İnatla bir gün ANNE olacağım !

afiyet olsun asişim
sinem ve ayşe gemiş hoş gelmiş
sinem hanı resıml

Bencede oynaĞım Çok takıyon Şu gerı Çıkma olayın anacım bendede Çıkıyodu ustune ben hemen banyoyakoŞuyodum bıde ama genede kaldım İŞte hamİle

bende dayanamıyorum hemen koşuyorum banyoyya.akşam ovulasyon testi yaptım ömerimide çağırdım dedim bah bakim burda kaç çizgi var.baktı iki dedi biiirr burdaa birdee burdaa :roflol: ee diyo bu nedemek oluyo hamilemisin yani diyo dedim hee adamm.hayır dedim bu demek oluyokiii hadi hadi şeker canım seni çekerrr.sengözlerimebaksanab:kedi:

kızlar günaydın dün aksam pınarı görmeye gittik kocişimle
ay bi kızı masallah biblo gibi dünya güzeli
pınarda cok iyi herkese cok selamı var cok güzel ve bakımlı bi anne valla süper görünüyodu
ama resim cekemedim cünkü oda cok kalabalıktı bebekte uyuyodu
kocişimde kendi belki tanıstırmak ister kızlara kızını deyince vazgectim bende ama cooook tatlılar kırk bir kere masallah

ela bebek babasınla aynı gün doğmus bu arada babasınında doğum gününü kutladık..ne güzel di mi

hoşgeldin sinem maşallah yaaa ne güzel bi tevaffuk olmuş baba ile aynı gün doğmuş.sen nasılsınız sinem kaydirigubbakcemile3

asişim ben babamın muhasebe bürosunu yönetiom çok haklısın büro yönetmek zor erşeyle sen boğuşuon başka yerde çalışsan hiç olmazsa çıkarsın dışarı istediğin zaman

hoşgeldin sinem maşallah yaaa ne güzel bi tevaffuk olmuş baba ile aynı gün doğmuş.sen nasılsınız sinem kaydirigubbakcemile3

bizde iyiyiz cok sükür tatlım
ayın yirmiücünde kontrolum var onu beklıyorum
safak sayıyorum :hulya::hulya:
evde canım sıkılıyo tv seyret filan aman gecmiyo eskiden hergün atıyodum kendimi dısarı
calısırken zaten yoğundu tempo filannhihoyyythihoyyyt

tesekkur ederız teyzelerııı...
sehercım cok şükür herkes buyumez gözüyle bakıyodu...o minicik kuzum ayın 25inde saglık ocagındaki ölçüleri 7,200 kilomuz 66,5 de boyumuzz ... çok şükür rabbime

maşallah maşallah kim demiş büyümez çok bilmiş onlar bebişlerin koruyucu melekleri var bee.

Ben daha bu gün üye oldum yazın nedense dikkatimi çekti belki şu an hamile olabilirsin ama umudunu kaybetme lütfen degilsende allah yüce rabbim o muhtesem duyguyu yaşatır inşallah kardeşim sanada 1 oglum var ama daha olmayacak tesadüf buldum siteyi önce çok üzüldüm ama yapacak bişey yok alışdım sanırım tedavilere inanmıyorum ..........yüce rab en azından 1 tane nasip etti şükür bunada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…