İnatla bir gün ANNE olacağım !

bende geldim kızlar :)) sancım var sabahtan beri adet ağrısı gibi ama gelen giden yok erken birde daha 4 gün var ....

bende geldim kızlar :)) sancım var sabahtan beri adet ağrısı gibi ama gelen giden yok erken birde daha 4 gün var ....

aynen canım ben de şu an o durumdayım içim sökülüyo sanki birden bi ağrı başladı hastalancam diye çok korkuyorum bnm de daha 9 gün var :gitme:mafoldumben

ay kızlar inşallah ikinizinde bu ağrıları bebeğin yerleşme ağrıları olsunnn dualarım sizlerle

ay kızlar inşallah ikinizinde bu ağrıları bebeğin yerleşme ağrıları olsunnn dualarım sizlerle
o zaman öyle ağrımı olur?? ayy yeter ki bebişim tutunsun. ağrıya razıyım.ben ne ağrılı regl dönemleri geçirdim yatak döşek. gıkım çıkmaz nolur bebişim gelmiş olsun.:Saruboceq:

o zaman öyle ağrımı olur?? ayy yeter ki bebişim tutunsun. ağrıya razıyım.ben ne ağrılı regl dönemleri geçirdim yatak döşek. gıkım çıkmaz nolur bebişim gelmiş olsun.:Saruboceq:

evet cnm oluyor gerçi benim ilk bebekte olmuştu ikinciside hiç anlamamıştım. ilkinde yumurtlamadan sonra bıçak saplanır gibi ağrılarım olmuştu. yeterki sağlıkla gelsinn minnoşş.. ben senin adını bilmiyorum :kedi: benimki mervea.s.

ahhh yarabbim inş. şuan ağrıdan ölüyorum zor yazıyorum ama buna değer eğer bebişimse.
ben de şeyma memnun oldum canıma.s.

ahhh yarabbim inş. şuan ağrıdan ölüyorum zor yazıyorum ama buna değer eğer bebişimse.
ben de şeyma memnun oldum canıma.s.

şeymacığım benim okadar yok ağrım...hatta şuan geçti gibi bişey....aman kötü bişey olmasında bir ara çok korktum hatta eşim dr amı gitsek falan dedi....

şeyma sen dayanamazsan gene de bir gözük doktora istersen istanbulun hangi yakasındasın?

şeymacığım benim okadar yok ağrım...hatta şuan geçti gibi bişey....aman kötü bişey olmasında bir ara çok korktum hatta eşim dr amı gitsek falan dedi....

benim de ara ara bıçak saplanır gibi ağrı giriyor biraz sonra geçiyor sonra tekrarlıyor.
bn bide işteyim çaktırmamaya çalışıyorum..
puffff:bbo:

bende cnm anadolu yakasındayım maltepe civarında. genelde öle oluo sancı kızlar yaa cidden sizden çok ben heveslendim bak şimdi ama siz genede bakmayın bana sora üzülürüm bebiş yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…