İnatla bir gün ANNE olacağım !

merveeee yumurta akı akıntısı yumurtlayıncamı yumurta çatlayıncamı geliyoooo..

hoşgeldin nazlı.bak ne güzel dedin rabbimiz isteyince oluyo herşey neden umudunu yitirdinki.

merveeeeeaaaaaa hani o yapışık akıntı geliyo ya, o yımırtlayınca mı oluyo, yımırta çatlayınca mı? ehehe hadi deneyimli anneler, eller klavyeye

nazmiyeeeee maşallah ne güzel kuzu yaaa, boyu kilosu da süper, kırk bir kere maşallah

zuzucum hoşgeldin canım, saol güzel haberlerin için, allah hepimize yaşatsın inşallah...

gülsümcüm yumurtlayınca oluyo deyi biliyorum cnm
Esra sen gene babanla paylaşıyosundur sorumluluğu valla ben biraz rahat hayat seviyorum işimi çok seviyorum geceleri bile çalışırım ama aileme vakit ayırmayacaksam anlamı kalmıyo önceden bir işyerinde müdürdüm sabah 6,30 da evden çıkıyodum akşam 9,30 -10 arası eve geliyodumparası çok iyiydi ama dayanamadım eşimi zor görüyordum şimdi normal eleman olarak işe girdim ctesi yok eve yakın başımda müdürüm var sorumluluk onda o yüzden rahatım kendi işim olsa ben eve gelmem oda bitsin buda bitsin diye sanırım o yüzden büro işi bana zor geliyor

nazmişim kızın pek güzel be maşallah kocaman olmuş sen millete ne bakıyon utansınlar şincik

kız gülsüm yazdım ya ben mervenin yerine yumurtalyınca oluyo canlarım o akıntı gelmeye başlarsa bilki çalışmalar hızlanmalı

kızlar yumurtlayınca yumurta akı kıvamında akıntı geliyo onadan 1-2 gün sonrada çatlama oluyo diye biliyorum canlarım
nazmiyee kızın kocaman olmuş maşallah canım

kız yeni geldim yemekten çatlaklar sizii.. geçmişi okudum iki dakikacıkkaydirigubbakcemile3

yumurta akı yumurtlayınca oluyor diye biliyorum lakiiin çokta emin değilim gerçi şu mantıkta yürürsek yumurtlayınca olduğunu sizde anlarsınız " yumurta kıvamında akıntı olunca çalışmaları hızlandırın " diyorlar ya demekki daha çatlamadıı iş işten geçmedi oyüzdende çalış ki karşılaşsın yumuşla sperm kaydirigubbakcemile3

kız gülsüm yazdım ya ben mervenin yerine yumurtalyınca oluyo canlarım o akıntı gelmeye başlarsa bilki çalışmalar hızlanmalı

diyooosuunnn. :lepi: peki ya yumurtanın gelişip gelişmemsi ile alakası varmı acep.yani yumurta gelişmese bile oluyomu o akıntı.ben sizi ercancığazım sandım galiba.neyse yarın öğrenecez inşallah hayırlısıla.:lepi:

amanın herkes aynı cevabı vermiş demekki yımırtlayıncaaaaaa seviommmmm işteeee sizide ayrıca bugün ben şımarcaktım yaf size noluyyykaydirigubbakcemile2

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn:lepi:

evet kızlar dr um banada demişti eğer akıntı ve ardından kasık ağrısı olursa çok iyi geçen ay olmuştu hem akıntı hemde ağrı bu ay bakalım nolcak kendi haline bıraktım

oyy bu soru profluğa girer be gülsümm sen ercancığına sor bakalım ne cevap vercek kimde var akıntı sende mi ayşede mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…