nazmiyecim iyiyim canım yaa sincap bulmaya ugrasıyoruz sen nasılsın? kuzun nasıl? pek giremiyosun bu aralar...
nazmiş yakın mı iş ile ev bide nazmiş doğum parası aldınmı nekadar aldın ?
evet nazmıyecım diş kuş mahvoldum resmen mama yemıyo yese kusuyo doktora göturdum bişi çıkmadı valla delırcem yanı gunduz bışı yok ama gece gözler kapalı mıkır mkır sabah 6 da yattım dun 8 de kalktık akşamda yat kal yaptım hebıre sallayınca susuyo ama sallayana kadar yıkıyo ortalığı tepeme
Valla mervecim öle gözüküyor
Nazmiyecim fındık kurdun dan ses yok daha bakalım oynasın diye bekliyos ama sağlığı iyi şükür
ssk da maaşın asgariden gösteriliyorsa normal cnm bende burdakiler hesaplattımda 1200 gibi bişi dedilerdi ondan sordm ama süt parası yok sanırım neyse bakalım görcezyok mervecım yakın degıl evım tranvay otobusle gelıpo gıdıyorumm...valla canım ben anlamadım bu işi..4 aylık + süt parası toplam 1530 para aldım ssk dakı memurlar cok iş yaptıkları için sagolsunlar hıc bılgıde vermıyorlarrr
işte oda öle hediye gibi bişi düşün devletin verdiğikaydirigubbakcemile3 nası güzel açıkladım dimi?süt parası ne ki kızlar?
pınarın kızı çok şeker mişş
sen ne yapıyosun staj falan yapıyo musun var mı öle bişi cnm
Gülsüm sen takıldın geri gelmesi olayına takma o kadar bide hemen kalma giden gider merak etme cnm benim
normalde dün adet olmalıydım ama olmadım
bugün bakıyorum yine yok....
göğüslerim öyle şişte değil... hatta diğer aylara göre hiç şiş değil....
yanlız bel ağrım ve kasık ağrım var.....
birde 1 bardak su içsem hemen idrarım geliyor...
suratımda öyle böyle değil çok sivilce çıktı ve inannın çok derin....
evet akıntıma gelince diğer aylara göre daha çok akıntım oldu.....
bakalım 2 gün geçti ama malum hava soğuk belkide benide etkiledi......
test yapmayı düşünmüyorummmm...ne zaman yapsam hep kötü gösterdi...
bırakıyorum 1 kaç hafta daha olmazsam yaparım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?