İnatla bir gün ANNE olacağım !

nazmiyecim iyiyim canım yaa sincap bulmaya ugrasıyoruz sen nasılsın? kuzun nasıl? pek giremiyosun bu aralar...

Valla mervecim öle gözüküyor
Nazmiyecim fındık kurdun dan ses yok daha bakalım oynasın diye bekliyos ama sağlığı iyi şükür

nazmiyecim iyiyim canım yaa sincap bulmaya ugrasıyoruz sen nasılsın? kuzun nasıl? pek giremiyosun bu aralar...

enkısa zamanda bulursun ınsallah sonrada bızım gıbı uykuya hasret kalırsın ınsallahhh...ewet canım ya dogumdan sonra 2 kısı calısmaya basladık tek pc var herzaman gıremıyorum o yuzdenn

nazmiş yakın mı iş ile ev bide nazmiş doğum parası aldınmı nekadar aldın ?

yok mervecım yakın degıl evım tranvay otobusle gelıpo gıdıyorumm...valla canım ben anlamadım bu işi..4 aylık + süt parası toplam 1530 para aldım ssk dakı memurlar cok iş yaptıkları için sagolsunlar hıc bılgıde vermıyorlarrr

canım varmı dışlerde bı belırtı bızım hala dıslerımız yok mesela..ama agız suyumuz cok akıyo eller sureklı agzında ne bulsa agzına sokuyoo..ama bı turlu cıkamadı...bızde kavgayla mama yıyoruz canım reddedıyo hep bıberon ıstıyo bıberonuda agzında gezdırıyoo hepp...gunduz uykumuz hıc yok hep ayakta tutup sallarsan uyuyo ama bırakırsan besııge hemen uyanıyoo..gecede bagıra bagıra uyuyoo selen gıbı uykuya dalana kadar yıkıyo ortalıgı

dişler kabarık nazmıyecım beklıyoruz doktorun demesıne göre her an çıkabılır bızdede bıberon çiğneme mevcut ve hep kaşıkla mama yemeyı istiyo gunduz uykusu bızdede az

ssk da maaşın asgariden gösteriliyorsa normal cnm bende burdakiler hesaplattımda 1200 gibi bişi dedilerdi ondan sordm ama süt parası yok sanırım neyse bakalım görcez
süt parası ne ki kızlar?
işte oda öle hediye gibi bişi düşün devletin verdiğikaydirigubbakcemile3 nası güzel açıkladım dimi?
pınarın kızı çok şeker mişş

evet cnmm ya maşallah:teytey:

sağol nazmiyecim bizde sizin gibi uykusuz kalcaz sizin yaşadıklarınızı yaşıyacağız inşallah. Diğer arkadaşlarda şu sincapları bi bulsunlarda onlarda uykusuz kalsın bebekleri ile uğraşsın inşallah
Valla ben de çalışıyorum evimle işyerim yakın annem ben bakarım diyo kayınvaldem de bakarım diyo şükür iki kişi var bebeğe bakacak . Bebekten sonrada çalışcam mecburen stajım var ara vermemem gerekiyor. annemler yardımcı olurus dediler işyerimdekilerde günde 4-5 kere eve gider gelirsin bişey olmaz arada da annenler getirir bebeği mağdur etmeyiz dediler bakalım o zaman ne olcak bekleyiğ görcem. ınşallah bi sağlıkla doğsunda sonrasında uykusuz da kalsam önemli değil bebeğim iyi olsunda

sanırım bizim sincaplar bayaa uzağa kaçtılar yaa.ya ben bu rahim filmini çektirdim ne hikmetse çektirdikten sonra hep geri geli yo bee.sinir oldum.yoksam benmi beceremiyom.:kedi:

asişcim bizim işimiz de zor be gülüm stajın bitince belge alcan o zaman büro mu açacan

valla büro işi bana göre değil esracım alıyımda belgeyi bakcaz artık biyere müdürlüğe falan girerim belkim diyorum belgemle .Zaten şu ara öle düşünmüyorum evimle işyerim yakın ctesim yok bi süre bebeğim büyüyüp kendine geliceye kadar işyerimde devam etcem o zamana kadar belgemi alırım sonrasında düşünürüm diyorum daha 1yıl stajım var sonra sınavlar zaten sınavları vermekde zor bebekde olacak 2 yılda zor veririm o sınavları ben :)))) ondan sonra bakcam artık ne yaparım diye zaman gösterecek. Ama büro işi istemiyorum benden patron olmaz beceremem ben kimseye kıyamam kendim deli gibi çalışırım eve gelemem sonra :))))

sen ne yapıyosun staj falan yapıyo musun var mı öle bişi cnm
Gülsüm sen takıldın geri gelmesi olayına takma o kadar bide hemen kalma giden gider merak etme cnm benim

normalde dün adet olmalıydım ama olmadım

bugün bakıyorum yine yok....

göğüslerim öyle şişte değil... hatta diğer aylara göre hiç şiş değil....

yanlız bel ağrım ve kasık ağrım var.....

birde 1 bardak su içsem hemen idrarım geliyor...

suratımda öyle böyle değil çok sivilce çıktı ve inannın çok derin....

evet akıntıma gelince diğer aylara göre daha çok akıntım oldu.....

bakalım 2 gün geçti ama malum hava soğuk belkide benide etkiledi......

test yapmayı düşünmüyorummmm...ne zaman yapsam hep kötü gösterdi...

bırakıyorum 1 kaç hafta daha olmazsam yaparım....

sen ne yapıyosun staj falan yapıyo musun var mı öle bişi cnm
Gülsüm sen takıldın geri gelmesi olayına takma o kadar bide hemen kalma giden gider merak etme cnm benim

vallahaa taktım giden gidiyomu hiç bilmiyorum ama gelen baya baya geliyoo kaydirigubbakcemile:roflol:

Bencede oynaĞım Çok takıyon Şu gerı Çıkma olayın anacım bendede Çıkıyodu ustune ben hemen banyoyakoŞuyodum bıde ama genede kaldım ıŞte hamıle

bir kaç hafta geçtikten sonramıı çok değilmi ya.normalde adetin gecikirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…