok arkadaş bozuk galiba diyor bende sen nereye damlattınsengözlerimebaksanab deyince saf çizgileri gösteren yere alkisalkisalkis:roflol: allah seni insan sormazmı dedim ama çok güldüm ya
herkese günaydınlarr,kimsecikler yookkk muuu?
huuu huuuu
aralık annelerine bakayım dedimde dün öğrendim 29+4 de bir arkadaş doğum yapmış suyu azaldığı için çok zor ya allah yardım etsinn zamanında gelsin bebeler..
amiiinnn canım yaaa inşallah sağlıklarına kavusurlar, hem de bana kızma yaaa hani kist ameliyatı olup da hamile kalan olur mu diye gözüm hep oralarda:kedi:
:hulya: iyi hadi bakalım bak olmaz mııı neden olmasııın sen hamişş kalınca duyurular kısmında hamileyimm diyee topik açarızzzhihoyyyt sen evdesin dimi bugün yalnız mısın
canım yaaa döndüm mardinden, çok beğendim mardini, gezmek için mükemmle bi yer... sen de hoşgeldin.
günaydın mervecim kolay gelsin canım yaa işe nasıl hızlı başladın sen böyle
:roflol: kız ne güzel yaa tebrik et arkadaşını yerimize, feyzacım senin de yeni yaşın kutlu olsun canım nice yıllara çoluklu çocuklu inşallah
Çikolata kisti (endometriosis) sebebiyle hamile kalamayanların paylaşım alanı - Sayfa 35 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU vallla ben çok mutluuyum, momi vardı çikolata kisti tedavisi görüyodu, bebişi olacakmış allahın izniyle ne kadar sevindim anlatamam, darısı bizlere inşallah
hep 28 günde bir olurum en fazla 2 gün gecikirdi o da çok nadir inş dediğin gibi geç döllenmedir
pazartesi doktora gidicem zaten inş meleğim benimledirde tedaviye falan gerek kalmaz
aralık annelerine bakayım dedimde dün öğrendim 29+4 de bir arkadaş doğum yapmış suyu azaldığı için çok zor ya allah yardım etsinn zamanında gelsin bebeler..
inşallaah mervişim o günleri görürüz allahın izniyle...
ben evdeyim, emre bey yine işlerim var dedi gitti, aslında evi dip köşe temizlemeliyim de kalkamadım bi de kışlıkları çıkarıcam, işim çok asılnda, son iki akşamdır kombiyi yakıyoruz biz... o kadar soğudu yani burası
aynen feyzacım eşim dışarıyı pek bi sever, anacım biz yorganı temmuzda izinden döndük çıkardık:) evde işi çok da emre beyin ikinci planda genelde ev işleri...tamma tebrik ederim canım sagol bu sene kızım benimle olacaktı allahım nasip etmedi inşallah seneye olur hepimiz bebeişlerimize kavuşuruz momi arkadaşıma tebrikler...
canım eger bebişin seninle degilse yinede şükret allahımın bildigi bir şey vardır tamammı ama inşallah seninledir güzel bir haber alırız ..kaydirigubbakcemile2
amin allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın hastaneden yanlız çıkmasın inşallah...zor bir durum bebegi nasılmış..
kocanında hep işleri dışarda :hulya:hayırdır ayşecim evde pek işi olmuyor sanırım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3 kış gelmiş he oralara burda akşamları serin olyor ama evin içi iyi ama ben yinede yorganları çıkardım..a.s
günaydınn kızlar bu sabah bende geciktim elimde ve ayağımda kaşıntı olmaya başladı onu araştırıyordum netten ama bişi bulamadım.. kabarıklık yok sadece kaşınıyor hafif pütürtü oluyor kaşıyıncada..doktor zamanına kadar geçmezse önceden giderim gösteririm..
pınarcım bir avazda allah kurtarsın insallah sağlıkla kucağına al bebeğini cnmm..
Günaydın kızlar hayırlı cumalara herkese
Pınarcım cnm benim Allah kolay bi doğum nasip etsin inşallah cnm Ela Merve sağlıkla gelsin inşallah
Sinemcim cnm bişey sorcam 2 katıda mı sizin olacak yoksa ayrı ayrı mı olacak başkasıda oturacak mı apartmanda
herkese günaydınlar.
sinemcim rabbim evini hayırlısıyla tamamlayıp güle güle oturmanızı nasip etsin.
pınar gelmiş dün.canım güzel dileklerin için sağol inşallah dediğin gibi olur.
cummamız mübarek olsun.
gunaydın kızlar ve hayırlı cumalar beyzacım hoş geldin canım
asişim ayşem oynakım ssinemim sizler nasılsınız
ben kaprislinin kahvaltısını ettırdım altını değiştirdim anca
pınarım allah bı avazda kurtarsın canım
Günaydınn arkadaşlar benide aranıza alır mısınız??? :):)
kızlar belki biyerlerde rastlamışsınızdır bana tam 1yıl olacak kkya üye olalı ve ben kk sayesinde birçok şey öğrendim ,geliştim..
başımdan bir gebelik geçti ve kalp atışı alınamadığı için 27 ekim günü ağlayarakta olsa ayrıldım yavrumdan..şimdi yılmadım ve 4aydır tekrar bebek istiyoruz.
benim gibi olan veya hiç bebeği olmamış olan yada bebeği olup bize destek olmak isteyen tüm arkadaşlarımı buraya bekliyorum. samimi ve düzgün arkadaşlıklarlaa..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?