Uyu dİnlen
bende geldim kızlar :)) sancım var sabahtan beri adet ağrısı gibi ama gelen giden yok erken birde daha 4 gün var ....
aynen canım ben de şu an o durumdayım içim sökülüyo sanki birden bi ağrı başladı hastalancam diye çok korkuyorum bnm de daha 9 gün var :gitme:mafoldumben
allah allah neden oluyor ki canım üşüttük mü acaba
o zaman öyle ağrımı olur?? ayy yeter ki bebişim tutunsun. ağrıya razıyım.ben ne ağrılı regl dönemleri geçirdim yatak döşek. gıkım çıkmaz nolur bebişim gelmiş olsun.:Saruboceq:ay kızlar inşallah ikinizinde bu ağrıları bebeğin yerleşme ağrıları olsunnn dualarım sizlerle
o zaman öyle ağrımı olur?? ayy yeter ki bebişim tutunsun. ağrıya razıyım.ben ne ağrılı regl dönemleri geçirdim yatak döşek. gıkım çıkmaz nolur bebişim gelmiş olsun.:Saruboceq:
evet cnm oluyor gerçi benim ilk bebekte olmuştu ikinciside hiç anlamamıştım. ilkinde yumurtlamadan sonra bıçak saplanır gibi ağrılarım olmuştu. yeterki sağlıkla gelsinn minnoşş.. ben senin adını bilmiyorum :kedi: benimki mervea.s.
ay kızlar inşallah ikinizinde bu ağrıları bebeğin yerleşme ağrıları olsunnn dualarım sizlerle
ahhh yarabbim inş. şuan ağrıdan ölüyorum zor yazıyorum ama buna değer eğer bebişimse.
ben de şeyma memnun oldum canıma.s.
bende cnmm memnun oldumahhh yarabbim inş. şuan ağrıdan ölüyorum zor yazıyorum ama buna değer eğer bebişimse.
ben de şeyma memnun oldum canıma.s.
inşallah merveciğim.....
şeymacığım benim okadar yok ağrım...hatta şuan geçti gibi bişey....aman kötü bişey olmasında bir ara çok korktum hatta eşim dr amı gitsek falan dedi....
şeyma sen dayanamazsan gene de bir gözük doktora istersen istanbulun hangi yakasındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?